Za sada samo jedan screen i to specijalno za Mr.Ja da vidi kakve su spavaće sobe u ponudi!
U igri ima za moj ukus previše cut scena koje bi trebalo pogledati jer vas vode kroz priču, ali ovi ga baš preteraše! Mape su, bar napočetku baš male. A i priča je njesra. U stvari je odlična, witcher je nekakav hibrid magije i veštičarenja koji se bori protiv vampira, vukodlaka, drekavaca i sl. Sranje je što posle 15 minuta igre pogine jedan mnogo sladak dečko, onako, srednje visine, širokih ramena, ošišan na keca, totalni witcher noob. Važno da je cica ranjena i preživela.

A i glavni lik je sav nikakav, duge sede kose, sav u ožiljcima i maljavih grudi. Ispušena muštikla ako mene pitate.

Tako je, nema biranja rasa, alighment-a i ostalih osobina. Svi smo isti lik, svi smo jedan. Podseća vas na Andjelu? Pogled na gore da se podsetite ko je postavljač teme i sve je jasno!
Još jedan veliki nedostatak je inventar. Ko li je samo smislio da mogu da nosim samo jedan komplet oklopa i samo jedan mač. Ako nađem bolji, starog moram da se otarasim. Kakva glupost. A ako padne kiša? A ako bude hladno? Ostalih tričarija možete da pakujete koliko god hoćete. Razne nekakve biljke, hrana, pa onda kamenčići kojima unapređujete oružje i oklop (koje morate posle da bacite :WTF:) i moj personal favorite velika količina prstenja, amajlija, medaljona
Napici su jako važni i korisni pa ćete ih često koristiti. Nalazite već gotove ili ih pravite od onih biljaka i kamenčića dok meditirate pored vatrice. Jeste meditirate pored vatrice. Valjda se napici sami prave. Važno da su mi napakovali 20 komada kremen-kamena da bih mogao da zapalim vatricu
Borba je kombinacija raznih "modova", npr. Wolf mod za veće protivnike, Cat mod za manje, Griffon za grupu itd. I sve ovo u kombinaciji sa magijom elemenata koje su u stvari telekinetičke sposobnosti. Njih nabavljate tako što trljate obelisk odgovarajućeg elementa (Frojde ubi me)
To bi otprilike bilo to. Sad ću da se vratim igranju, ipak igra ima potencijala. Bar je grafika fenomenalna.