Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
"How vital a part of your sexuality is it? If everything else was right about a person could you live a vanilla life? Would you WANT to?"

Pitanje sa drugog foruma...Znaci, kada bi sve ostalo bilo kako treba, da li biste mogli da budete sa osobom koja je vanila. Da li biste zeleli?

Ja sam shvatila da i kada bi mi sama kd lang ponudila brak, ako bi bila vanila da to ne bi funkcionisalo :smeh:

Salu na stranu, osecala bih da nedostaje nesto, tako da to ne bi bilo "to". Recimo, ja mnogo volim da citam, i sumnjam da bih mogla da budem sa nekim dugo, ko ne voli da cita-ne znam, falilo bi mi mnogo toga u razgovoru...Isto tako, ne mogu sebe sada vise da zamislim sa nekim ko je vanila, jednom kada sam otvorila ta vrata u sebi, osecam da nikada necu moci da ih sasvim zatvorim-niti zelim.

A vi?
Korisnikov avatar
By Val
Sasvim lepo si to rekla...niti mogu, niti hocju da ih zatvorim. Inache bi moj zhivot bio za chetvrtinu nekvalitetniji. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
I sta, samo ja i Val ne mozemo bez kink-a, a?

Uf.

:hys:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Hys.
I sta, samo ja i Val ne mozemo bez kink-a, a?
Well, you see, Paris Hilton had a kinkajou, too.

Slika

nazad na temu:
teško mi je da razumem celu temu... što je znak da se radi o nečemu van mog umnog univerzuma...

Čini mi se da bih voleo "vanilla life" with a "non-vanilla person"

Ali kao što rekoh, kao da mi pričaš o fizici ili muzičkom ili istoriji... imam samo blage nagoveštaje ideje o kojoj pričaš...
Korisnikov avatar
By Hys.
mislim da si razumeo :)

Da li bi mogao/la da budes sa nekim ko zeli i praktikuje samo klasican seks. Eto :) Makar to bio klasican gay/les/strejt, whateva', bitno da je "vanila" da nema elemente bdsm-a nikad.
Korisnikov avatar
By Momo
Znaci, kada bi sve ostalo bilo kako treba, da li biste mogli da budete sa osobom koja je Vanila.
Vanilica? Naravno samo sa njom i nijednom drugom :love:

:lol:

ont. pa valjda svako ne moze da bude sa nekim sa kim nije kompatibilan/na u sexu :bic:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Ne znam, kapiram da mi je seks jako bitan u vezi (kvalitativno, ne kvantitativno:P), i ukoliko bi nase razlike u ... well, zeljama bile drasticno razlicite i nespojive, onda bi to sigurno puklo.
Moguca je opcija da sa strane konzumiramo ono sto jedan drugom ne mozemo da pruzimo, ali mislim da bi me ta opcija polako udaljila od partnera.

Opet, posto se ovdje diskutuje o konkretnom fetisu koji i sam imam - ukoliko partneru ne prijaju lajt varijante BDSM-a koje volim, mogao bih da iskuliram neko vrijeme, ali bi mi svakako jako falile. Kontam da bih ga uspio nagovoriti na njih vec nekako:D
Korisnikov avatar
By Dina
Ja na ovo pitanje mogu da odgovorim samo u sirem smislu... I u tom smislu ga negde shvatam i nalazim se u njemu...

Bas pre neki dan sam sa Lonijem pricala da ne bih mogla da se vise nadjem u klasicnoj vezi, u klasicnim odnosima, klasicnim ulogama... Nije da sam se ikad i mogla bas naci ali sam bar pokusavala i imala neku iluziju da mogu. A sad bi meni to delovalo bas kao vanila, nesto njanjkavo, u cemu nema izazova, jeste lepo ali suvise jednostavno. I isto sam se osecala kao da sam otvorila neka vrata komplikovanih i drugacijih odnosa, koja su uvek postojala u meni ali onda kad sam ih otvorila ne mogu sad da se vratim nazad... Zato me je ova tema podsetila na to. Loni je to uporedio sa bajkom, koju nekako prerastes. Odes na druge knjige i ako bi bilo lepo da se vratis u detinjstvo kad te je bajka fascinirala, to vise ne mozes... Iako je tu srecan kraj suvise je jednostavan i ti si na nekom drugom nivou na kojem vise to ne moze da te dotakne i ako zelis. Samo se ovo ne odnosi konkretno bas na bdsm seks, ali nadam se da nije sasvim promasaj teme :D
Korisnikov avatar
By sofia
:glupan:

