Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Pretpostavljam da nece raditi na mom kompu + razvija ga korejski studio nc softa shto mi ne uliva nadu... :shrug:

Al da izgleda bogovski, izgleda :)

Za sve zainteresovane ima dosta informacija o igri u PCGZine-u (besplatan gaming chasopis :) )

Slika

Link za download (negde oko 20-30 mb je, ne secam se)
http://www.gamerzines.com/downloading-pcgzine_21.html
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
I moj komp je mator za takvu grafiku.

Amazon kaze da ce izaci 30.Oktobra. Dok neki drugi izvori govore da ce se pojaviti na nashem trzishtu tek sledece godine.

Ima ce mesechnu pretplatu, a najvishe mi se svidja PvP aspekt. Tipa ubijesh neki broj igracha u Abyss-u (ili kako se vec zove to ostrvo) i tvoj lik postaje heroj, iste snage kao i neki raid boss za koga je potrebno 54 igracha da se ubije.

Divine Power koliko znam je neshto originalno u igri, osim HP i mana bara, skuplja se tokom vremena, i dozvoljava neshto svashta.

P.S. Mushki ples je fenomenalan.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by V I V I S E C T

Amazon kaze da ce izaci 30.Oktobra. Dok neki drugi izvori govore da ce se pojaviti na nashem trzishtu tek sledece godine.
Mislim da lazhu i jedni i drugi. A i ako ne izadje na nashem trzhishtu tu je PlayNC online store. :)
Korisnikov avatar
By Rei
Huh, sad vidim beta system requirements (iako oficijelno nisu objavljeni?) na wikipediji:
Minimum:

Pentium 4 2.8GHz, AMD Athlon 2800 512 MB RAM GeForce 5700, Radeon 9600

Recommended:

Pentium 4 3.0GHz, AMD Athlon 64 3000 1 GB RAM GeForce 6600, Radeon x1550
Ako je ovo istina, znachi da ce raditi kod mene :) Chak su i nizhi requirements nego za Warhammer Online.

:eya:

Samo da ne bude grindfest :molise:
Korisnikov avatar
By Rei
Aman, vama tetkama nishta ne odgovara :pms:
Korisnikov avatar
By Dirrty
:lol:

Kakvo je ovo mahanje machem... kao one kinesko-japanske borilacke igrice?!

To je meni smesno vise nego privlacno.
Korisnikov avatar
By coka
E pa bash su fancy :lol:

vec znam da cu ih imati kod burazera na kompu :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Amazon kaze :nokti: da ce izaci oko Maja. Nekako imam utisak da ce im ipak trebati vishe vremena.:sveca:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Devojka uvek moze da sanja... :sigh:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Dodushe podseca me na tekken.. I mislim da je suvishe sharena da bi imala veliku igrivost... shta znam. :D
By Pending-For-A-Bending
Da. Previse je dobra grafika da bi bila dobra. Mada ko zna. Probacu kad se pojavi definitivno
Korisnikov avatar
By Rei
CryEngine, valjda ce biti neki dobar balans izmedju grafike i igrivosti, pogledajte beta system reqs.

Ma samo da ne bude grindfest :) I da malo smanje ability effects jer su previshe flashy i agresivni, zamislite 20 igracha svaki sa svojim lightshowom...
Korisnikov avatar
By Rei
Nece. Najavljena je mesechna pretplata, mada micto-payments nisu izbachene iz priche, zavisi kako prodje u konkurenciji sa WAR i WotLK-om.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Jako dobri fan made traileri...
''

''

Inache ukinuli su igru Tabula Rasa zbog dolaska Aiona.
Koji ce stici valjda do Avgusta.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by V I V I S E C T

Inache ukinuli su igru Tabula Rasa zbog dolaska Aiona.
Koji ce stici valjda do Avgusta.
Nije zbog Aiona, nego zbog kretena Garriota koji je potroshio $30 miliona na put u svemir, umesto da je ulozhio u igru kojoj je dao svoje ime.

Ima tema o idiotu na war alliance forumima (link)

Meni je zhao. Trial koji sam igrao mi se jako svideo. Hteo sam i da kupim, ali onda je doshao War pa sam se predomislio, i bolje je.

