Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Znachi igrica je zaraznija od WoW-a.

Igrica je 2D MMORPG.
U stilu bratz lutkica (ogromna glava i buljave ochi) vi idete i jebete sve shto stignete.

Besplatna je. Ali ko hoce da promeni frizuru, boju ochiju ili da ima nekog extra ljubimca ima mogucnost da plati $.

Najbolje ime chudovishta: Horny Mushroom

http://maplestory.nexon.net/Intro/
Link s kojeg mozhete skinuti igricu i pogledati trailer.

Da li je neko igrao istu?
Korisnikov avatar
By Rei
Chitao sam da je Maple Story treci MMO po zaradi u 2008, iza WoW-a i nekog azijskog grindera, ali me ipak nije dovoljno zainteresovao da ga probam.

Ako ti kazhesh da valja moglo bi se skinuti.

Juche sam skinuo da probam neki Ryzom, 3D "science-fantasy"sandbox, koliko kontam nema levela nego se dizhu skilovi, mogu da se prave sopstveni spellovi od komponenti spellova koje znash, lepo izgleda, 21 dan free pa se posle placa pretplata 8 evra i tako...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Slika
Slika

Juche sam se namuchio.... otishao na drugi kontinent (greshkom), a teleportation scrollovi nece da rade s jednog na drugi kontinent. Pa sam morao da prevalim dug put, napali su me leteci majmuni koji udaraju 20000 dmg ali nekako sam se vratio u Eliniu (grad nas magichara.)
Korisnikov avatar
By Rei
Jao shto si cute :sweet:

Skinuo sam ali u opcijama ne mogu da se promene tasteri za pomeranje, a moja tastatura ima neki problem sa arrow keys-ima...

:|
Korisnikov avatar
By Darling
Mora da moze na W,A,S,D. Probaj Num Lock strelice, ako ne moze...
Korisnikov avatar
By Rei
Ee da num lock strelice rade :)

Na kojem se serveru igra?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Kontam da se serveri mogu menjati, nisam probao ali trebalo bi. Dok se kanali (svaki server ima 19 kanala) mogu menjati u toku igre.

Inache mane ove igrice su podrshka, moderatori koje boli kurac, i ogranichen inventar (naravno mozhe se proshiriti ako se plati.)

Ko igra neka se slobodno javi u igrici ako mu treba pomoc.
Korisnikov avatar
By Rei
Meni ovo nije zanimljivo :S
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Ponovo se navukao na MS (Europe) koji nema opciju za trgovinu nexon cash(zeleno dugme)....što je tužno, ali valjda će metnuti to.

Sada ima neki 2X exp i drop za vreme fudbalskih mečeva...pa sam već 38lvl (za nedelju dana).
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Slika

:kesa:

Totalno je medeno. Ono na glavi je zakum helmet baš sam ga pazario, super je što pokriva kosu koja je užasna.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!