Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Dirrty
Obradovao sam se kao malo dete lizi ili ja kurcu, kada sam prvi put u Wowu naišao na njeno imanje u Ghostlands i kada sam radio par questova povezanih sa njom, te joj ih predao!![]()
Originally posted by Vetur úlfur
Nije dota nimalo naivna. I ja sam mislio da je kao kanter dok nisam video "umetnost" u njoj. Sto vise igram to vise znam da ne znam. Dosao sam do stadijuma gde su finese to sto odlucuje. Trenutno radim na usavrsavanju psihologije igraca![]()
Igrao sam i ja MMORPG dok nisam shvatio da je to cisto gubljenje vremena i zivaca (meni svaki MMORPG preraste u opsesiju, toliko da ga vise ni ne igram iz zabave)
Originally posted by DirrtySve igre su podjedanko besmislene. Igramo ih zato sto su nam zanimljive. Nekome su lvlovanje jednog karaktera, nekome partije itd... A i daleko od toga da je uvek isto, imas 90ak razlicit heroja, a i u mnogome zavisi od protivnickog izbora.
Ali besmislenija je Dota, gde su u pitanju partije... i dakle uvek igraš isto, iznova i iznova!
Originally posted by blentaNisam jedini
ja
jako
elem traxex je malo imba otkad joj je ulti bonus na agi
umesto marksmanshipa
Originally posted by GayBoy16Ancient je keeeeva
Da... a sto je najgore... Ni onaj usrani ancient apparition se ne menja lol... U zaboraw su pali neki od najjacih heroja, nazalost. Lich, Venomancer, Leviathan, Rylai, Lina... Owih proslih mesec dana skoro da niko ne igra sa njima...![]()
Originally posted by Vetur úlfur
Singi, jel to sarkazam?![]()
Originally posted by DirrtyKul trejler, svidja mi se, ali se nadam da nema ukupno 12 heroja
http://www.leagueoflegends.com/
http://en.wikipedia.org/wiki/League_of_Legends
?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!