Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Paparazzi
zdravo.
ja sam paparazzi i ja sam sims zavisnik.
igrao bih sims 3 da mi komp nije previse klosarski (no radim na tome).
zanima me da li iko zna koliko nabudzenu graficku karticu zahteva sims 3 kao i koliko se 3. deo STVARNO razlikuje od dvojke.
pozdrav svima.
Korisnikov avatar
By andjela
treba i dosta rama za simse
ja igram sve na high u 1080p sa ATI HD 4870
Korisnikov avatar
By Rei
Ne treba ti nista nabudzeno, igra ide lepo i na matorim kompovima, mada ne u visokim rezolucijama i detaljima, ali to si vec pretpostavio... Ne znam da li ekspanzije podizu zahtevnost.

Proveri na http://svc.systemrequirementslab.com/CYRI/
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ne razlikuje se puno. koncept je isti kao i kod keca, ali ima kul razlika. npr, za SVAKI komad namestaja mozes da promenis materijal.
jedina mana je sto jos nema dovoljno ekspanzija, ali vec su krenule :D
Korisnikov avatar
By Rei
I simici jednostavno mogu da rade mnogo vise stvari nego u 1 i 2 bar koliko se secam, vise opcija za razgovore i interakciju sa drugima, vise poslova, vise hobija, verovatno i vise nacina za mucenje :) ne znam, to nisam pokusavao :)
By loreenche
Ja ne mogu da ga pokrenem kod sebe pa jos igram dvicu :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
mozes da odes do komsije ili bilo do grada bez onog load screen-a :awesome:
Korisnikov avatar
By tintily
i dok tako ides po komsiluku, obilazis butike , biras nove zavese i dodajes sprat na kuci shvatis da stvarni zivot prolazi pored tebe :) nisam mogla da odolim , izvinte . Super su simsici za ljude koji imaju kontrolu nad igranjem.
Korisnikov avatar
By constantine
ja sam igrao sims kad sam bio mali i jednom sam stavio celu porodicu u bazen i obrisao stepenice interesovao me je da li mogu da izadju i kad sam se vratio u sobu(mislim da sam isao nesto da kupim) video sam groblje pored bazena :) plakao sam posle :(
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Jao jao ja sam u dvojci napravio jedno ogromno groblje. Imao sam biljku ljudozderku i tako sam pojeo ceo komsiluk :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
a meni to super :lol: posle stalno duhovi izlazili :awesome:
Korisnikov avatar
By constantine
jaoooo jeste... a i fora je kad kuvaju a ne znaju dobro obicno izbije pozar... a voleo sam i cesto da im zadajem da se kupaju nad lavaboom
Korisnikov avatar
By Paparazzi
zanimljivo :) pokusacu Rei. Andjo tnx ;)
@Zen Chakra: kod mene je ista situacija trenutno ali nadam se da cu uskoro da kupim malo normalniji lap ili desktop.
@Vetur úlfur: otkud ti biljka ljudozderk, hocu i ja :) totalno sam nalozen na one duhove, desava mi se kada se pojavi neko od umrlih/ubijenih da mi se cela kuca probudi ili da mi simovi nesto zabaguju tipa raspolozenje im oslabi i sl.
@constantine: secam se u prvom delu kada su mi se dvojica vatala pored kamina na onom belom medvedu ibio je pozar i jedan je umro. a bili su smuvani. kasnije se taj lik pojavljivao kao duh i tripovao ovog drugog.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Kole, onda meni kazes da sam zao :lol:

Paparazzi, dobio sam kao career gift (valjda se tako zove) dok sam radio u Science career :)
Korisnikov avatar
By Paparazzi
ja ne znam cime se bave moji ljudi, ali definitivno nije science. poslednje sto sam video je onaj eliksir protiv starenja. da li je moguce da career gifts nisu isti za sve karijere(ako mislimo na iste giftove) ?? hmm...
Korisnikov avatar
By constantine
pa znam ali sta da radim kad su glupi ljudi u simsu
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Paparazzi

ja ne znam cime se bave moji ljudi, ali definitivno nije science. poslednje sto sam video je onaj eliksir protiv starenja. da li je moguce da career gifts nisu isti za sve karijere(ako mislimo na iste giftove) ?? hmm...
nije to to. to je lifetime nesto nesto gift.

ovo je poklon koji dobijas kada si na visokom polozaju u nekoj karijeri. ja sam bio glavni tad, dolazio helikopter :nolifer:
Korisnikov avatar
By Paparazzi
helikopter? to je moguce? mislim ja igram dvojku ali bez dodataka. ti si verovatno instalirao nesto, jesi li?
sifra za pare je cini mi se motherlode.
i mislim da to sto smo navuceni na sims ne mora da znaci da smo nolajferi, igrica je sama po sebi time-consuming :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
moguce, bez posebnih add-onova (expansion pack-sove ne racunam)
Korisnikov avatar
By antibiotic
Nikad vise necu da igram Sims!

