Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Nastavak chuvenog morrowinda je medju nama od 20. marta, a ja ga igram evo nedelju dana i odushevljen sam! Sve je unapredjeno, morrowindove mane su ispravljene, gameplay je odlichan, a grafika je :wow: (makar meni, poshto sam do pre nedelju dana imao neku matoru kantu na kojoj sam jedva shta imao da uopshte igram :) ).

Igra pochinje u zatvoru, grafika je super josh u tim hodnicima, a tek kada nadjete izlaz napolje :wow: dochka vas priroda realistichnija od one u Far Cru-u ( kazhu oni koji su ga igrali ;) ) koji je dve godine stajao na prvom mestu kada je realistichnost prirode u pitanju.
Nijedna travka i nijedan list ne miruju, sve se njishe i to u skladu sa vetrom, odlichno izgleda.

Da ne duzhim dalje, igracete igricu jer je ovo neshto shto se ne propushta pa cete videti i sami, a do tada evo par screenshotova od mene. Enjoy them. ;)

Ja
Moja guza :blush:
Moj konjic i ja, josh jednom
Odlichno uradjena argonian rasa

interesantna zgrada u Cyrodiilu ;)
Idemo goli po kishi
Ima i prosjaka
Koji nisu bash fotogenichni ;)

Kapija obliviona
josh jedna
Josh jedna u daljini

Da se upoznamo?
Ahaaaa ;)

Grad Anvil danju
Nocu
Luka u Anvilu
Ispred Anvila

More comming soon

Grafika je inache i lepsha, samo shto ja nemam bash neku nadrkanu mashinu nego tek neku srednju klasu pa se ne vidi, ali prelepo je i sada, bash sam odushevljen! :D
Korisnikov avatar
By Sandy Veverica
gledala sam neke screenshotove ... ludiloo aaaaaaaaaa .. ne smem da je kupim .. bojim se da necu izlazitii iz kuce citavog letaaa :iskusenje:
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Kapiram da je extra, ali ni u najavi necu imati pare da je kupim.... Jel puno zahtevna?
Korisnikov avatar
By Rei
Pa rekao bih da jeste puno zahtevna, mislim, mozhe da se igra i na konfiguracijama koje su ispod preporuchenog minimuma, chak i na grafichkim karticama koje ne podrzhavaju 2.0 shejdere koje igra trazhi ali uz gooomilu tweakova i tada kontam da ne bi izgledala ni malo lepo, ipak igra predstavlja next-gen grafiku. :shrug:

A ja se nerviram shto ne mogu da igram danju, sunce mi sija u sobu i presvetla mi je, chim udjem na neko mrachnije mesto u igri nishta ne vidim. :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
bash cu da je chekiram,
inache grafika nije neshto... lichi mi na RS
Korisnikov avatar
By Rei
I shishali ovce :sw:
Naravno da nisam :)

Josh samo da mi pojasnish shta ovde konkretno lichi na runescape? :)
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by REI
Ja
Glavni junak je trandza? :-)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ovaj, ja sam tek sad počeo da igram Oblivion... :blush: pa mi treba mala pomoć oko modova, a vidim da ovde ima Oblivion mastera. ;)

našao sam neke zanimljive, ali ono što ne mogu da rešim je leveling. crtkam, pišem, beležim, ali i dalje mi beže +5 atributi. i mnogo me to smorilo. svaki put kad napadam moram dobro da razmislim koju magiju ću da bacim ili koje oružje da uzmem. više vremena mi ode na planiranje nego na samu borbu. ja bih hteo neki Fallout 3 leveling gde samo odabereš koji atribut ide gore. pa ako neko zna takav mod, prijavite. idealno bi bilo da uvek biram tri +5 atributa bez da mod dira ostale leveling elemente.

i još nešto. kako da stavim više markera na mapu istovremeno? shift+click stavlja samo jedan, pa kontam da mi treba neki mod ako je to uopšte izvodljivo...

ako ima još neki dobar mod - preporučite. :D
Korisnikov avatar
By Rei
Ali to je varanje :) Levelovanje u oblivionu je malo zakomplikovano, +3 na atribute je sasvim dovoljno, posebno ako si izabrao neku pre-made klasu. Prochitaj http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Leveling (odeljak the leveling problem) pa ce ti biti malo jasnije.

A za modove ti ne mogu pomoci, ja ih nisam koristio jer meni modovi kvare utisak... Jedino shto sam koristio je Quest Award Leveling, i neke kozmetichke stvari tipa mape u boji, razlichiti loading screens i tako, ni ne secam se vishe. Ima sigurno mod packova kao za Fallout 3, izguglaj i naci cesh neshto. :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
UESP Wiki mi je skoro kao home page, a na tesnexus sam juče proveo ceo dan (toliko da na kraju nisam ni stigao da se igram).

što se levelinga tiče imam dve alternative: ili da pazim šta koristim i da forsiram određene veštine (što je prilično smor i gamebreaking) ili neki mod koji mi daje +5 atribute (pa mogu da se opustim i uživam u igranju). juče sam našao neki AllPlusFiveAttributeModifiers mod i izgleda on radi baš to što meni treba. :)

ostao je samo problem mape. jer planiram da obiđem sve, a voleo bih da mogu da markiram zanimljive lokacije i da znam koje pećine sam očistio, a koje ne. na kraju ću možda odštampati sebi blanko mapu. :giggle:
Korisnikov avatar
By Rei
I kako radi taj all +5 mod? To je bash cheatovanje...

Uzgred na vecoj tezhini skillovi se brzhe leveluju i obrnuto, mozhesh da koristish to kao taktiku za brzhe levelovanje minor skillova, zbog radi atributa.

