Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by SUNNY GIRLSamo sam te chekala kad cesh da laneshOriginally posted by Valpljunuta ja.
Mazohizam-ponasanje osobe koja uziva u bolu. Sexualno ga uzbudjuje cinjenica, da ga neko muci, da mu nanosi bol, da bude ponizen.![]()
![]()
Originally posted by boki01Boki, kao prvo, nestalo mi cigareta! Kao drugo, mrzi me da idem do wc-a! Kao trecje...da si dobar rob moje cipele ne bi imale prashinu na sebi!!!
I ja se prepoznajem u toj definiciji, ali mazohiste ne pali samo bol, vec i razna ponizenja
Originally posted by bambolaUZas!Originally posted by lukeguyTecni latex brzo ocvrsne u gumeni,tako da kad ga prelijes preko lica i probusis dve male rupice za nos,dobijes masku kroz koju se jako tesko tesko dise.U te rupice se mogu staviti slamcice,koje su jedini izvor dotoka vazduha,pogotovo kad su vezane i ruke i noge,te zavisis od SM partnera.On te `muci` time sto ti redukuje dotok vazduha,a pretpostvljam da kad je neko u asfikciji,pa krene da mu se manta i crni pred ocima,padas u neki posebni trans,koji moze da dovede do smrti,ukoliko partner ne primeti na vreme.
a �ta se to ta?ni radi sa tim te?nim lateksom?![]()
[Izmenjeno 2.2.2005 lukeguy]
Originally posted by REALSLAVETOILETPostoji itekako veliki rizik ako BDSM praktikujesh sa bilo kim. Dakle...nevezano za moje iskustvo nikada ali NIKADA se ne bih upushtala sa nepoznatim subovima/icama. I to ne zbog sebe... Ko se ikada pozabavio ovom tematikom-razumecje. BDSM je nachin zhivota koji tek sa 100% poverenjem postaje ono shto jeste. Posebno u sluchaju da BDSM shvatamo kao Lifestyle, a ne kao Game! Dakle...24/7 !
Naravno da nije bolest. S/M je postojao od kad je sveta i veka, kao i bisexualizam i homosexualizam, ali ljudi imaju previse uzak pogled, previse su netolerantni i ne shvataju da ne mozemo svi biti isti, svi voleti isto, svi misliti na isti nacin...
S/M je stvar izbora, kao i sve drugo u zivotu. S/M nije nista opasniji od voznje skuterom, klasicnog sex-a ili penjanja na tresnju. Ono, rizik uvek postoji, ali zar ceo zivot nije jedan veliki rizik?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!