- 08 Apr 2006, 01:45
Nastavak chuvenog morrowinda je medju nama od 20. marta, a ja ga igram evo nedelju dana i odushevljen sam! Sve je unapredjeno, morrowindove mane su ispravljene, gameplay je odlichan, a grafika je
(makar meni, poshto sam do pre nedelju dana imao neku matoru kantu na kojoj sam jedva shta imao da uopshte igram
).
Igra pochinje u zatvoru, grafika je super josh u tim hodnicima, a tek kada nadjete izlaz napolje
dochka vas priroda realistichnija od one u Far Cru-u ( kazhu oni koji su ga igrali
) koji je dve godine stajao na prvom mestu kada je realistichnost prirode u pitanju.
Nijedna travka i nijedan list ne miruju, sve se njishe i to u skladu sa vetrom, odlichno izgleda.
Da ne duzhim dalje, igracete igricu jer je ovo neshto shto se ne propushta pa cete videti i sami, a do tada evo par screenshotova od mene. Enjoy them.
Ja
Moja guza
Moj konjic i ja, josh jednom
Odlichno uradjena argonian rasa
interesantna zgrada u Cyrodiilu
Idemo goli po kishi
Ima i prosjaka
Koji nisu bash fotogenichni
Kapija obliviona
josh jedna
Josh jedna u daljini
Da se upoznamo?
Ahaaaa
Grad Anvil danju
Nocu
Luka u Anvilu
Ispred Anvila
More comming soon
Grafika je inache i lepsha, samo shto ja nemam bash neku nadrkanu mashinu nego tek neku srednju klasu pa se ne vidi, ali prelepo je i sada, bash sam odushevljen!

Igra pochinje u zatvoru, grafika je super josh u tim hodnicima, a tek kada nadjete izlaz napolje

Nijedna travka i nijedan list ne miruju, sve se njishe i to u skladu sa vetrom, odlichno izgleda.
Da ne duzhim dalje, igracete igricu jer je ovo neshto shto se ne propushta pa cete videti i sami, a do tada evo par screenshotova od mene. Enjoy them.

Ja
Moja guza

Moj konjic i ja, josh jednom
Odlichno uradjena argonian rasa
interesantna zgrada u Cyrodiilu

Idemo goli po kishi
Ima i prosjaka
Koji nisu bash fotogenichni

Kapija obliviona
josh jedna
Josh jedna u daljini
Da se upoznamo?
Ahaaaa

Grad Anvil danju
Nocu
Luka u Anvilu
Ispred Anvila
More comming soon
Grafika je inache i lepsha, samo shto ja nemam bash neku nadrkanu mashinu nego tek neku srednju klasu pa se ne vidi, ali prelepo je i sada, bash sam odushevljen!