Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morgan pichi s Queen of Lizards mesmerkom Random Arena u timu dva monka, i war. 18 pobeda odavno igramo TA, i Morganu konekcija pochne da se gushi..
Osecanje bede i bruke, shto je QoL izneverila tim, a PB(power block) build chak is najmanjim lagom je nemoguce igrati.

Fazon je shto kada Morgan zaglavi s nekim idiotima, tipa: menderima, flare spamerima...etc. Konekcija pichi 100% chak moze da skida u pozadini filmic ili dva, a kada je deo super tima, pre ili kasnije pukne veza....

Kada ste se najvishe izblamirali u PvP-u?
:pms:
Korisnikov avatar
By Rei
Oo GW opet? :)

Najveca pvp bruka, hmm, jel se rachuna jednom kad sam tek pocheo da igram, imao sam PvE monka i ushao sam sa njim u TA, nashao neku grupu gde me pitashe 'do you have word of healing' na shta sam ja odgovorio 'what is that'...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
I don't do pvp. :ruka:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Hmm, pa evo nesto slicno:

Moja ekipa se iz sve snage pokusava da stoji na nogama dok se bije protiv nekog bossa, dok ja neki mage/healer skupljam loot po obliznjim kovcezima :D

Nije mi bilo cudno sto me opet nisu pozvali... :bubbles:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Morgan Le Faye
Morgan pichi s Queen of Lizards mesmerkom Random Arena u timu dva monka, i war. 18 pobeda odavno igramo TA, i Morganu konekcija pochne da se gushi..
Osecanje bede i bruke, shto je QoL izneverila tim, a PB(power block) build chak is najmanjim lagom je nemoguce igrati.

Fazon je shto kada Morgan zaglavi s nekim idiotima, tipa: menderima, flare spamerima...etc. Konekcija pichi 100% chak moze da skida u pozadini filmic ili dva, a kada je deo super tima, pre ili kasnije pukne veza....

Kada ste se najvishe izblamirali u PvP-u?
:pms:
Slazhem se da je teshko igrati PB sa lagom, kao i same mesmere.

PvP bruka? Kad su uveli one nove pve skillove, pa sam sav srecjan otishao da ih isprobam :zid:

Slazhem se sa tim i ja generalno mrzim RA. Nisam igrao GW neko vreme, ali fali mi oko 70ak bodova da dobijem r3 gladiator i onda bye bye RA/Ta zauvek :D
Korisnikov avatar
By Sutekh
Eifranloo - PVP - Player vs Player.
PVE - Player vs Enivorment.

Vi ste valjda igrali pve :D
Korisnikov avatar
By Pauceti
Originally posted by Sutekh

Naravno da smo igrali PvE...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
PVP sucks! PvE je zakon! :pve:
By Pending-For-A-Bending
Zato smo svi sada na PVE serveru. A Morgan moze da ga svicka u GW.... sam i sa lagom! :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Pocecu da prikupljam priloge za pokretanje mrljicinog accounta. :sweet:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Eifranloo

Pa vidish naslov teme? :lol: :D

Elem, ja pvp u WoWu necju da igram, jer nije izbalansiran kao, khm, negde drugde :meduza:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Mr.Ja
PVP sucks! PvE je zakon! :pve:
:gw elitist mode on:
Go back to PvE, noob! :lol:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ako hoces PvP igraj CS, a WoW je za PvE. :kralj:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Pa u WoWu i igram PvE. Prochitaj shta napisah :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
To je bilo generalno napisano malisha. :hug:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Znam :D

Siriusli, GW ima po meni najbolji pvp.. Samo shto je problem da nadjesh kvalitetan tim :roll:

A najvecji PvP momenat mi je bio kad sam u random areni ostao sam (ovu trojicu su ubili), kao ranger. Sa protivnicke strane njih 3 trojica su bili zhivi. Jedan je imao oko 60% healtha, drugi oko 40% i trecji oko 10% Ovog koji je imao 10 sam odmah ubio, kad je drugi krenuo da ga rezuje popio je savage shot (krenuo je opet da ga rezuje pa je popio i distracting shot i usput umro od otrova). Onog koji je imao 60 sam dodgeovao i bezhao od njega svo vreme, pa je posle popio burning arrow u doope i vecj shta sve ne

:D ah, i was so proud :D
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
LOL
Moj najveci PvP blam je bio (da igrao sam par oinh kako se zovu... sa zastavicom... stao mi mozak) kada sam sa zastavicom dotrchao do svoje baze sa 1% hp i ispred zastavice umesto da stisnem dugme za run (rogue) ja pritisnuo ono pored i ovaj kako da kazem, pa stao tamo i blejao... bum odoh u nedodjiju.
Korisnikov avatar
By KiWi
I don't do PvP. Tried Lord of the Rings: Shadows of the Angmar ... that was the beginning and the end.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Kakve veze LOTR ima sa pvpom?
Korisnikov avatar
By KiWi
Kakve veze LOTR ima sa pvpom?
Svakakve: www.lotro.com

mada .. ruku na srce ona nema PvP mode, već samo PvE i PvMP ... ali i to je nešto, posebno PvMP :D
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Dobro LOTR je RP, ali nije vezan za PvP...
Korisnikov avatar
By KiWi
ima PvMP ... Player versus Monster Player ...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Mozda, ne kazem da ga nema uopste, ali najvishe idu na Tolkinovu prichu... :P
:peace:
Korisnikov avatar
By Sutekh
LOL
Moj najveci PvP blam je bio (da igrao sam par oinh kako se zovu... sa zastavicom... stao mi mozak) kada sam sa zastavicom dotrchao do svoje baze sa 1% hp i ispred zastavice umesto da stisnem dugme za run (rogue) ja pritisnuo ono pored i ovaj kako da kazem, pa stao tamo i blejao... bum odoh u nedodjiju.
Ne znam ni zashto sam ostao tad kad su nas sledecji kompletno pwnovali. Jbg, ne mogu uvek da ubijem trojicu :pms:

E da - Da ne zaboravim. Ubedljivo najvecji pvp triumf mi je bio kad sam distracting shotovao madafaking distracting shot drugog rendzera :lol:

Aktivira se inache momentalno (1/2 sekunde). :pucaodsmeha:

A ne znam kako se to o chemu prichash zove :(

PvMP :roflmao:

edit: The cast time of ranger interrupts (when the arrow leaves the bow) is 1/4s and not 1/2s as the skill description says.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Warsong gulch. Setih se! :yay:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Originally posted by Eifranloo

Pa vidish naslov teme? :lol: :D

Elem, ja pvp u WoWu necju da igram, jer nije izbalansiran kao, khm, negde drugde :meduza:
Vidim, samo sto sam ja umesto PvP napisao PvE iskustvo... Blah blah :peace:
Korisnikov avatar
By KiWi
Mozda, ne kazem da ga nema uopste, ali najvishe idu na Tolkinovu prichu... :P
:peace:
kamo lepe sreće ... samo su pokrali ideje Wow-a i stavili u Tolkin kontekst .. čak ni ne možeš da biraš likove iz knjige mada nailaziš na njih u igri ... Što je rekao jedan beta-tester te igrice: "Da je Tolkin kojim slučajem živ, sigurno vam ne bi dopustio da radite ovo ..."
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!