Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

By Dragonite
Počeo sam da igram prekjuče i jako mi se svidela.

Klon Heroja, ali bez one bezvezne dosade koja je pratila Heroes V. Kombinovani RTS (lutate zemljom u realnom vremenu, 5 kontinenata i svaki ima više oblasti) a borbe su TBS.

Nema ni previše (komplikovanog) odabiranja rase/klase/boje kose/dezena brushaltera... paladin, mag i onaj treći (commander ili knight, jebem li ga, nikad ne igram sa njima :D ) i to je to :sladoled: .

Ja naravno vodim maga pa me briga za jedinice i njihov moral :giggle: , a jedinica ima taman koliko treba, ne mora čovek da se smara sa nekim prevelikim odabirom a kombinacija ima dosta (npr. ja imam human i elven archers, inquisitors, alchemists (patuljci) i black dragons; sem zmajeva, svi su ranged).

Mali prijatni dodatak su Spirits of Rage, neki moćni likovi zatvoreni u magični kovčeg čiji battle spellovi Vas koštaju Rage ( a Vaši spelovi koštaju regularnu manu, dok skrolovi traže kristale). Svaki traži nešto drugo da bi Vas služio: kameni da se dokažete u borbi, čarobnica da joj (bukvalno) napunite baterije itd.

Ima nekoliko glavnih questova (ja sam stigao skoro do kraja) i puno malih questova koji su nekad smešni a nekad suicidalno dosadni. Dobra vest je da mape nisu nepojmljivo ogromne, navigacija je prilično laka i sve se brzo nađe.
Questovi idu do međudržavnih poslova do lečenja krava u selu. Ima i nekih presmešnih, tipa grof koji pošto-poto hoće da oženi začaran princezu u obliku žabe (posle sam se ja oženio sa njom) ili neke čudovišne biljke kojima (ako ih ne ubijete odmah) morate da dovede kravu da im đubri zemlju :lol: .
A da, možete da se ženite :D i da imate decu :tornado: . Žena daje 4 ekstra slota, a dete okupira jedan slot, no daje bonuse (i žena daje bonuse). Ja sam oženio tu začaranu princezu (daje +3 intelekt) i imam dvoje dece. Doduše, ona se nekad regresira u žabu, ali se brzo vrati na staro.

Animacija je savršena. Evo par slika da vas zaintrigiram:

Slika

http://www.sztab.com/tapety/galeria/kin ... end-10.jpg

''

Na ovom trejleru se vidi spell Geyser :D koji izgleda savršeno.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Gn42eyIM ... re=related[/youtube]
Korisnikov avatar
By AngraMaina
ju sto je lepo... :love: ali moja tragedija je sto ne bih znao to da igram. mnogo je komplikovano. za mene je zuma pojam kompjuterske igrice u poslednjih, say, 5 godina :(
Korisnikov avatar
By bakalar
blah nemam te specifikacije (ustvari imam priblizne, ali zna se da su i te minimalne navedene laz)

a bas mi se igra nesto novo, moram naci zamenu za skoro pa deceniju igranja CSa :muva:
By Pending-For-A-Bending
Ova igra nije klon Heroja, vec obrnuto. Mekad davno, jos na Commodore-u je postojala ova igra a ideja o Herojima je nikla bas iz nje.
Slika

Igra je pred kraj prilicno teska i iskreno ne znam kako bih se proveo da nisam nabudzio Smrt i Spell Power. Igra nije turn based, medjutim da bi vam se napunile neke zgrade jedinicama morate da ispunite neki quest. Jedinice se znaci ne obnavljaju same od sebe. Naravno ne mozete da se nabudzite brzo-ni magijama niti cudovistima sto mi se bas svidja- sto se tice cudovista imate Leadership koji se budzi da bi mogao da primis sto vise jedinica.

Odlicna stvar je i to sto da bi mogao da koristis neki predmet moras da ga pobedis. Isto vazi i ako hoces da ga upgradujes. NAdjes se u predmetu i borise se protiv gremlina i jos nekih specificnih stvorova za taj predmet.

Ja sam pred kraj imao Ancient Ent-a, Emerald, Black i Red Dragona i neizbeznog High Priesta. Potrudite se da pokupite demonkin stit koji zarobljava duse zmajeva (Free dragon on click! Wheeee!)

PS> Ljubi malo cesce zenu pa se nece pretvarati u zabu.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by bakalar
a bas mi se igra nesto novo, moram naci zamenu za skoro pa deceniju igranja CSa :muva:
probaj L4D. :giggle:
By Dragonite
Originally posted by AngraMaina
ju sto je lepo... :love: ali moja tragedija je sto ne bih znao to da igram. mnogo je komplikovano. za mene je zuma pojam kompjuterske igrice u poslednjih, say, 5 godina :(
:tushe: Imaš Luxor I i II :deda: .
blah nemam te specifikacije (ustvari imam priblizne, ali zna se da su i te minimalne navedene laz)

Meni na Athlon dual core od 1,8GHz i 1GB DDR-a radi savršeno :) sve opcije su medium, čak nije baš na low.

