Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
blizzard se bacio na team-based fps multiplayer koji deluje PREJEBENO DOBRO <3 jaaaako lici na tf2, sto je odlicno s obzirom da je, iako valve ubacuje jako malo sadrzaja u tf2, igra i dalje aktivna i nikad nece prestati da bude zabavna, a iz 2007e je. al ovo mi deluje kao nesto mnogo bolje :love: nema goofy karakter kao tf2 doduse al avaj.

Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
ja inace ne volim te shooter i cak sam malo smotan za njih
ali ova izgleda mnogo mnoogoo dobro
Korisnikov avatar
By Zvonki
Ja ne volim multiplayer shooter-e ali mi se svidja taj animacijski deo,vidi se da su stil ukrali od japanaca
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nije mi jasno kako si povezao ovo i "japanski stil", ali tolkinovi patuljci se tu sigurno ne uklapaju, na koji god si stil mislio.
Korisnikov avatar
By marrinija
odgledah trejler pre par dana bas, i konstatovala takodje kako podseca na tf2 dosta, dok nisam ocekivala od blizzard da izbace igru ovog zanra iskreno ali izgleda sjajno moram priznati.

nestrpljivo cekam to, da:inquisition i jos neke igre
Korisnikov avatar
By Horcrux
Video sam trejler prosle nedelje i izgleda fantasticno i veoma obecavajuce. Slazem se da podseca na TF2, ali to je dobra stvar, jer je TF2 jedna od najboljih MP FPS igrica. Animacija je sjajna i likovi su interesantni (svidja mi se koncept heroja). Cuo sam da ce biti u beta fazi pocetkom 2015, tako da verovatno nece izaci u skorije vreme.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Ne volim fps ali skroz mogu da zamislim sebe kako igram ovo. Mozda jer me pomalo podseca na jedini fps koji sam voleo da igram, unreal tournament
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2666577#p2666577]Anhedonie napisao:[/url]nije mi jasno kako si povezao ovo i "japanski stil", ali tolkinovi patuljci se tu sigurno ne uklapaju, na koji god si stil mislio.
Pa devojka koja ima spiky hair,a taj stil kose je prvo ima astro boy tj taj stil kose su izmislili japanci,pogledaj Goku-a pa uporedi,dizajn odela podseca na dizajn japanskih Mecha itd dakle dosta se tu vidi uticaj japanskih manga.
I da,sami likovi deluju kao da su dizjanirani od strane ljudi koji su radili na Diznijevom Frozen,dakle Frozen junaci u meka odelima,licno meni se svidja ideja scena i sama izvedba scene vidim da se Ahne nalozio i da su mu priodali igru,ali kada sam ja prvi put trejler video mislio sma da je film medjutim ne igra te me je to smorilo,u svakom slucaju moj utisak da su opet dokazali da nemaju ideja i da moraju da "pozamljuju" no ok
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ali zvonki, cela umetnost se zasniva na kradji, pozajmljivanju i uticajima.
Korisnikov avatar
By marrinija
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2666595#p2666595]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2666583#p2666583]marrinija napisao:[/url]odgledah trejler pre par dana bas, i konstatovala takodje kako podseca na tf2 dosta, dok nisam ocekivala od blizzard da izbace igru ovog zanra iskreno ali izgleda sjajno moram priznati.

nestrpljivo cekam to, da:inquisition i jos neke igre
ako je ovo "jos neke" mass effect 4 onda smo no-soul mate-ovi :radosnice:
mass effect 4? jel ima zvanicna najava za to? zavrsih sva tri dela, cak i vise puta igrala prvi odavno, plus devojka mi se nekad ljuti jer "preferiram da provedem svoje dragoceno vreme sa normandy brodom no sa njom"

anything bioware :yes:

https://www.google.ca/maps/@53.4825446, ... iQ!2e0!3e2
Korisnikov avatar
By marrinija
^ :love:

a vidjeh inquisition, far cry 4 i escape dead island bi trebalo istog dana da izadju tj prekosutra. dying light mi takodje ne izgleda lose i the witcher 3. trenutno igram saints row IV dok cekam sve to da izadje
Korisnikov avatar
By Anhedonie
a ja imam sledece nedelje 6 kolokvijuma... i nikako da odigram witcher 2, uvek imam tipa 3 fps-a i delay od 3 sekunde na misa cak i na najmanjoj rezoluciji i podesavanjima, nesto mi baguje, na vise kompova.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!