Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi

Danas sam kupio, i počeo da igram igricu PREY ... Sve igre koje sam igrao do sada (a bilo ih je dosta) su malo dete u odnosu na ovu. Originalna priča, fenomenalna grafika i neki hladan osećaj koji donosi ova igra su me zarazili.

Igra počinje tako što mladi indijanac u jednom kafeu skuplja hrabrost da kaže šankerki da je voli. Prilazi joj, nudi joj mogućnost da ostavi sve i pobegne sa njim u velegrad, ali CRVC! Tavanica se otvara, zeleni zrak ih uzima, svakog zasebno vezuje za panele i sprovodi ih kroz ogroman svemirski brod. Na njemu ništa nije normalno. Sve čudovišne životinje nemaju kožu, mali broj odbeglih je u donjem vešu i dezorijentisan, a tehnologija je kakava se ni ne može zamisliti. Zidovi sa promenljivom gravitacijom, portali koji vode iz jedne prostorije u neku sasvim petu, makroprostorije, mikroprostorije, oružja koja su živa (pucajući mehanizam koji je živ i ima kandže). Iako u igri nema golotinje nosi oznaku 18+ jer krvi i leševa ima na svakom koraku :)

Negde na polovini prvog nivoa sam zaginuo ... Deda tog glavnog lika gine još sa samom početku nivoa, čim su stigli na brod... Deda mu u zagrobnom životu predstavlja njegovog sokola, njegov totem koji će mu pomoći da ubije vazemaljske spodobe... Onda se lik ponovo vraća tamo gde je zaginuo, ali sa mogućnošću da meditacijom uđe u um totema (ptice) i prođe kroz materijalne prepreke i npr. otključa vrata sa druge strane i pusti svoje telo da uđe. A kada zagine ponovo, odlazi u pakao gde mora za određeno vreme da pogodi 3 leteća đavola (od desetak) kako bi oživeo.

igra nikad jača! jel igra neko?

Korisnikov avatar
By andjela
igrala.. presla... svidelo mi se :)

kada ides kao ghost, pa po plafonu, pa teleoprti :D

mene trenutno odusevljava S.T.A.L.K.E.R.
Korisnikov avatar
By KiWi

meni je bilo smešno kada sam počeo da seljakam tog lika po zidovima (bio na tri zida u pet sekundi) i on je jadničak počeo da povraća :giggle:
Korisnikov avatar
By Rei
Mozhda, ali mozhda skinem :P

Uni kao admina te molim napravi folder za igre, ima ih po celom forumu...
Korisnikov avatar
By KiWi
Ovo je čudovište koje sam ubio, gledano kroz drubin koji ima senzor za toplokrvna stvorenja (pomaže da se iz daljine vidi šta je neprijatelj a šta pozadina)
Slika

Ovo je moj lik koji ulazi u portal koji ga prebacuje na drugi kraj sobe, portali su tako okrenuti da možeš kroz portal da vidiš sebe kako ulaziš kroz njega. Isto, gledano kroz durbin
Slika

Ovo je jedan golišavi zemljanin kojeg sam greškom ubio, jer mi se njegov arapski učinio kao jezik ovih vanzemaljaca
Slika
Korisnikov avatar
By Morpheus
A gde su Scully i Mulder u celoj prici :alien:
Korisnikov avatar
By KiWi

Gde su? Sede kući, listaju Politikin Zabavnik
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!