Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

By Milan1975bg
Ako vas zanima otvorena je soba BDSM na krstarici...
pa ako ima zainteresovanih neka svrate :)
:domino:
Korisnikov avatar
By Delete
Ja cu da odgovorim na temu, cisto da ne ostane bez odgovora.
Korisnikov avatar
By KiWi
I ja ...

O kom se subvarijetetu najviše chatuje?

bondage, dominacija ili SM?

Ono što ja tražim obično nije što raja nudi :(
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by KiWi
Ja znam da ti ocekujes da usledi pitanje sta ti trazis, ali...mene ni to ne interesuje. :smeh:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Delete
Originally posted by KiWi
Ja znam da ti ocekujes da usledi pitanje sta ti trazis, ali...mene ni to ne interesuje. :smeh:
bilo je o tome naširoko na forumu ... pa pošto nisi zapazila verujem da te ne interesuje ...

namerno nisam napisao šta tražim, niti ću ... jer su se prošli put kada sam pisao o BDSMu naširoko dobio silne kilometarske u2u poruke osude kako takve stvari nisu za forum (???) ...
By Pending-For-A-Bending
Sram te bilo KiWi! Ovde se ne prica ni o drozama, a kamo li o takvim nastranostima :Mr.Cynic:
By Milan1975bg
heh za sad se slabo prica.. i oni koji dodju obicno su na pvt ....
treba jos malo da zazivi kanal....
tako da ste dobro dosli da tamo preselite diskusije ;)
Korisnikov avatar
By Dirrty
A zar se takve, i slicne stvari, ne rade... mislim cemu chat o tome? :/

Hoces, neces.... kad i gde... kraj price!
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Sram te bilo KiWi! Ovde se ne prica ni o drozama, a kamo li o takvim nastranostima :Mr.Cynic:
još jednom se izvinjavam svima koji su čitali boleštine koje sam pisao .. neću nikad više!
By Milan1975bg
Originally posted by Dirrty
A zar se takve, i slicne stvari, ne rade... mislim cemu chat o tome? :/

Hoces, neces.... kad i gde... kraj price!
Da, one se rade
ali da bi radio treba prvo da upoznas nekog sa kim bi radio zar ne ;)
a na nasim prostorima nema bas puno mesta za to....
a i takodje sta je lose malo i pricati i druziti se?
Korisnikov avatar
By Rei
ali kad god odem tamo sam sam ... :sarana:
By sandjama
a koja je soba na krstarici? da li ima ljudi?
By SlugaBgd
Ja sam Miki i zivim u Beogradu tacnije na Banjici, ovaj fetish koji je kasnije presao u nacin zivota spoznao sam verovali ili ne vec u cetvrtoj godini zivota kada bi ponekad ostajao sam kod kuce sa komsinicom koja je bila nekih desetak godina starija od mene a cuvala me je dok su moji bili na poslovnim ruckovima ili na nekim sastancima i sl. Ona me je inace cuval kad god moji nisu bili tu. Volela je da mi naredjuje jer je naravno bila starija i jaca od mene pa je to i koristila imao sam cesto sa njom takva iskustva koja su ubrzo pocela strasno da mi se svidjaju. Ona je na primer volela da nosi najlonke i to skoro uvek a kad bi smo gledali crtace ona mi je stalno gurala noge u krilo kao da je masiram i par puta mi je nalupala samare kad nisam bio poslusan ali to je samo uvertira onoga sto sledi. Prvo pravo iskustvo sa gospodaricom sam imao sa nekih dvadesetak godina i to sam je upoznao preko pan erotike, bila je isto dosta starija od mene, sada da vas ne davim sa detaljima preci cu na konkretno. Kada god bi dolazio kod nje ulazio bi puzeci u njen stan jer osim kao roba tretirala me je kao kuce a i ona je inace imala svoje pravo kuce, olizao bi joj noge ili obucu zvisi u cemu je tada onda bi mi u ciniju za njenog kera sipala vodu i ja bi to kao kuce pio jer je mnogo volela da ponizava. Zatim bi me jahala do dnevne sobe, sela na kauc i naredila mi na primer da joj skuvam kafu, kada bih joj doneo kafu kleknuo bi ispod nje da ona odmara noge na meni sve dok pije kafu i ne opusti se potpuno i to je ponekad moglo trajati po sat i vise a za to vreme bi me vredjala ili nekad samo caskala sa nekim preko telefona, mozda citala knjigu ili gledala neke sarije i sl. Kasnije bi me samarala i naradjivala da je lizem od glave do pete i to dok ne svrsi. Tako su otprilike izgledali nasi susreti i to je trajalo nekih tri godine ali to je blago u odnosu na jedan bracni par kojima sam robovao a njih sam upoznao preko smokve. Oni su u sve to ukljucili jos jedan par i jednu zenu, to je u stvari bilo neko swing drustvo. Kod njih sam sluzio skoro godinu dana, sa Zvezdare su. Isto tako je tu bilo mnogo ponizavanja, bio sam im kucna pomocnica, sluzio sam ih dok su za stolom recimo kad veceraju ili rucaju a kada bi ih posluzio picem i hranom dok sede bio bi ispod stola bez obzira koliko ih je tu tako da bi svako od njih mogao da me sutne, udari samar, pljune kad god pozeli. Bacali bi mi hranu na pod kao keru, kad god se nekom ide u wc ja bi isao sa njima bez obzira da li je musko ili zensko onda bi mi urinirali u usta, pljuvali mi u usta, ponekad kada bi vrsili veliku nuzdu brisao bi im anuse a posle toga i olizao, vredjali bi me slicne stvari. A naravno kada god bi neko novi usao u stan ja bi morao da im olizem obucu, pridrzim jakne i istrpim svako vredjanje i ispratim do prostorije gde su sedeli, bilo je ne zaboravno. Zatim dok su imali snosaje ja sam samo gledao ili ako mi neko naredi lizao anuse, vagine, noge, penis, testise, pazuhe i u glavnom bi mi svrsavali po licu ili u usta to im je valjda bio jak fetish. Imao sam jos par gospodarica ali sam za njihove usluge morao da placam jer nisam mogao tako lako da nadjem dominantne ljude koji stvarno to vole tako da ne bih da vas davim sa tim to je u glavnom bila klasicna dominacija: lizanje obuce, nogu, bichevanje, piss isl. A sto se tice ovih koje sam pomenuo kontakt sa njima je jednostavno prestao, nema ih vise ni na smokvi a telefoni koje sam imao stalno su ne dostupni, ona gospodarica se udala itd.
Ja se iskreno nadam da moja iskustva zadovoljavaju kriterujume korisnika ovog foruma.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!