Back to the subject, shto se tiche Aiona jedna od vecih zamerki mi je muzika, uopshte mi se ne svidja taj korejski punk, kako li se zove zhanr. Nadam se da je to samo muzika u trejlerima. Inache i War ima bezveze muziku.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Ja mislio zbog servera. Svashta.
Anyway oni koji su do 21-og ovog meseca imali aktivan acc u Tabula Rasa izmedju ostaloga dobice mogucnost da igraju Aion mesec dana dzabe. Samo zbog te chinjenice zalim shto nisam igrao TR.
Korisnikov avatar
By Rei
Wow baci pogled na ovo, impresioniran sam :)

Slika

Ne znachi da ima 5 miliona igracha ali znachi da ANet ima dobar budzet za GW2 :)

Ni brojka za Aion Korea nije losha...
By iWanna
zasto wow nije 'vako lep... :rida:

...ali onda verovatno ne bih ni mogao da ga igram :shrug:
Korisnikov avatar
By Rei
Slika

:njanjanja:

Chinese Aion - on English!!!

Juche sam saznao da za kinesku verziju aiona postoji english language pack, i ne samo to, prvih nekoliko sati (ne znam tachno koliko) igranja je besplatno! Pa ko hoce da proveri kakav je, full info o ovome mozhe da nadje na http://forums.f13.net/index.php?topic=16646.0

Ja sam skinuo da vidim oce uopshte raditi na mom kompu, da li da se radujem izlasku na evropsko trzhishte ili ne... Kao shto se vidi iz screenshotova izgleda kao najgore djubre na minimum detaljima, ali ide nekako... Nisam puno igrao, sat vremena mozhda, neki drugi utisci ce da stignu kasnije.

Slika Slika

Zar nisam sexy? :D
Korisnikov avatar
By Rei
Ala volim sam sa sobom da pricham :D

Elem, CryEngine je chudo!

Sve na max podesio (osim anti-aliasinga), igra teche zapanjujuce glatko na mom kompu (athlon 2800, 6600gt, 1.5 gb rama), manje vishe PvE je igriv, FPS je skoro uvek preko 20, chesto i preko 30. A sve necu da smanjim detalje, igra izgleda predivno! Veoma je atmosferichno...

Sve je puno detalja, cvetici svetle, okolo lete ptice i leptirici, u jezeru plivaju ribe, u selu se vijaju kokoshke, svet zaista izgleda zhivo. Ambijentalna muzika se lepo uklapa, krece se u rasponu od ok do super (mada nisam puno chuo, samo u dve zone...). Sve shto je bilo hyped up je ispunjeno.

Nisam letenje josh probao, krila se dobijaju posle nekog ascension questa na levelu 8 ili 9, mislim da cu stici to da probam, prvi leveli idu veoma brzo, lvl 4 sam sa oba chara za manje od sat ipo.

Necu puno da pricham o samoj igri jer sam kratko igrao, ali preporuka svima (ako neko ovo chita lol) da skinu i probaju, link u postu gore... vredi. :)

malo screenshotova

Slika Slika Slika

ovo je transportation system, wow-like, ali lepshe :) i brzhe
Slika Slika

charracter creation screen
Slika

Slika Slika

ding animacija :)
Slika

spomenute ribe u jezeru, i moj lik kako se saginje i lovi ih kad se priblizhe!
Slika Slika

i za kraj, oh shta je to, kisha pochinje? bolje da se pokrijem :D
Slika Slika

Ove animacije za ribe i kishu idu automatski. I idle animacija je super, prekrshtace ruke, zverati levo desno, izgleda potpuno prirodno. Zapravo vidi se da je ogromna pazhnja pazhnja posvecena charracter modelima i animacijama. Veoma su detaljni (chak i previshe, kao shto se vidi na charracter creation screenu), platnena odora se ponasha potpuno prirodno, realno se vijori na vetru dok hodam i castujem, pokreti lika takodje izgledaju prirodno i fluidno... Skontali ste, mene odushevljava pazhnja na 'malim stvarima'.

Imam nekoliko malih zamerki na igru, ali da se preci preko toga (da li zaista moram da chujem svog lika kako viche INDIBUKIRA! svaki put kada castujem Flame Arrow? iritantna stvar koju korejci vole, ista stvar je prisutna i u Lineage-u), sve u svemu ja sam nalozhen!
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Idem ja da igram tetris, ono kao ovo na chemu kuckam je ravno digitronu pa ce AION prichekati josh par meseci.
Korisnikov avatar
By Rei
:(

Zato te nema ni na GW znachi, bash sam se pitao...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!