Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

kao sto u naSSlovu teme pise, gde mogu da ih nadjem, bez downloada- to je lako - nego samo odem na sajt, odaBerem igricu, otvori mi se java prozorcic i igram sa drugim igraChima/ kompom ??

mrZi me da se cimam, a do u prethodnih 5 minkI ne naDZOh, pa ako neko zna neKi proveren sajt sa tim igricama (monoplol primarno, a generalno board games), neka molim Vass podeli viD mi :)

unapred hvaLA,
K.

p.s. izGubila sam instalacioni za 10000000000000000000 takvih igrica kad sam radiLA bck- up :plavuso:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
enivej, i sam volim monopol, pa kittrie, ako nesto nadje neko od nas dvoje, daj da se spojimo i igramo:)
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by bananica
jesi probala na games.com? :neznam:
jeCAm, neSto mi ne shljaka, ili je trial, ili download ili nesto 7.

probaCju neke od ponudjenih ovde, hvala svima, naSTavite samo da me punite info-om :)
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by tinkerbell
npr jedan od sajtova...

http://board-games.heavygames.com/

off...

shto volim kad ljude mrzi da koriste google..... :drama:
ama guglala sam ja seSTro sve u 16, i niCh me nije zadovoljilo, sVe neke cake, na kraju sam igrala poker.

i ja MRZIM kad ne gugLAju neGO pitaju tupaWa pitanja (rekla sam to MNOGO puta), ali saD mi je stwarno biLA potrebna pomocJ ..

ideM sad na taj tVOj sajt da pogledam

p.s. glaVni proBLem je bio sto mi je on saM , kad nadjem monopol, ubacivao da JA ubaCHim igrace, a ja necu sama protiv sebe da igram, pa sam kucala izmedju osTalnog "online multiplayer free access", al mi SVe doslo na isTO
Korisnikov avatar
By Kittrie
trazim , ko sto rekoh, priamaRno monopl :)
Korisnikov avatar
By Kittrie
i JU !!
ono 1. je nesto sa sVEmirskim paukovima, a 2. jeste monopol, ali samo ja igRam, i kupuje SVE, ne pita me niSTA itd...

jeBEni inteRNEt, nema normalnog ni monopola !! :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ono 2. je eXTra, ali moRAm sama da igRAm, kMEJ

a prVo je neKA verZija, al moZE da proDZE :)

fala :kiss:

ali ne veRUJEM da neMA pravog 'normalnog', da igram sa kompom, ili druGIm online igracima, fuf
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma nista to nije free... makar ne Riziko odnosno Risk... znam da sam pre koji mesec trazio i sve se placa.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!