Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
EVE Je od svih MMORPG najzahtevnija.
Kompleksnost, stil igre, mogucnost da se od zaradjenog ISK (u igri) kupi vreme tj. mesechni honorar i to legalno. Chine je jedinstvenom.
Dozvoljeno je varati, griefovati, lagati, shpijunirati i krasti.
Ova igrica zahteva opreznost jer nigde niste sigurni.

Za razliku od drugih igara svi igrachi su u jednom ogromnom serveru.

A Trial se moze preuzeti na:
EVE

Njena kompleksnost obichno zbunjuje nove igrache, tutorial je neshto shto morate zavrshiti da bi nauchili neke osnove.

Ova tema je tu jer uskoro dolazi expanzija (EVE nije od igrica koja naplacuje posebno svaku expanziju)

Neshto o....

Trinity: The expansion you have to see

We're getting an expansion this winter, and it's real shiny. In fact, it's so shiny that we had to add a lot of other things just so you could see how shiny it is. Its shininess includes 50 man-years of work remodeling all spaceships, stargates and station exteriors and interiors, plus all the improvements and additions that go hand in hand with introducing this kind of burning luminosity. It is, in fact, a brand new graphic engine, and we're very proud of it. To show off its shininess we're adding a host of Tech II ships that include the eerie Black Ops, the spearheading Marauders and the warp-jamming Heavy Interdictors, not to mention the lockdown terrors that are the Electronic Attack Ships, and the masters of the supply chain, the Jump Freighters. That's not to mention an abundance of PvE content, including hundreds of new kill missions, and various game advancements ranging from improved drone management to new booster production regions. You'll need to see this.

Da, da to znachi da je Morgan napustio WoW...i sada trazi nekoga ko ce da kupi njegov acc. Nishta skuplje tek da nadoknadi mesechnu pretplatu za godinu dana i bude na pozitivnoj 0. Ovo nije oglas !kao:maska:

Morgan trenutno vozi thorax cruiser koji ima falusni oblik. :kesa:

Morganov leteci kurchic
Korisnikov avatar
By Sutekh
e i ja sam bash danas razmishljao o Eveu..

Koliko je mesechna pretplata?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
15eura...mada vec za mesec dana mozesh zaraditi u igri 220mil ISK koliko koshta jedan game time code...koji se kupuje LEGALNO od drugih igracha...znachi igrica te koshta 15e za sva vremena...
Korisnikov avatar
By Sutekh
to za in-game kupovinu sam chuo i dopada mi se :D

a koliko je teshko zaraditi tih 220 miliona? mislim ono, ako treba mesec dana da igram 24/7 da bih zaradio tu sumu, onda izesh to.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
U pochetku (prvih par dana) ako zaradish 100k-500k je super vec posle dve nedelje (bez obzira na shta se odluchish da budesh miner, mission runner)...zaradjujesh oko 5-10mil dnevno...
Za dve nedelje who knows...Morgan se nada barem 50mil dnevno...
Korisnikov avatar
By KiWi
Toliko su je najavljivali i najavljivali ... kritike baš i nisu nešto. Mada online game community gaji nade da će biti turbo popularna.
Korisnikov avatar
By Sutekh
220 podeljeno sa 5 je 44. 220 podeljeno sa 10 je 22. Hm.

e da, koliko ti sati treba da zaradish 5-10 miliona dnevno? :)
Korisnikov avatar
By Sutekh
skinuo sam eve.... errrrrr........ ne da je komplikovano, nego ono..

a ne znam ni kao shta da pochnem.. pirate.. pirate hunter, miner........ dodjavola. xyz opcija.
Korisnikov avatar
By Rei
a zato tebe nema na wowu morganche :misli:

lm
skinuo sam eve.... errrrrr........ ne da je komplikovano, nego ono..
I meni beshe kad sam prvi (i poslednji) put skinuo, mrzim toliko nagle learning kurve, tako da sam batalio posle 15 min. Nemam bre zhivaca. Posebno za ono 'niste sigurni nigde', to kao u wowu na pvp realmy, svako mozhe svakoga da napada, ono kao, akcija, neizvesnost... i ti tako gledash svoja posla, skupljash ushi murloka i nogice paukova i odjednom BAM niotkuda nevidljivi rogue 20 lvl-a vishi od tebe se stvori iza tebe i otfikari ti glavu jednim zamahom, i to je ono, kao, zabavno i uzbudljivo, aha...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Pa da...

