Ovaj zanr mi je trenutno omiljeni za igranje.
Posebno one sa fantasy teamtikom.
Da li moze neko da mi preporuci neku dobru RT strategiju?
Igrao sam warcraft 3, spellforce 1 i 2, age of empires, stronghold, comand and conquer, war of the ring.
kupio sam down of war kompletnu kolekciju ali ne mogu da instaliram
war of the ring koju sam igrao je krajnje losa strategija,
vidi se da je namenski sklepana da bi lotr kupovali.
Battle For Middle Earth nisam igrao, pa ne mogu da kazem.
Crusaders Kings (izašla je i dvojka prošle godine, nisam igrao ali kažu da je odlična), kao i Knights of Honor. Moje omiljene RTS igrice kojima se uvijek vraćam.
Dobro dosli u moj element, dacu sebi slobodu da ti preporucim par RTS igara koje ce ti se mogu potencijalno svideti .
U ovoj listi naci ces i underrated RTS igre kao i high rated igre
*Original War
Veoma jaka strategija gde ,sa dosta elemetana RPG-RTS , imas odredjen broj ljudi pre svake misije, mozes ih trenirati, mozes da im das opremu, mozes da im das vozila (das/napravis) ali nije moguce proizvoditi ljude, sto te tera da pazis na svakog coveka kog imas. Veoma je stara ali zlatna vredna.
*Supreme Commander 1/2
Igra zahteva veoma tesko razmisljanje, u igri cete biti prisiljeni da kontrolisete veoma veliki broj jedinica, takodje RPG-RTS zanr, gde se RPG nalazi bas u 'Supreme commander-u' jedinici koju vodite, i slicno heroju.
*Knights of Honor
Slicno Total war serijalima, igra koja je bazirana na globalnoj istoriji, veoma zanimljiva strana ove igre je sto ,sem ukoliko vi to zauztavite, ratovacete sa istorijski prirodnim neprijateljima drzave koju ste izabrali.
*Starcraft
nemam ja ovde sta da pricam
*Total war serijali
Isto nemam sta tu da pricam
*the guild 2
Single unit RPG-RTS gde vi se pronalazite u srednjem veku i pokusavate da se izborite da stignete do vlastele, ili cak i vise, na vama je da odlucite kako cete to da uradite, veoma realna simulacija srednjovekovnog kriminala/esnafa/vladavine...etc.
NOTE: nije igra za ne strpljive
*Anno svi!
ima negde vec na forumu o Anno, mislim da ces lako naci opis ako budes koristio search...
-------
Uglavnom moram da picim na trening.
Pisao bih ogromnu listu ali zurim. Slobodno ostavi reply , kakve tacno RTS igre volis, kako ih mogao da napravim stobolju listu .
RTS je u zadnjih, barem desetak godina, upropascen zanr, bas zbog raznih "inovacija" ,
najbolje je kada se drze klasicnog gameplaya i jedino sto unaprede bude grafika, bolje da ima nedostake nego da ima previse glupih opcija. moje misljenje.
Jedna od mojih omiljenih RTS svih vremena je Spellforce, bez obzira na mnoge nedostatke.
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.