Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By DoctorWho
dota smara, to je ko kanter, sat vremena partija i kada se nastrebas sta da radsi i kako uvek pobedis...(vazno je da si brz)
ljudi ovde uglavnom igraju 'igre za pametne' :P
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nikada je nisam voleo... zato što uvek biram onu ribu Sylvanas, u elf obliku ili kao mrtvaka... ma kakve spellove imala :leviathan:

I kao što Rei pomenu, ako ću već tako nešto, bolje sam WoW! :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Nije dota nimalo naivna. I ja sam mislio da je kao kanter dok nisam video "umetnost" u njoj. Sto vise igram to vise znam da ne znam. Dosao sam do stadijuma gde su finese to sto odlucuje. Trenutno radim na usavrsavanju psihologije igraca :blenta:

Igrao sam i ja MMORPG dok nisam shvatio da je to cisto gubljenje vremena i zivaca (meni svaki MMORPG preraste u opsesiju, toliko da ga vise ni ne igram iz zabave)

Drti, mislis na Traxex ili Windrunner? :awesome: Ona mi je omiljeni heroj ^^ (Traxex)
Slika

Singi, jel to sarkazam? :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sylvanas Windrunner.
Uvek je biram u elf formi, a ako se na datoj mapi ne pojavljuje, ili ima znatno lošije spellove od undead Sylvannas, a postoji mogućnost izbora, onda biram mrtvu.

A ko je Traxex? :nerd:

Ili mi to mislimo na istu, ali ja ne znam da e undead Sylvanas preziva Traxex? :awesome:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Traxex/Drow ranger je ona, Sylvanas, u undead formi, tako joj je ime u doti. Imas je i u elf formi, tad je Alleria/Windrunner.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Onda bi mi bila draža sama Sylvanas, makar i ogavno mrtva, nego estetski privlačnija elf kopija!

Sylvanas! :leviathan:

Obradovao sam se kao malo dete lizi ili ja kurcu, kada sam prvi put u Wowu naišao na njeno imanje u Ghostlands i kada sam radio par questova povezanih sa njom, te joj ih predao! :psiholog:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
SlikaSlika

Meni je Traxex i estetski privlacnija a i jaca je, medjutim, mnogo mi je zanimljvije da igram sa Alleria-om ^^

Sylvanas! :leviathan: :up:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Dirrty

Obradovao sam se kao malo dete lizi ili ja kurcu, kada sam prvi put u Wowu naišao na njeno imanje u Ghostlands i kada sam radio par questova povezanih sa njom, te joj ih predao! :psiholog:
:smeh: Ja ne smem da krenem :lol:
Korisnikov avatar
By DoctorWho
Originally posted by Vetur úlfur

Nije dota nimalo naivna. I ja sam mislio da je kao kanter dok nisam video "umetnost" u njoj. Sto vise igram to vise znam da ne znam. Dosao sam do stadijuma gde su finese to sto odlucuje. Trenutno radim na usavrsavanju psihologije igraca :blenta:

Igrao sam i ja MMORPG dok nisam shvatio da je to cisto gubljenje vremena i zivaca (meni svaki MMORPG preraste u opsesiju, toliko da ga vise ni ne igram iz zabave)

hahahah Umetnost i fineese u Doti :odbij:
hahahahahahahahah

inace WoW je 10 ziliona puta lepsa i zanimljivija igra od dote jeste gubljenje vremena ali je i dota ;)
a sto ne gubiti vreme na zanimljiviji nacin :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ima dosta finesa u doti, a i nisam mislio bukvalno umetnost :lol: zato sam stavio " " :P No, te finese ne mozes da vidis ako ne igras malo duze i vise :cool:

Ne kazem da je WoW gubljenje vemena, ako je to nekome uvek zabavno i zanimljivo onda super, vec da MENI prestane zabava i krene opsesija i onda je besmisleno igrati :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ali besmislenija je Dota, gde su u pitanju partije... i dakle uvek igraš isto, iznova i iznova!
Korisnikov avatar
By blenta
ja
jako

elem traxex je malo imba otkad joj je ulti bonus na agi
umesto marksmanshipa
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Dirrty

