Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Zanimljivo je što si običan smrtnik i jedino što možeš je da izbegavaš i preživljavaš... skroz zajebano.

A pošto je mene najviše strah od zvukova... ovo je previše za mene! :uplasen:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Da, nema oružja. Jedina pomoć su šibice koja nalaziš i kojima palis sveće i baklje kojih ima svuda. Imaš i lampu na ulje pa pored šibica i ulje moraš da tražiš. Inače, pored klasičnog health-a imaš i sanity, koji opada kad si uplašen ili ako suviše vremena provedeš u mraku ili se sakriješ i gledaš "neprijatelja" a raste na svetlu.
I još nešto što mi se dopalo - nije mi se do sad desilo da me neko juri, iskače ispred mene i prepada me. Horor je u atmosferi, zvucima i senkama.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Najgora stvar u igrici kad te nešto juri, moraš da bežiš ne osvrćući se nazad, a čuješ zvukove! :uplasen:

Ali moraću da isprobam igricu, samo što ću je igrati u prisustvu makar jedne osobe :lol:
By LeDeNa_
Ma dzabe kad ja nemam pojma oko tehnike i kako da skinem ovu igricu :lol:

Sve pogresno uradim :D
Korisnikov avatar
By mitrandir
Lako je skinuti, nađeš torent, pročitaš komentare i to je to :serlok:
A kad skineš, skoro uvek imaš neki tekstualni fajl u kome piše kako se instalira.
Korisnikov avatar
By mOwbid
kad sam prvi put igrala, smorila sam se posle 10min. Ali mi je drug rekao da ce kasnije biti bolje, pa rekoh ajde. I stvarno je skeri :D ali me nervira sto stalno pise sve i govori, i bez toga mozes sve uraditi :j mislim...
Korisnikov avatar
By mOwbid
Originally posted by mitrandir

I još nešto što mi se dopalo - nije mi se do sad desilo da me neko juri, iskače ispred mene i prepada me. Horor je u atmosferi, zvucima i senkama.
:up:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Krenuo sam da igram... upaljeno svetlo, dosta utišan zvuk, podešeno osvetljenje da ne bude toliko mračno... ali opet ne smem!

Istripovan pogled iz prvog lica tera na udubljivanje u sliku, a ja se ne usuđujem!

Ma moram... makar do prvog susreta sa nečim... poželite mi sreću!

Da makar nisam sam u kući :uplasen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!