Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

:skorpija:

Slika

Slika

Slike su sa sajta boytaur.net na kome su zastupljena najrazlicitija umnozavanja udova, crossbreeding programs i svasta jos. Tacnije, to su transformacije u koje spadaju- Multilimb, Stacking, Size, Elasticity, Merging, Replication i Furry.
U svakom slucaju, interesantan fetish, ali mi uopste nije napaljujuc. :beba: A vama?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Naravno da mi nije napaljivo vec mi deluje groteskno :zongler:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Meni se dopadaju transformacije ljudske figure u umetnosti, zato mi je ovo privuklo paznju (iako mu nedostaje umetnicka dimenzija). A fetishi su mi vrlo zanimljiva sfera, kao i fobije. :psiholog: :domino:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
:lol: Moras priznati da je originalno. Privlace me uvrnute stvari, ali ovo nije moj fetish.. :sarana:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Sada sam se setio Goroa iz mortal kombata!
Igra mi se ta igrica :rida:
Korisnikov avatar
By Berserker
JEBALE VAS IGRICE!!!! :spank:

[size=-7]donja slika je lepsha...[/size]
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Jbg, off-topic je pogrdan naziv za nesto sto je sasvim uobicajeno u prirodnoj, neforumskoj, komunikaciji.

SUB-ZERO WINS. FATALITY
:snesko:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Kao mali sam voleo Reptila zbog boje :smeh:
A voleo sam iste stvari razlicite boje :D
Tako su mi bili slatki sab-ziro i skorpion a onda iznenada vidim i Reptila :love:
Sada se setih da sam kao bas bas mali (ne znam ni da li sam krenuo u skolu) crtao patiljke razlicitih boja na papiricima od nekog blokceta koji je stajao za zapisivanje telefonskih brojeva :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
meni bi se svidelo, da si okacio zenu sa 4 sise :blenta:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Clockwork Orange
U svakom slucaju, interesantan fetish, ali mi uopste nije napaljujuc. :beba: A vama?
Ove mnogobrojne pauk-noge nisu, shapeshifting i bodyswitch jeste ali na neprijatan način, tj. smeta mi što zbog tog napaljivanja ne mogu normalno dalje da gledam film kad se pojavi tako nešto u scenariju. Crtanu seriju o veziru Iznogudu nisam mogao da pratim zbog toga jer je to tamo glavni zaplet u svakoj epizodi. Čarobni autobus mi je još gori, jer su tamo ličnosti deca, koja me nimalo ne privlače, pa mi njihov shapeshifting izgleda kao da se javno igraju seksualnih igara i doktora
Korisnikov avatar
By Hys.
Ovo me pali jednako koliko i prebranac.

De ga iskopa :smeh:
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Azdaja
meni bi se svidelo, da si okacio zenu sa 4 sise :blenta:
Zapovest glasi:

OKACHITE ZENU SA 4 SISE! :sudija:
Korisnikov avatar
By blenta
meni je smesna ona arahnida sa prve fotke
By J...
Ovo je smesno. :lol:

A tek prva slika, sest belih prljavih carapa. :bljak:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Mnoooooogo sam glupih stvari u životu video, ali ovo će dEfinitivno da ode u top 10.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by ...Sitnicava...
Šta je ovo, Oranže, Boga ti? :glupan:
vot ši sed.

:wtf:
Korisnikov avatar
By Dirrty
LOOOOOOOOOOOOOOOOOL!

Svaki komentar je suvisan! :lol:

:drama:

:lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
ne sviđa mi se, a kamoli da me pali ... Ima neki indijac sajt gde postavljam hard core fotke bogova (indijskih) .... isto u tom fazonu, hiljadu ruku, lebteći predmeti ... samo je to kod njega mnogo mnogo realnije, baš prava umetnost ... jedino strašno je što čova drka na to i to ga loži, pa traži istomišljenike
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Volela bih da upoznam osobu kojoj je ovo UMNOZAVANJE fetish. Bila bih energetski vampir u punom zamahu, dok je (bolje da je zensko) posmatram kako se pali na ove slichice koje mene ne pomeraju ich.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!