Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Nema je, pa evo je. :hvala:

Za neupoznate:

Guild Wars je MMORPG, i to jedna od retkih 'prvoklasnih' MMO igara koje ne zahtevaju mesechnu pretplatu. Kupish jednom i igrash koliko ti je volja. Jedinstvena je po josh mnogo chemu, po samom nachinu igre, bilo da igrate sami ili sa drushtvom, po konfiguraciji servera koja vas lishava ogranichenja na samo jedan kao kod drugih igara, po izvanrednoj ali ne i zahtevnoj grafici...

Podeljena je u tri chaptera, prvi koji je izdat je Prophecies, drugi Factions i treci Nightfall, od kojih se svaki kupuje zasebno (koshtaju oko 2000din) i svaki mozhe samostalno da se igra bez kupovine druga dva.

Postoji takodje jedna ekspanzija, Eye of the North, koja sa druge strane zahteva da imate najmanje jedan chapter da biste je mogli igrati.

Guild Wars Platinum Edition sadrzhi Prophecies chapter iliti kampanju i ekspanziju Eye of the North, za 2800 dinara, shto je sasvim ok cena.

Ako ipak zhelite da probate igru pre nego shto je kupite, postoje trial ili buddy keyovi sa kojim igru mozhete isprobati na 14 dana ili 10 sati. Ako ste zainteresovani, pitajte pa cu probati da ih nabavim. ;)

Za vishe informacija ukljuchujuci screenshotove, posetite http://www.guildwars.com/products/default.php

Za upoznate:

Call me :moby:
IGN: En Xa, Rt/E :leviathan:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Hajde nabavi to ako možeš baš da probam. Nego, jel se sa prvog dela predje na drugi (i tako dalje) kad se završe sve misije ili... Nisam do sad igrao on-line pa ne znam :sladoled:
Korisnikov avatar
By Rei
Hmm da to sa tim chapterima chesto zbuni novajlije... Najbolje da ih opishem kao standalone ekspanzije :) Kada imash samo jedan, mozhesh igrati samo na njegovom kontinentu i imash pristup samo njegovim mogucnostima, kada dodash josh jedan chapter na svoj account mozhesh da se sa istim likom igrash na novom kontinentu i koristish nove mogucnosti koje novi chapter donosi.

Takodje ako posedujesh npr samo Prophecies, nisi odsechen od igracha Factionsa, istina je da ne mozhesh da igrash Factions PvE kampanju, ali mozhesh sa svima slobodno da komunicirash, a i da se bijesh sa njima u PvP zonama koje su iste za sva tri dela.

Igra je inache ovako isparcelisana da bi se izbegla mesechna pretplata, umesto toga, izdavani su novi dodaci na svakih pola godine-godinu dana. I vishe ih nece biti za GW1, jer se sada radi na GW2 koji ce biti potpuno druga igra.

Key cu da potrazhim, a tebi ce trebati game client koji mozhesh da skinesh sa http://www.guildwars.com/downloads/gwsetup.zip
Korisnikov avatar
By Sutekh
:rock:
shto ste takvi pederi, dodjite da pikamo GW.. bu.

elem reichel, smarao sam se neshto u HA i imacju uskoro r1 hero lol ;[
Korisnikov avatar
By Rei
Lol :)

Ja sam za svojih skoro godinu dana igranja jedan jedini put ushao u HA... i to neki glupi PUG i bili smo pwnt dok smo rekli keks. :doh:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ja skinuo ono čudo i šta sad? Traži mi neke nick i activation key ili tako nešto. Mislio sam da je ovo trial verzija. Hajde mala pomoć ovde... :piggy:
Korisnikov avatar
By Sutekh
activation key koji cje ti nabaviti je trial key i njega unesesh tamo, a nick.. pa to ti je verovatno ime lika..
Korisnikov avatar
By Rei
Mda, s tim da sam ja svoj buddy key vec iskoristio pa sad moram da moljakam za njega na gwguru i u gildu/alijansi :)
Korisnikov avatar
By Sutekh
ja nemam pojma di je moj, kad/ako ga nadjem, poslacju mu na u2u.
Korisnikov avatar
By Rei
Nashao sam jedan odlichan sajt sa kojeg mozhete dobiti trial key za prophecies :)

Potvrdjeno od strane operativnog kadra i josh jednog momka da radi. :yay:

http://computerbild.bg/Serials.asp

Bugarski je sajt ali snacicete se, u drop down listi izaberite guild wars, ime i prezime upishete bilo kakvo, a mail ispravan jer na njega shalju serial.

Enjoy. ;)

Klijent za igru naravno je na http://www.guildwars.com/downloads/gwsetup.zip
Korisnikov avatar
By Sutekh
pade mi danas u dungeonu (mach).. obojih ga u crno i dadoh ga warriorki. mozhda ga uvaljam nekome :P

Slika
farmujem destroyer core's, pa kad ih isfarmujem okachicju moju napucanu nekro :hyper:

Slika
Korisnikov avatar
By Rei
Vidi suti shto sam nabacio armor :)
Dosadio mi stari :)

Slika
Korisnikov avatar
By Rei
da ozhivim temu...