U Leyawinu/Bravilu (zaboravio sam tachno ali jedan od ta dva definitivno) raspitaj se za rumors i obrati pazhnju ako ti neko kazhe da iz kuce jedne zhene dolazi chudan smrad... U pitanju je quest u kojem cesh dobiti ukleti staff koji ce ti spawnovati friendly scamp-ove koji ce te pratiti okolo dok ne zavrshish quest. Staff je odlichan za vezhbanje combat skillova jer se scamps respawnuju. :) Ne secam se da li ima nekih negativnih efekata. [edit: da, usporava...]

Eto, dva leveling tipa. :)
Korisnikov avatar
By boy89
Obozavam Oblivion, kao i morrowind. Da li je neko od vas igrao nastavak obliviona, Shivering Isles? I on je odlican. Jel neko zna mozda da li ce izlaziti Elder Scrolls 5?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
još nema zvaničnih informacija o tome, ali nema ni jasnog NE.

@REI: tek sad videh da si mi odgovorio, hvala. :) all+5 mod je odličan, sad mogu da uživam u samoj igri, bez da razmišljam o levelovanju. jedino pratim da se ne levelujem isuviše brzo, jer već na lvl14 su mi neki neprijatelji problematični. doduše vučem Martina i Jauffre-ja svuda, makar da budu distraction, pa da mogu da koristim sneak attack.

inače sam obavio sve questove osim glavnog i onih par Deadric (jer su level related), tako da sad idem redom po mapi i tražim Oblivion kapije i neistražene lokacije.

jedino što sam se zeznuo je što sam na početku igre bio pametan i napravio custom klasu sa sve magičnim major skills-ima. sad ne mogu da često koristim magije, jer se tako jako brzo levelujem. hteo sam da budem čarobnjak, a ispalo da sam ipak obični ratnik. :balon:
Korisnikov avatar
By Rei
Da, kako god da krenesh, uvek nekako zavrshish sa machem u ruci :) Barem ja uvek tako zavrshim, zaista je najbolji feeling sa machem.

Shto se tiche sledeceg Elder Scrolls-a - http://kotaku.com/5337865/bethesda-have ... er-scrolls
Tehnichki, nisu skroz odbacili mogucnost ni novog nastavka, ni Elder Scrolls MMO-a, ali u svakom sluchaju nece izaci u skorijoj buducnosti. Sad panda. :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
evo da malo update-ujem o svom napretku. :)

stigao sam do lvl37 (po mojoj računici doguraću do 51), maxovao sam sve atribute (osim luck) i pola skillsa, igram na 50% difficulty i palim i žarim na sve strane. :D (pomalo i dosadno, mada još više smara ako dignem difficulty pa 5 minuta ubijam jednog Xivilai-a.) nabudžio sam 101% reflect damage i 90% spell absorption i ovo je sad postalo prava uživancija. :trep:

danas mi se desio čuveni 200+ hours bug (zamrznute animacije) ali sam uspeo da ga rešim. i tako, još da zatvorim 15-ak kapija i obavim 3-4 questa, pa kraj... :(
Korisnikov avatar
By Titus Andronicus
Obozavam tu igricu. Presao sam je dva puta. Sto govori o potrosenom vremenu pored kompa. Ali zaista je volim. Voleo sam i Morrowind, ali navuko sam se na lakocu Obliviona i bolju grafiku. Steta sto Morrowind nije uradjen isto tako.

Nadam se da ce biti nastavak.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
ajao... ja jos nisam zavrsila Oblivion... kupila sam igricu jos onomad, krenula, ali onda naisle razne obaveze i nista... sad mi stoji na cekanju, kao jedna od mnogih stvari koje planiram da uradim kad budem imala vremena, ali vreme samo prolazi... inace sam obozavala Morrowind, a i Oblivion mi je bio super... :sigh:
Korisnikov avatar
By Rei
Suska se suska, da ce Bethesda uskoro da otkrije novu "in-house" igru koju su zapoceli da razvijaju jos dok su radili Fallout 3 (i suska se suska da ce ona biti TES MMORPG)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pre neki dan se setih da su izašli novi DLC-ovi za DA:O i konačno sam ih instalirao, tako da igram malo DA:O ovih dana. i baš mi je falio. ali onda me je u jednom trenutku podsetio na Oblivion. sad mi on baš fali. nedavno je bio na rasprodaji na Steam-u (GOTY verzija) za nešto jako smešno, tipa 10 eur. ali aj kao, odigrao sam sve, ne verujem da bih ga igrao ponovo, pa da sad kupujem. a i smorili me oni recepti (koliko me u DA:O smorile taktike).

@Rei: neki link? :trep:
Korisnikov avatar
By Rei
http://www.massively.com/2010/01/20/cou ... umor-says/

http://www.vg247.com/2010/08/16/howard- ... n-another/

Eto. Apparently rade na dve igre, ali sam na nekom trecem mestu procitao da Howard rece da je standardna praksa da im se projekti preklapaju, da zapocnu sledeci pre nego sto zavrse trenutni. Ja licno ne znam kako da se postavim prema TES MMO igri, cak ni co-op tu ne mogu da zamislim, nekako mi kvari ceo koncept igre, ali ajde. Samo da vec jednom objave ili da demantuju da prave TES igru posto me ovo zafrkavanje vise smara. :)

I ja sam isto posmatrao Steam Sale i merkao se hocu li ili necu da kupim, i dosao do istog zakljucka, naigrao sam vec, vise puta, sta ce mi. :)
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Kulj je igrica, moj drug je cak i WOW ostavio zbog nje...:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!