Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Bice svakako nextgen graphics, za gaming experience cemo da vidimo :P mada mene uopshte ne privlachi takav tip igara.
Korisnikov avatar
By andjela
kazu ljudi da je i extremno zahtevna :)
Korisnikov avatar
By Rei
nisam ni sumnjao :)
Korisnikov avatar
By andjela
94% downloaded

nadam se da ce biti igrivo kod mene u 1024x768 na medium detail :)
Korisnikov avatar
By andjela
evo par slika

Slika Slika Slika

moze da se igra :giggle:
Korisnikov avatar
By Myself
Igra je smor zivi. Zasto?
Moras da pogledas i da pridjes do jbn oruzja koje ti sve vreme fali i onda da pritisnes F da ga uzmes, a do tada te, iako si ubio njih 15, neko ukoka. :cupakosu:

Izgleda dobro, ali glava boli od glupavosti.

Za razliku od Crysisa, preporuka je Gears of War, gde ne mozes da verujes kako dobru igru je napravio Microsoft.

A vrh za ovu godinu je definitivno Call of Duty IV. Imresionirana sam. :up:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Crysis 2 izlazi za mesec dana, ima manje zahteve od keca i deluje super.

''
''

btw, cela igra je leak-ovana na torrente pre koji dan. :shok2: baš sam se skenjao :(
Korisnikov avatar
By Rei
Piratirati sada ili kasnije :) Izadje na isto ali nije dobro nikako ... Mada koliko razumem, i Half Life 2 i Stalkera je zadesila slicna sudbina, pa su oni odlucili da uzmu feedback od ljudi koji su isprobali i dodatno ispoliraju i izbace malo kasnije...

http://www.youtube.com/user/Crysis2Leak1

Tu ima nekoliko klipova. Meni se cini dobro, izgleda odlicno, mada mi je malo zamorno za oci, ali to moze biti i sto lik trckara okolo kao veverica i ne miruje ni jedne sekunde. Neprijatelji izgledaju glupavo i nesposobno :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
za Stalker-a ne znam, a HL2 jeste leak-ovan par meseci pre release-a, ali je to srećom bio stari, beta kod, falilo je pola mapa, postojali su neki stari modeli koji su posle izbačeni itd. ovde je izgleda leak-ovana poslednja verzija, verovatno isto ono što će se pojaviti za mesec dana.

gledao sam nešto malo, ali više volim da gledam SS-ove, jer gameplay videos uglavnom rade idioti koji (kako sam kažeš) skaču ko veverice. u svakom slučaju, radujem se i raduje me da su zahtevi normalni. :)
Korisnikov avatar
By Rei
Ima nesto i u tom jakom HDR-u, motion bluru i nacickanosti detaljima, ali dobro, to je trend :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne palim se više na shooter igrice, dosadne su mi i nemaštovite, tako da ni u ovoj igrici ne vidim ništa specijalno zanimljivo niti posebno. :zev:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!