Ali besmislenija je Dota, gde su u pitanju partije... i dakle uvek igraš isto, iznova i iznova!
Sve igre su podjedanko besmislene. Igramo ih zato sto su nam zanimljive. Nekome su lvlovanje jednog karaktera, nekome partije itd... A i daleko od toga da je uvek isto, imas 90ak razlicit heroja, a i u mnogome zavisi od protivnickog izbora.

Originally posted by blenta

ja
jako

elem traxex je malo imba otkad joj je ulti bonus na agi
umesto marksmanshipa
Nisam jedini :awesome:

Aha, slazem se, ali najimba heroj je definitvno Slark :D Mislio sam da ce ga icefrog oslabiti, medjutim izasla je nova verzija a on je ostao nepromenjen
By GayBoy16
Da... a sto je najgore... Ni onaj usrani ancient apparition se ne menja lol... U zaboraw su pali neki od najjacih heroja, nazalost. Lich, Venomancer, Leviathan, Rylai, Lina... Owih proslih mesec dana skoro da niko ne igra sa njima... :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by GayBoy16

Da... a sto je najgore... Ni onaj usrani ancient apparition se ne menja lol... U zaboraw su pali neki od najjacih heroja, nazalost. Lich, Venomancer, Leviathan, Rylai, Lina... Owih proslih mesec dana skoro da niko ne igra sa njima... :lol:
Ancient je keeeeva :awesome: Trebalo bi da ga promene, ako neko zna da igra njime onda je prejak, inace je kao i svaki drugi. Isto vazi i za Murloc-a
Nego, ja sam bas juce pwnovao Venomancerom ^^
Vidim da je tebi omiljeni heroj windrunner? :awesome:
By GayBoy16
[/quote]

Ancient je keeeeva :awesome: Trebalo bi da ga promene, ako neko zna da igra njime onda je prejak, inace je kao i svaki drugi. Isto vazi i za Murloc-a
Nego, ja sam bas juce pwnovao Venomancerom ^^
Vidim da je tebi omiljeni heroj windrunner? :awesome:

[/quote]
Narawno! Ja cak i prawim mape za warcraft. Inace, trenutno ne moze niko da me dobije kad uzmem neku od ,,geto riba" iz dote: Lina, Rylai, Trax, Alleria, Krobeus, Lanaya, Luna, ... :) )
Bas sam pre sat wremena uspeo 3 rampage-a da naprawim sa Linom i 1 sa Rylai.
Pro :kolo:
Korisnikov avatar
By WoWLover
ja volim intel heroje, nekako su mi zajebani.
Korisnikov avatar
By Rei
LoL sam igrao u beti

bio sam uzasan :) sto je u stvari glavni razlog zasto ne volim strategije :luda:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Odrađen je rating sistem, tako da možeš da pokušaš ponovo :awesome:
By dukkehjem
u jbt, ko da ste sa drugog sveta :zvezdice:
nista ne kapiram
(a sto je najcrnje dotu sam igrao u sedmom/osmom razredu)
:zvezdice: :zvezdice: :zvezdice:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Počeli su sa 40, a za sada ih ima 58. :awesome:
Korisnikov avatar
By Rei
Jel ti drti igras u EU ili NA verziji?

edit: skidam NA verziju jer na EU sajtu nigde nema download link :durenje:
Korisnikov avatar
By Dirrty
I ja sam skidao NA verziju, nema druge.

Onako je igrica... možda zato što nisam voleo ni DoT-u.

Uglavnom počinje se sa svega 10 likova koje možeš da biraš, ostale kupuješ. :/

Naravno, pravim novcem ili zarađenim poenima u igri.

Videh još 10ak koje mogu da otključam, gde su ostali, nemam pojma.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!