Nego shta ti sada igrash Reichek?

EVE postaje jednostavna igra chim se prodje tutorial
A i mushka je igra 95% od 200k ljudi koje igraju eve su mushkarci...toliko testosterona, oznojanih tela...mushkarchine i 1/2.
:kosa:
Korisnikov avatar
By Sutekh
pa proshao sam tutorijal, ali nije mi bash najjasnije.

pogotovo deo oko kupovine oruzhija.

hocjem da budem pirat, ali da bih bio pirat trebaju mi pare

:kletva:

ajde daj mi par saveta poshto se nerviram. shta, gde, kako, koja rasa, koja profesija i slichno............ :plavuso:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Obimno je a Morgan sporo tipka, imash fenomenalne tekstove napisane od strane starih lisica na njihovom forumu bash za nas newbove. Zajednica ce ti pomoci, imash kanal u igri koji je samo tu za pochetnike.

Morgan i dalje cheka bracu hrvate koji su mu naplatili karticu a nisu mu poslali game time card....Medjunarodni incident na pomolu. :zavera:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Ma, I give up.

Scrambleri, trackeri, rakete, blueprintovi, krave, plodna zemlja, uranium i slichno..

ono kao, blenem u onaj marketplace ekran 30 min u pokusaju da nadjem ono sto (mislim) da mi treba.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Nije nego shta ja znam.. Stvarno ne mogu da skapiram taj deo oko budzenja broda, a mapa mi je ultra-konfuzna. Jedino shto me bash nervira je point and click pvp.

I da, zhiveo Guild Wars pvp :D
Korisnikov avatar
By andjela
tek krenula... jos imam onaj pocetni krsh od broda. kupljen je novi ali cekam training da mi se zavrsi da mogu da ga vozim :)

Slika Slika
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Cool Maiev Whisperwind :)

Jedan savet, nemoj pucati na CONCORD brodove...osim ako nisi suicidal girl.
Korisnikov avatar
By andjela
hehehe :) trebalo je biti Maiev Shadowsong ali zauzeto cccc

necem :D

nego evo moje nove bebice

Slika Slika
Korisnikov avatar
By Dirrty
Uzimas imena iz Warcrafta... da bi igrala druge igrice... :spank:

A Wisperwind ti je Sylvannas ili kako se vec vika... :love:
Korisnikov avatar
By andjela
znam ali zauzeto, morala sam da kombinujem :giggle:

evo novi brod :D

Slika Slika Slika
Korisnikov avatar
By andjela
nadjoh :)

sad cekam da mi se zavrsi trening za electronics, pa pustam trening za Caldarian Frigate III to je 14h taman sutra da pazarim novi brod (Kestrel) :)
Korisnikov avatar
By andjela
evo nova frigata :)

Slika Slika

btw zaradila sam prvi milion, i onda spucala na brodove (dva kupila koji mu se ne svidjaju :giggle: , ustvari prvi mi se jos malo i svideo, ali mogu sam rakete da se okace na njega...) nervira me sto nema 3d view broda pre kupovine da vidim kako izgleda, ovako pukla skoro 400000 ISK na brodove da bi ih prodala. ovaj je kostao 240000 ali zato odlicno izgleda :) a i performanse nisu lose.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
''
Imaju jebeno najbolje trailere.

Uplatio 3 meseca. :hyper:

Slika

Lvl3 misija, a na drugom screenu se vidi moj Daywalker, klasa battle cruiser, koji vredi negde oko 30mil. potpuno opremljen koshta oko 100mil. Shto je jeftino za EvE.

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!