Ala volim sam sa sobom da pricham
Elem, CryEngine je chudo!
Sve na max podesio (osim anti-aliasinga), igra teche zapanjujuce glatko na mom kompu (athlon 2800, 6600gt, 1.5 gb rama), manje vishe PvE je igriv, FPS je skoro uvek preko 20, chesto i preko 30. A sve necu da smanjim detalje, igra izgleda predivno! Veoma je atmosferichno...
Sve je puno detalja, cvetici svetle, okolo lete ptice i leptirici, u jezeru plivaju ribe, u selu se vijaju kokoshke, svet zaista izgleda zhivo. Ambijentalna muzika se lepo uklapa, krece se u rasponu od ok do super (mada nisam puno chuo, samo u dve zone...). Sve shto je bilo hyped up je ispunjeno.
Nisam letenje josh probao, krila se dobijaju posle nekog ascension questa na levelu 8 ili 9, mislim da cu stici to da probam, prvi leveli idu veoma brzo, lvl 4 sam sa oba chara za manje od sat ipo.
Necu puno da pricham o samoj igri jer sam kratko igrao, ali preporuka svima (ako neko ovo chita lol) da skinu i probaju, link u postu gore... vredi.
malo screenshotova
ovo je transportation system, wow-like, ali lepshe

i brzhe
charracter creation screen
ding animacija
spomenute ribe u jezeru, i moj lik kako se saginje i lovi ih kad se priblizhe!
i za kraj, oh shta je to, kisha pochinje? bolje da se pokrijem
Ove animacije za ribe i kishu idu automatski. I idle animacija je super, prekrshtace ruke, zverati levo desno, izgleda potpuno prirodno. Zapravo vidi se da je ogromna pazhnja pazhnja posvecena charracter modelima i animacijama. Veoma su detaljni (chak i previshe, kao shto se vidi na charracter creation screenu), platnena odora se ponasha potpuno prirodno, realno se vijori na vetru dok hodam i castujem, pokreti lika takodje izgledaju prirodno i fluidno... Skontali ste, mene odushevljava pazhnja na 'malim stvarima'.
Imam nekoliko malih zamerki na igru, ali da se preci preko toga (da li zaista moram da chujem svog lika kako viche INDIBUKIRA! svaki put kada castujem Flame Arrow? iritantna stvar koju korejci vole, ista stvar je prisutna i u Lineage-u), sve u svemu ja sam nalozhen!