Molim da mi se objasne pojmovi "kink" i "vanila"
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Momo

ont. pa valjda svako ne moze da bude sa nekim sa kim nije kompatibilan/na u sexu :bic:
Da. Ali kako otkrivash tu kompatibilnost? Postepeno il´ odmaK pitash: "Ej ribo, volish bich?". Dobro de, malo karikiram, ali kao i u svemu ostalom, uverena sam da se prepoznajemo olako! ;) I da nam ne treba mnooogo kako bi vecj unapred procenili, da li neko ima veze sa BDSMom ili ne. Naravno, prsten "O" bi nam svima olakshao prepoznavanje, ali... :astral2:

U svakom sluchaju, NE bih mogla da se posvetim osobi (ne za ceo zhivot) koja je :opatica: ! To b´ mi doshlo ko da svaki dan jedem pasulj! :jazzva:
By alexandermagic

Da li bi mogao/la da budes sa nekim ko zeli i praktikuje samo klasican seks...
Hvala, ne bih.

Mora da voli barem nešto iz BDSM 'asortimana' i da mi se pritom svojevoljno prepusti.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Tema je................. :dj:

Ont: Moj kink nije toliko vazan za mene i mislim da sam sposobna za vanilla svakodnevnicu.

I evo, editujem post i mislim se nesto...da li bih mogla da budem sa nekim u trajnoj vezi, a da taj neko ne voli da se igra... Pa mozda, da. Drzacu se svog odgovora.

Vanilla kao vanilla meni uopste nije nezamisliva. Stavise, volim vanillu.
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Val
Originally posted by Momo

Da. Ali kako otkrivash tu kompatibilnost? Postepeno il´ odmaK pitash: "Ej ribo, volish bich?". Dobro de, malo karikiram, ali kao i u svemu ostalom, uverena sam da se prepoznajemo olako! ;) I da nam ne treba mnooogo kako bi vecj unapred procenili, da li neko ima veze sa BDSMom ili ne. Naravno, prsten "O" bi nam svima olakshao prepoznavanje, ali... :astral2:
Pa kad sam rekao kompatibilan/na u sexu nisam samo mislio na to da li voli praktikovanje BDSM-a ili voli samo "vanilu"... kontam da dve osobe mogu da vole "vanilu" a da opet ne budu kompatibilne... ocu reci nista mi ne bi znacilo i da je odma pitam i dobijem odgovor da "voli bich"...

znaci kompatibilnost se otkriva praksom, barem u mom slucaju...
sta sam ja sve tripovao da volim pa se ispostavilo drugacije, a isto vazi i za moju zenu...a opet ne mogu da garantujem da "sutra" necu da volim nesto drugo....
Korisnikov avatar
By Hys.
Jeste, jeste.

Samo sto sam ja vrlo decidirana po pitanju toga sta volim, pa neke okvrine koordinate mogu da dobijem posle par pitanja.

:D
Korisnikov avatar
By Momo
Jeste, jeste.

Samo sto sam ja vrlo decidirana po pitanju toga sta volim, pa neke okvrine koordinate mogu da dobijem posle par pitanja.

:D
a moze i tako, samo ja bi reko da to zavisi i od toga sta zelis od osobe

u mom slucaju bi islo ovako: ako zelim samo sex (makar u pocetku) odredicu prvo koordinate a ako ne zelim samo sex (cak ni u pocetku) onda koordinate necu ni da pominjem :D
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Od onih sam koji lizhu svoj kornet s ukusom vanile, prelivenog sa krvlju i uzivam u svakom zalogaju.
Nekada ima previshe vanile nekada previshe krvi, jer je moja granica veoma tanana.
A na kojoj strani te granice cu biti zavisi od raspolozenja i drugih promenjivih u jednachini. Tako da teshko mogu kreirati neshto kvalitetno s onima koji su iskljuchivi po pitanjima prema kojima ja nisam.
By Luce
"How vital a part of your sexuality is it? If everything else was right about a person could you live a vanilla life? Would you WANT to?"

