Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
<--- veliki fan :kasalj:

Ali me zajebashe dobro ovim poslednjim nastavkom, Societies. UNISHTISHE serijal. Chetvorka je ajde da kazhem bila ok, ali ovo, ovo je govno neopevano :rida:

Probao josh neko poslednji nastavak?
Korisnikov avatar
By KiWi
igrao sam ranije Sim City 3000 ... a čuo sam da EA planira da redizajnira Societies ... a šta je toliko loše :D ?
Korisnikov avatar
By Rei
Bah napisao sam jedan jaaako dugachak post ali ga obrisao. :)

SC3K je meni najbolja igra... IKAD :)

Shta su zeznuli kod Sicoeties, pa celu tu ideju da 'redizajniraju' igru... Na papiru zvuchi fenomenalno, gradish grad baziran na drushtvu, kao shto ime govori, npr bogati nece da zhive pored siromashnih, ili nece da rade obichne poslove. Ili gradish grad baziran na temi kapitalistichke metropole, otkachene turistichke destinacije, tmurnog autokratskog rezhima...

Zaista zvuchi cool ali je realizacija ochajna. Da bi napravio grad kulture treba da 'proizvodish' kreativnost i pravish zgrade koje ju koriste. Pa npr mozaik ili tako neshto generishe kreativnost (i to neku odredjenu kolichinu, npr 10) a kuca koja bi se uklopila u ambijent konzumira npr 2 kreativnosti. Pa onda ako napravish 6 kuca, shesta nece biti naseljena jer joj fali kreativnosti. Pa onda zidaj josh stvari koje generishu kreativnost. Prosto retardirano je.

I interfejs je retardiran :) nije lepo dizajniran, ni vizuelno (podseca na neku kopiju The Sims interfejsa) ni funkcionalno (npr nisam mogao uopshte da pronadjem gde su shkole i bolnice). I tako. Prosto nema uopshte tog SimCity ugodjaja.
Korisnikov avatar
By Rei
Ali je grafika predrkana... Josh kod mene na low podeshavanjima, veliki gradovi zahtevaju extra mashine...

Evo mog pokushaja da napravim malo budistichko utochishte :)

Slika

A zumiranje je impresivno tek...

Slika
Korisnikov avatar
By dungoll
ja sam probao novi nastavak, ali avaj, na mom laputopu to ne radi bas lepo kao sto je radilo na pcju.

kupicu si pc ponovo :)

tamo nekad, kad dobijem bolji posao.
Korisnikov avatar
By KiWi
nekako mi je čudno da je mapa sa leve strane :D a ikonice zaista asociraju na Simse (2) ... Dobro ti to ide brale, šta se buniš :D

meni baš zvuči nekako privlačno, možda me zaraziš igricom
Korisnikov avatar
By IriS
mmmm, SimCity četvorka... uf, mnogo je dobra grafika, samo, koliko vidim, dok ne nabudzim komp, ništa od igranja.

inače, to mi je omiljena igrica ;)

meni to što si opisao ne deluje retardirano, nego izazovno :zavera:
Korisnikov avatar
By Rei
LM, josh uvek nisam pronashao shkole i bolnice. A opshte health stanje je excelent. Mora da je od meditiranja. :astral2:
Korisnikov avatar
By dungoll
pa u budizmu je sigurno od meditiranja, probaj neki drugi society ?
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by kiss addict

meni to što si opisao ne deluje retardirano, nego izazovno :zavera:
Pa i nije izazovno. Fali ti spiritualizma - sagradi josh jedno desetak spomenika budi tamo u nekom zapecku i gotovo! Chak ni pare nisu problem, kad potroshish sve pare, samo ubrzash vreme i kasa ti se napuni za minut. Zashto - zato shto bukvalno nema troshkova! U chetvorci si imala troshkove za shkole, za policiju, za transport i slichne stvari. Ovde toga nema! Sve je free. I pare ti se samo slivaju u kasu. Jadno. A kasnije skontash da imash vishe spomenika budi nego shto imash stambenih zgrada.

Najveci problem sa igrom je shto je razvoj dat Tilted Mill-u umesto Maxisu koji je pravio sve prethodne delove. Tilted Mill je pre ovoga pravio slichne bezvezne simulacije na temu egipta i rima. Caesar IV je njihov. Batalili su Maxisove koncepte i pravila, ishod toga je da je Societies bukvalno prekopirani Caesar IV.

Izbacili su eto kazhem sve troshkove. Izbacili su koncept rezidentalnih/komercijalnih/industrijskih zona. Umesto toga svaku zgradu pravish ruchno. NE ZNAM ZASHTO SU OVO URADILI I MRZIM IH ZBOG TOGA!!! To je bilo jedno od najoriginalnijih Maxisovih reshenja... Uzhas.

Probaj igru. Ono, nije da je losha. Ali nije ni SimCity! :durenje:
Korisnikov avatar
By dungoll
ma 4k ru je keva :P i dalje igram tu igru.
:kafa:
Korisnikov avatar
By jukie
Ah, sećam se kada smo igrali SimPark svojevremeno... gradiš nacionalni park i gajiš životinjice i biljkice, povremeno ti izbijaju požari, dolaze turisti i bacaju smeće, ili ti se neke životinje i biljke prenamnože (pre svega neizostavni kudzu) pa onda moraš da im unosiš prirodne neprijatelje ili da ih loviš mrežicom (životinje) ili zaoravaš (biljke), a ima i delova kada počnu da ti umiru od gladi ili recimo pustiš ptice pevačice radi zvučnog efekta (cvrkuću dok igraš) i onda se pojave kopci da ih jedu, a kada im smanje populaciju onda pređu na tvoje zečeve koje si tako pažljivo gajio...
By Dragonite
Originally posted by REI
Izbacili su eto kazhem sve troshkove. Izbacili su koncept rezidentalnih/komercijalnih/industrijskih zona. Umesto toga svaku zgradu pravish ruchno. NE ZNAM ZASHTO SU OVO URADILI I MRZIM IH ZBOG TOGA!!! To je bilo jedno od najoriginalnijih Maxisovih reshenja... Uzhas.

Probaj igru. Ono, nije da je losha. Ali nije ni SimCity! :durenje:
3ka rulez!
Korisnikov avatar
By Rei
eh... a sad mi igra puca kad god uchitam svoj budistichki gradic. A ne postoji crack za najnoviji patch. :rida:
Korisnikov avatar
By IriS
ju što ti je lep most :D

pošto smo moja skvo i ja doktorirale trojku, pa nam dosadila (dok opet ne poželimo da je igramo) mi skinule Societies... i nama se mnooogo svidela... nekako kad igram imam utisak da zaista stvaram neki zivot zbog onolikog zuma... i mnogo mi je kreativnija od trojke, a s obzirom da mi je jako bitna estetika grada kad ga pravim, nekako mi se Societies više svidja, zasad... mada mi za nju treba mnogo više vremena, kog nemam baš toliko na raspolaganju :placko:
Korisnikov avatar
By Rei
ja prestao da igram davno :nope:
chetvorka se meni ipak vishe svidja.

Chekam Cities Unlimited, iako ne potpada pod ovu temu :D
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Igrao sam sve ...sem ovog Societies...Sim3000 mi je omiljen iz tog serijala...cetvorka mi je bezveze....

Btw.zapravo igrao sam SimCity jos na komodoru kao mladjano deriste....:uzdah:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Izađe taj dugo očekivani Simcity, i vidim da ga pljuju mnogi... ali sam iskopao alternativu Cities XL serijal.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!