Obelezhen je prvi april i u gw-u :)
Svi lvl 20 likovi su se pretvorili u chicha glishe :D

Slika

spontano smo se organizovali i pocheli sinhronizovano da igramo, makar vecina, a na moju inicijativu :)

Slika Slika

Evo kako je reichel izgledao naoruzhan :giggle:

Slika Slika

Takodje su objavili lazhni update, sa gomilom nerealnih buffova i nerfova, ja sam popizdeo kada sam video da je moja omiljena klasa nerfovana, tek sam posle shvatio da se radi o shali, no i dalje sam ljut :durenje:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Rejchel a koja ti je ovo klasa? I koja ti je omiljena? :) )
Korisnikov avatar
By Rei
Tu sam sa svojim main charracterom, koji je Ritualist, to mi je omiljena klasa/profesija. :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ritualist? Shta taj radi? Caster? :D
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
E, da... Ako vec imam akaunt, i samo instaliram factions i tako to, mogu li da uzmem od nekoga ili mi isto trebaju originali?
Korisnikov avatar
By Rei
Ritualist je caster koji kanalishe moc iz sveta mrtvih, kao necromancer samo na drugachiji nachin. Njegova primarna moc je prizivanje duhova koji mogu da shtite njega i njegove saveznike ali i ozbiljno oshtete neprijatelje. Takodje se sluzhi urnama iz kojih crpi energiju, i weapon spellovima koji daju dodatnu moc saveznicima. Odlichan je healer, jedina klasa pored Monka koja mozhe da radi taj posao. I izgleda cool :D Na pochetku mi je delovao skroz gejasto ali sad mi je najcool :)

Nego ako hocesh da igrash Factions ili originalni Prophecies, ne trebaju ti CDovi, sve ti je vec downloadovano i kompresovano jer se ne koristi, ono shto ti treba je serial key koji cesh dodati na svoj account. A serial key morash da kupish. Mozhesh da kupish u online storeu, direkt iz igre ako imash kreditnu karticu i pare :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Konačno postadoh oficir MOJO-a. :dancingfever:
Prikladan screen gde se može videti queen i bodyguards.

Slika

E da kupujem +30hp mod za mač i štit. :paki:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Grafika mi deluje trashy, jako...

A ukoliko me secanje sluzi, jer sam nesto kratko pokusao da je igram kad je tek prva izasla, i igrica je trashy.
Korisnikov avatar
By Rei
Ovaj drti u koju god temu udje, komentar je "trashy" :lol:

@queen:

MOJO josh aktivan... Shta radite, HA, GvG ?

Koji ti je to wand, ili je mach? Ne vidim dobro :trazhi coroskope:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nije istina! :durenje:

Odgovori mi na sledece.
Da li je to igrica u kojoj, dok odradjujes regular PvE, dakle lvlujes se, nemas mogucnost da vidis druge igrace, vec samo u gradovima, u koje ulazis i izlazis nekakvim smesnim portalima?
Korisnikov avatar
By Rei
Jesi, jesi, i za Aion i za Warhammer si rekao to :durenje:

Igra je takvog dizajna, druge igrache srecesh samo u gradovima, i onda se u gradu grupishete pa na livadu u boj krenete zajedno. :) Tako ostaje i nakon shto 'zavrshish' PvE. Ali naviknesh se ...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da, za igrice jesam jer sam ljubitelj istih, te imam odredjeni ukus a i podlogu da pljujem! :lol:

E pa, meni je to mnoooogo bezveze, i to je najveci razlog sto sam odmah odustao od te igrice.
Ne zelim da se navikavam na takvu besmislicu!
Kakva je poenta MMORPG-a ako nisam non stop okruzen drugim ljudima... poput obicnog single player moda!
Korisnikov avatar
By Rei
Nije besmislica... Poenta je u nekom hibridu single player i multiplayer moda, niko ti ne brani da se grupishesh sa nekim i idesh da lovish shtagod, ali cete vi u tom procesu imati svoju livadu i niko vam nece smetati, da ne pricham da je tehnika otvorila put za malko drugachije questove kakve ni WoW nije mogao da ima pre phasing tehnologije u WotLK-u.

Ali ne morash da se navikavash, niko te ne tera :) Jeste, to je vecini kojima se igra ne svidja najveca zamerka. Jbg. Ako je za utehu, Guild Wars 2 ce imati otvoreni svet nalik na konvencionalni MMORPG (iliti WoW, dodje kao sinonim)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Rei
Ovaj drti u koju god temu udje, komentar je "trashy" :lol:

@queen:

MOJO josh aktivan... Shta radite, HA, GvG ?

Koji ti je to wand, ili je mach? Ne vidim dobro :trazhi coroskope:
Cruel Elemental Sword of Fortitude

Pa nije kao nekada, ali radi se HA, TA, AB...

Inače Rei je u pravu, imaš mogućnost izbora, ili si bar imao, sada je mnogo teže naći grupu za misije. Pa su tu heroji i henchmeni koji imaju pa jedan od boljih AI u MMORPGS koje sam igrao.
Korisnikov avatar
By cornflakeboy
haha, Queen Of Lizards, upravo sam prosao pored tebe u RA :)
btw, jel moze invite u MOJO ?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Još neko ko igra GW...baš lepo.
Pa ko zna, pitaj me kada me nađeš u igri (budi uporan) jer sam 2/3 vremena u GWu afk :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!