Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Nova igra Willa Wrighta, tvorca SimCityja i The Simsa, izlazi za samo pola godine, 7. septembra :eya:

Spore je simulacija u kojoj igrach ima priliku da kreira, kontrolishe i evoluira razne oblike zhivota, od celijskog do galaktichkog nivoa...

Pogledajte gameplay video na
http://www.gamespot.com/video/926714/61 ... ay-movie-1
i uchlanite se u klub forumasha koji jedva chekaju ovu igru :oskar:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Odavno su predstavili Spore, samo nikako da ga dovrse. Ok, pola godine, to je tu blizu.
Mislim da ce to biti previse za moj komp ali probacu :sigh:
Korisnikov avatar
By Rei
znam da je odavno predstavljena igra ali (meni makar) nije bio poznat datum kada izlazi.

I ja se nadam da cu makar moci da igram na low :)

Ako ne, chekam akcije da kupim novi komp :D
By Tale
A šta drugo :P
Sada ima toliko dobrih igara da je prava šteta imati šerpu od kompa :)
Korisnikov avatar
By Rei
Okejk, probao sam creature creator.

Jedva chekam 7. septembar : ))

Slika

zar mi nije slatko letece morsko prasence :sweet:

Svidja mi se kako je ispalo, tj makar ovaj aspekt igre, kreiranje zhivuljki. Zaista deluju zhivo i lepo je animirano.
Apparently, imaju raspolozhenje, prepoznaju druge zhivuljke (kad im stvorite bebu) i tako to.

Vredi skinuti, oko 350 mb je ( torrent, ne smem staviti link :| ).
Korisnikov avatar
By Rei
Well, izashla igra, skinuo chim sam mogao, i razocharao se...

Prvo razocharanje je da je kreiranje zhivuljki pre svega kozmetichki, mozhe na glavu da mu se nakache rogovi sa kojima mozhe da se bije, ali je potpuno isto staviti jedan par rogova ili 15, nema razlike, osim kozmetichke... Ili npr nema razlike ako mu se stavi jedan par nogu, ili chetiri.

Drugo razocharanje je koliko se brzo prolazi kroz evolutivne nivoe. Ima ih pet, celijski, 'creature' nivo, plemenski, civilzacijski i galaktichki. Od pochetka do civilizacijskog nivoa mozhe da se stigne za jedno popodne.

A civilizacijski nivo sucks. :) Treba da se gradi grad, koji mozhe da bude religijski, ekonomski ili ratoborno nastrojen, pa treba da se osvajaju drugi gradovi na jedan od ova tri nachina... Em je gradnja gradova oskrnavljena (ironichno, ovo Maxisova igra, od istih ljudi koji su pravili SimCity), em su RTS elementi toliko brutalno pojednostavljeni... Prosto nije zabavno.

Nisam probao galaktichki nivo. Mada sam ga otkljuchao i mogu da pochnem novu igru i preskochim prethodna 4 nivoa, ne zhelm.

Jbg. EA je to. :klux:
Ocena od 1 do 10, 6.
Korisnikov avatar
By foolish
popizdeh!!!!
10 dana skidam jebenu igricu i kad sam danas pokusao da je instaliram prijavljuje mi neku gresku!!!! :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Igrica je smesno-slatko-mnogo retardirana!

Sve u svemu... S M O R!
Korisnikov avatar
By coka
e meni se dja da ubijam vreme a i mnogo su mi slatki :sunce:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nije loša igra. nisam se razočarao, mada mislim da su neke stvari mogle biti i bolje urađene. meni se dopada što zadaci nisu preterano teški, jer ne bih imao živaca da se bakćem sa 20 različitih faktora u razvoju. tako da mi je ok što su RTS elementi jednostavni. ali je smor što stalno radiš iste zadatke kako bi evoluirao.

uspeo sam i da pobedim jednog epica, ali tek je za to trebalo živaca.

sad krećem sa civilizacijom, ali još uvek dizajniram zgrade i vozila. :D
Korisnikov avatar
By Pauceti
Pa dobro ipak je mainstream. Mora biti prilagodjena da bi bilo lako ljudima, jbg mix zanrova povlaci minimalnu tezinu istih... Nisam probao ali svakako nameravam :)

@REI: Sta ti bi da si presao na dvorenje CAPSa? :spijun:
Korisnikov avatar
By YouKnowMyName
Ja sam bash sada igrao SPORE ceo dan :D
Cmik, donosim ti sutra, samo da ne zaboravim ^^
Probacemo da li radi, ja sam jedva instalirao, ali uspelo mi je :happy:
Igrica je previshe dobra, ja padam godinu :D
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja kasnim, kao i uvek... Vredi li skidati ovo? Ili je sve shmika shto reche REI?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
hmm, ja sam stigao da civilizacije i stao. posle igrao nešto drugo i zaboravio na Spore. a to je bilo pre dva meseca. :blush:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Znachi i nije neshto spec?
Korisnikov avatar
By Rei
Probaj. Nemoj da se zaletish pa ochekujesh neko remek delo kao ja :) ali vredi probati.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hmmm imash li original verziju ili? Poshto mi se chini, bash sam sada gledao, da moze da se socializuje sa ostatkom igracha. :D
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Heheh i ja se neshto mislim. :smeh:
Sada sam video na njihovom forumu, da mnogima pola stvari ne radi... Ipak necu bacati pare. :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!