Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne znam da li je iko od vas igrao prethodni deo ove igrice.

To je nesto poput Riziko-a, samo mnogo detaljnije i bolje!

Vec su izasla i 2 expansion packa a ja jos ne uspeh da pronadjem kompletnu verziju igre!

Sta god sam pronasao, je neki rip od par stotina MB i skroz sjebana i razjebana grafika!

H E L P !
Korisnikov avatar
By kal zakath
U usporedbi sa dvojkom, čista katastrofa. Paradox je otišao u totalnu komercijalu. 2 expansion-a ju čine u nekoj meri podnošljivom, iako kada igraš pojma nemaš dal igraš Ruse , Francuze ili Kineze (sve je isto). Posle par igara sam ju bacio i nastavio igrati dvojku.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ali ja sam se nadao necem dugovecnijem!

Zato sto je u drugom delu nekako vreme brzo proticalo, ne stignem da pokorim ni pola evrope, a vec kraj!
Korisnikov avatar
By kal zakath
Pa dvojka je period od 1419-1819, a trojka je od 1399-1821. Znači isti period ali su u trojki sasvim izbacili istorijske događaje, pa nemaš nikakav osječaj koju zemlju igraš. Nit če Engleska i Francuska imati stogodišnji rat, nit če Španija imati Kolumba. Igraš neku imaginarnu zemlju koja se slučajno zove Francuska i slučajno se nalazi u Europi.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ali mislim na protok vremena?

Da li je to malo usporeno?

Procitah da je sam EU III sranje, ali da te 2 expanzije donose neke misije i bla bla bla...

A ja nista ne mogu da skinem sa neta :/
Korisnikov avatar
By Dirrty
Skinuh i neki dodadak, doradjenu mapu... koja doduse radi samo sa Grand Campaing.
Ima par stotina vise provincija, mnogo detaljnije i realnije odradjena... doduse to je cini i nesto tezom.

Ali toga nema sanse da mogu da igram obicne mape, koje su previse jadno odradjene, odnosno krupne!
Korisnikov avatar
By boy89
Dirrty imas, Napoleon's Ambition i InNomine, kao nastavke EUIII. Ja sam jedva nasao INNOMINE tako da ti ne mogu reci tacno ge sam nasao. Igrica je super, al nekako brzo dosadi, bar meni.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pronašao sam sličnu igru - Total War serijal, zahteva mnogo više strateškog promišljanja, usled jasnog istorijskog kontexta. Misije su vrlo usmerene, što igru čini zahtevnijom. Da ne spominjem da je igra na poteze, što najčešće čini nemogućim da uradite bilo šta konkretno iz jednog poteza :awesome:

Trenutno igram Rome, a planiram i Medieval II :klap:
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Мени је страва била Rise of Nations, али не кампања већ Conquer the World custom. :D
А кампању сам растурао у другом делу Rise of Legends. :)

Просто сам обожавао и Age of Mythology, више кампању мада нисам бежао ни од Custom.
Страва игрица је била и Incredible creatures. За тако малу игрицу - графика очаравајућа!

Ахххх... Стара добра времена...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Četvrti deo je izašao pre nekoliko dana i deluje malo dublje od trojke... moraću da odigram makar jednu partiju osvajanja sveta!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mnogo je komplikovanije od prethodnih delova. Dopada mi se.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Crusader Kings II mi isto deluje izazovno (komplikovano) i zanimljivo.

Taj deo istorije takođe volim. Ostale Paradox Interactive igrice u nizu, nakon EU serijala, koje se odigravaju u poslednjih par vekova mi ne deluju zanimljivo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!