@PfaB: Znam da je prva urađena '90, mrzelo me da kucam i to rano jutros. Gameplay i jedinice su uzete direktno iz Heroes (Grifoni, Vitezovi itd)

Prešao sam popodne celu. I ne može svaki predmet da se unapredi, ti su zapravo prilično retki (archmage staff ili ringovi). Smor je što Archmage staff ima moral koji stalno pada i svako malo mora da se boriš da bi dao bonus. :zeva:

Kog high priesta? Nisi imao da ih pretvoriš u inkvizitore? :potapsava:

Entovi... više volim ranged jedinice. Entovi imaju i fire weakness, pa nisu dobri za Demonis. Human Archers imaju one vatrene strele, pa ih lako srede, a ledenim strelama čak spreče zmaja da odmah doleti. A Elven archers imaju ono da više ubijaju životinje, tako da odmah očiste dosadne vukove, medvede, biljke i slično.
By Pending-For-A-Bending
pa rekao sam da to vazi za neke predmete, nisam mislio na sve. Inace, da... pokupili su uglavnom sve iz Heroja i Disciples-a, ali im je igra stvarno dala novi smek ;) Ali da... ogresio sam za High Priestove- mislio sam na Inkvizitore posto oni mogu da ozivljavaju lvl5

Moja jedina zamerka igri je samo 2-3 boss fighta. Ogrmoni pauk je stvarno bio fenomenalan.

PS> Enti su ranged- bacaju one musice. Bacim Target na mog zmaja ili na hipnotisanog suparnika tako da moje ente i inkvizitore iskuliraju. I dzin je dobar (vidim da si ga ti koristio) kao i behemot
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by 2Q2Bstr8
probaj L4D. :giggle:
l4d
System requirements 3.0 GHz processor,
1 GB RAM,
128 MB DirectX 9.0 graphics card,
Pixel Shader 2.0 support,
DirectX 9.0c-compatible sound card
Originally posted by Dragonite
Meni na Athlon dual core od 1,8GHz i 1GB DDR-a radi savršeno :) sve opcije su medium, čak nije baš na low.
e pa hvala na info. mozda i probam :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Znachi cilj igre je ozeniti neku kravu i pojebati je da bi se dobila deca i neka mesta u inventaru...
By Dragonite
Originally posted by Pending-For-A-Bending
pa rekao sam da to vazi za neke predmete, nisam mislio na sve. Inace, da... pokupili su uglavnom sve iz Heroja i Disciples-a, ali im je igra stvarno dala novi smek ;) Ali da... ogresio sam za High Priestove- mislio sam na Inkvizitore posto oni mogu da ozivljavaju lvl5

Moja jedina zamerka igri je samo 2-3 boss fighta. Ogrmoni pauk je stvarno bio fenomenalan.

PS> Enti su ranged- bacaju one musice. Bacim Target na mog zmaja ili na hipnotisanog suparnika tako da moje ente i inkvizitore iskuliraju. I dzin je dobar (vidim da si ga ti koristio) kao i behemot
Nisu to moji screenshotovi, vidiš da sve piše na poljskom, mađarskom, kom li već jeziku.
Korisnikov avatar
By Rei
Probao sam, lepo izgleda, ali sam prosto katastrofalan u poteznim igrama pa batailo. :)
Korisnikov avatar
By CareBear
...imate Leadership koji se budzi da bi mogao da primis sto vise jedinica.
Ja bih pre da imam mocan stap, nega da primam jedinice LOL

@Dragonite: Nisam ukapirao ono "presao igru popodne" jesi to samo zavrsio ili je igra kratka? Zapazio je jos kad se pojavila kojekuda, ali ne bih da je igram mesecima.
Korisnikov avatar
By Pauceti
Zar nije King's Bounty preteca HoMM? Isti lik je radio zar ne?
Igra lepo izgleda + je dobila visoke ocene.
Ako bude bolji komp mozda i pocnem da igram...
By Pending-For-A-Bending
Igra je jako duga... nema sanse da je zavrsis za jedno popodne

Inace, rekoh ja da je Kings Bounty preteca Herojima
By Dragonite
Originally posted by CareBear
...imate Leadership koji se budzi da bi mogao da primis sto vise jedinica.
Ja bih pre da imam mocan stap, nega da primam jedinice LOL

@Dragonite: Nisam ukapirao ono "presao igru popodne" jesi to samo zavrsio ili je igra kratka? Zapazio je jos kad se pojavila kojekuda, ali ne bih da je igram mesecima.
Ako se prati samo glavni quest i na početku nekoliko sporednih da bi nabio stats, može za par dana. Taj glavni quest i nije toliko težak (čak zadnja bitka nije toliko strašna), a hvala qrcu, nema respawna jedinica - jednom očisti oblast, miran si da se krećeš tuda.

Ja sam prešao, pa onda uzeo cheat i šetkao se po mapi da vidim šta sve ima. Pored glavnih mapa, postoji i World of The Dead (ili tako nešto) gde može da se odradi dosta questova i Demonis (preko koga može čak na kratko da se ode u svet zmajeva :love: ) - ja nisam odradio puno u Demonisu, smarali su me oni transporteri, samo uzeo oba ključa i zatvorio prolaz.

Živo me kopka šta je u Fandorovoj Piramidi (piramida nekog legendarnog kralja u koju ulazite samo ako posetite sve obeliske u svetu), video sam da daju rune ili da uzmeš mapu... e šta je na mapi, ne znam, ali sam druge dve mape odradio (dobiješ mapu sa slikom mesta i onda tražiš) i bilo je zanimljivo.

E da, Haas-ov Lavirint (gde ubijate sedam reinkarnacija zlog zmaja) je živa muka da se pređe, ne zbog neprijatelja nego zato što je to gomila malih pećinica i vrleti koje su povezane portalima, a svaki treći portal vas baci na neku sasvim petu stranu. Na kraju sam morao da skinem mapu sa neta jer sam se utripovao da igra baguje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!