Poslednji put kad sam igrao porodica mi se skroz raspala, cale postao alkos, keva poludela, sin postao narkoman, cerka pobegla od kuce, a kuca na kraju izgorela. Pao sam u depresiju, nikad vise.
Korisnikov avatar
By lostinspace
Ja ne zelim sebi da se ponovo navucen na Sims, bilo je tesko skinuti se jednom. :D Ali, prekul je igra, prekul. Uh, u kecu mi je dolazila limuzina po Gvinet Paltrou (koju sam napravio xD), ali nisam stigao do kraja, bas se pitam da li je i u kecu helikopter "car pool" xD

edit: Dolazila je limuzina, a zivela je u bednoj kuci do kraja, da bi sto vise ustedela. :D E onda kad je sve posteno zaradila, napravio sam joj kucerinu, ajd' cao.

P.S. :trcidainstalirasims:
Korisnikov avatar
By lostinspace
Inace najkulje stvari koje sam radio u Sims-u 1 i 2 su bile - tipa repairman mi pogine dok popravlja sijalicu i onda ih stalno proganja (nisam znao da to moze :D ). Onda da zagradim nekog u krevetu, i on tu zauvek ostane i umre (bila je neka sifra da mozes da tutkas stvari jedne na druge). Ili kada sam smuvao sluzavku i njenog poslodavca, pa je gazdarica tukla nju, a on se karao sa obe paralelno dok se muvao sa nekim likom :D Ili, zovem policiju kad se smorim i onda se muvam sa pandurkom xD ili sa vatrogascem, on je bio smeker, cini mi se :D

U dvojci ima ona super varijanta da te otmu vanzemaljci, pa onda zatrudnis. A najteze od svega mi je bilo kad sam smuvao Romea i Juliju i onda on postane odrastao pre nje i odljubi se. Toliko truda ni za sta. :D

Omiljeni aspekt igre mi je dakle definitivno promiskuitet :D

And then I got a life. Nazalost. :cry:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ :lol: Joj i ja tako nesto sam stalno radio :lol: but i still aint got a life :awesome:
Omiljeni expansion pack za keca mi je Makin' magic :D Ima toliiiiiiiiko stvari koje se samo otkrivaju :D
Korisnikov avatar
By lostinspace
Da, da, Makin' magic rocks. Secam se da je bio neki magicni grad, gde su vestice i vesci mogli da se takmice. Kako je to bilo mocno. :D

Secam se da mi jednom cela porodica od osam clanova umrla od kuge, svi su poceli da kaslju, i kaslju (isto kec), da sam posle sazna da su bili neki hrcci koji izazivaju kugu s vremena na vreme. Ja nisam znao sta da im radim, Vacation mi je bio prvi expansion pack, nisam ni znao da mogu da se razbole i umru. :D

Kako izgleda studiranje u Sims2? To me je uvek interesovalo. Ili onaj dodatak za posao? Ja sam igrao dvojku bez dodataka.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Jao znam, pa one igre i neka cuda :D I zmajevi, imao sam nekoliko i onda sam tezio tome da mi zapale kucu :awesome: I uspeo sam :D

A studiranje je, pa, nista zanimljivo...

A dodatak za posao, mislis Open for business? To je kul, vodis svoju prodavnicu u kuci, svoj restoran i tako to...
Korisnikov avatar
By Paparazzi
ja igram dvojku pez expansion pack-ova jer ne znam od koga da ih nabavim. zanimljivo je to kako niko koga ja poznajem nije zavisnik od te igrice, niti je makar voli. ah... sta cu kad sam okruzen strejterima koji igraju CS i PES -.- :(
meni kuca nikada nije bila zapaljena...
nego napravio si gvinet? to mora da je zanimljivo :D
ja sam napravio sestre halivel i bilo je zanimljivo, imale su groblje u dvoristu i zivele u gotik kuci :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!