Pitanje sa drugog foruma...Znaci, kada bi sve ostalo bilo kako treba, da li biste mogli da budete sa osobom koja je vanila. Da li biste zeleli?
Uhh ovo me bas potkaci... Da me je bar neko ovo pitao na vreme, ili, jos bolje, da sam znala dovoljno pa da samu sebe zapitam, mnogo, ali MNOGO bih bola sebi ustedela. Mislim bola od one lose vrste :)

BDSM nije--bar za mene--samo vezivanje ili pljeskanje po guzi. Mislim da cak moze i bez toga. Ali bez onog osecaja da te neko zna, do kraja, i da to vidis kada ga/je pogledas u oci, bez toga ne moze. Izvin'te za dramaticnost, ali to je precica za pakao.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Luce...mislim da ces oskoro imati novu najbolju drugarcicu :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Luce

Uhh ovo me bas potkaci... Da me je bar neko ovo pitao na vreme, ili, jos bolje, da sam znala dovoljno pa da samu sebe zapitam, mnogo, ali MNOGO bih bola sebi ustedela. Mislim bola od one lose vrste :)

BDSM nije--bar za mene--samo vezivanje ili pljeskanje po guzi. Mislim da cak moze i bez toga. Ali bez onog osecaja da te neko zna, do kraja, i da to vidis kada ga/je pogledas u oci, bez toga ne moze. Izvin'te za dramaticnost, ali to je precica za pakao.

:love:

Dobro dosla na forum :cvece:
By Luce
:) hvala. Da sam znala da ima ovako zanimljivih mesta za smucanje na srpskom, ranije bih se prosmucala :)
Korisnikov avatar
By bas bleu

Ja sam shvatila da i kada bi mi sama kd lang ponudila brak, ako bi bila vanila da to ne bi funkcionisalo :smeh:

Salu na stranu, osecala bih da nedostaje nesto, tako da to ne bi bilo "to". Recimo, ja mnogo volim da citam, i sumnjam da bih mogla da budem sa nekim dugo, ko ne voli da cita-ne znam, falilo bi mi mnogo toga u razgovoru...Isto tako, ne mogu sebe sada vise da zamislim sa nekim ko je vanila, jednom kada sam otvorila ta vrata u sebi, osecam da nikada necu moci da ih sasvim zatvorim-niti zelim.

A vi?
ne bih. meni je seksualnost jedan od fundamenata licnosti (oh dear :shrug: ), ono sto jednu osobu, pored ostalih stvari, cini onim sto jeste. u tom smislu bi vanilla life/sex/person, bilo settling for less.
moj "kink" (koji uopste ne dozivljavam kao bilo sta out of ordinary) je integralni deo mene, nema tu "ok i have my kink knickes on, flog me" (ok, ok, ima ponekad :wink2: ).
ono sto mi posebno bitno je sto u sadasnjoj "zauvecnoj" vezi znam da if/when i develop any new kink da ce to biti prihvaceno i da ce mi biti udovoljeno.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by jovanabeograd
Jos nam samo reci da si butch i smatraj se udomljenom :giggle:
Ja tipujem da je femme sub, eventualno butch sub :smirk:

Lm....diskutujte slobodno :D

I da...upravo zbog toga sto se radi o sazimanju energija a neke pukoj radinosti i preferiram "erotic power exchange" kao izraz a ne BDSM...al dobro, ovo drugo je kao poznatije.
By Luce
Originally posted by jovanabeograd
Jos nam samo reci da si butch i smatraj se udomljenom :giggle:
Ja tipujem da je femme sub, eventualno butch sub :smirk:

Ja cu sad prvo da se izvinim, jer sam na forumima provela ukupno jedno deset sekundi svog zivota, pa nisam sigurna da li sam dobro skapirala--da li se ova rasprava odnosi na moje preference?

Jer ako je tako, bojim se da nemam definitivan odgovor. Slaba sam sa uklapanjem u etikete. Slaba sam i sa poznavanjem istih. Ali ako je od pomoci, nisam nikada upoznala osobu kojoj bih verovala dovoljno da poverim sebe potpuno, a--e sad ovo ne prestaje da me cudi godinama, ali nekako se pokazuje kao istina--ljudi oko mene ponekad cak previse lako potpadaju pod moj uticaj.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Najverovatnije ne bih... ukoliko nije prepun drugih kvaliteta da nadomesti to u potpunosti!

Na moju srecu, vecina muskaraca je dovoljno perverzna, ako ne i perverznija od mene. :opacupa:
Korisnikov avatar
By jukie
:blenta: Aha, ovo je u stvari BDSM folder....

(znate šta, Đorđe je u stvari lisac...) :lija:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Moj kink je sloboda :) shto zvuchi tupavo kad tako mnogo stvari stavim u jednu rech. Znam da ne bih mogla da zivim sa nekim ko se, zbog drushtvenih naklapanja o moralu, ogranichava da ne pusti mozak da njushka slobodno ljubavnim stazama. Ne dozvoljava sebi da slobodno leti a onda to prenosi i na mene, ne vidi me kao bice koje konstantno raste i trazi onu savrshenu razmenu energije. Da me neko saplice dok trazim nachin da mu se najbolje dam, noge bih mu polomila.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!