Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Elem, resih i ja da ponovo zaboravim sta je zivot van kompjutera ...

i odlucih se na WOW, do sada ni jednom nisam igrao ...

dakle treba mi pomoc, kako da poteram WOW da radi na ***** serverima, kao i preporuka koji server je najbolji, najstabilniji itd ... (kapiram da ce torrenti da rade, tako da taj deo posaljite na u2u) ...

Nemam $$$ za acc. na Blizardu.

:bubbles:
Korisnikov avatar
By Rei
Ne bih znao.
A wow ni nije wow kad se igra na privatnim serverima. :P Stvari ne rade, lagovi, sve pusto...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
to ti ne vredi, smorićeš se za dva dana. kao i za sve ostale MM igre, baš zbog tog prvog M je bitno imati što više igrača. CS još i prođe u LAN-u ili ako imaš gomilu prijatelja koji takođe vole CS. ali piratski WoW - teško.
Korisnikov avatar
By bakalar
:komp:

:ccn:

dunno

davno mi ovako neko nije ubio zelju za igranjem od starta :\
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja sam tu razliku najbolje učio kad sam pokušao da pređem sa besplatnog HL2DM na CS. i skontao da jedva nađeš 5 servera kojima je ping preko 300 i koji su uglavnom puni. ako i uletiš kick-uju te posle minut zbog laga. a nije lako ni naći krekovane servere.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Privatni WoW serveri sluze da vidish sadrzaj koji si propustio, tipa da vidis Ragnorasa uzivo. Malo ljudi ih koriste za "pravo" igranje.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by abcd
700din je steam

imas ga ?

:napitak:
Steam klijent je besplatan, kao i pristup mreži. ono što se plaća su pojedine igre koje se distribuiraju preko Steam-a. a HL2DM je potpuno free. :)

ako imaš nVidia grafičku dobiješ i HL2 Lost Coast i Peggle Extreme. :D

btw, šta je tačno 700 din i gde?
Korisnikov avatar
By bakalar
700 din, je CS acc. na Steamu ...

Gde ? u zemlji Srbiji :)

ako ti treba info idi na kgb-hq.com (za kupovinu)
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by V I V I S E C T
Privatni WoW serveri sluze da vidish sadrzaj koji si propustio, tipa da vidis Ragnorasa uzivo. Malo ljudi ih koriste za "pravo" igranje.
:isus:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa imaš direktno preko Steam-a za $10 ili ako hoćeš CS:S za $20. anyhow, ja se držim HL2DM. :D
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
http://www.wowbeez.com/ je mnogo bolji server, ima vishe igracha, stalno ljudi traze nekoga za BT,SW...

P.S. 2000g se dobija svakog dana ako glasate na ovom sajtu.
Prvi gear na 70 lvlu koji dobijate jeste pvp. Poshto jedan HK vredi oko 50k hp dva sata u bgu i vec ste full epic.

Ako napravite donaciju koja je otprilike koliko i mesec dana pretplate mozete dobiti sunwell gear (ako ste lenji da farmujete istu.)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!