Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
ahhaha ali stvarno je taaaaaako.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Pa ne smeš tako, beauty sleep je važan! Nećemo da nam se olindraš pre vremena :mirnatetko:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ima BBB res. Ne plashim se.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
BBB kad se naduva postaje spiderpig

Slika

a tad i nije od neke pomoći :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By andjela
spider-pig spider-pig does whatever spider-pig does
can he swing from a web, no he can't he is a pig
look out he is a spider-pig
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by Dominion
jel igra neko star trek - bridge commander?

upravo su izdali kompletan mod za njega (entuzijasti) sad skidam pa javljam kako izgleda :D

http://bckobayashimaru.de/
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

veoooooma impresivno :eya: potpuno su izmenili koncepciju bridge commander-a sa ovim modom, jos su ubacili multi vectorial assault mode - ako se secate u serijama, odredjene klase brodova kao sto su galaxy i prometheus mogu da se podele u dve ili vise sekcija radi bolje koordinacije napada :up: preporucujem definitivno
By Pending-For-A-Bending
Upravo sam Reia nagovorio da napravi novog Warlocka (stari mu se ne svidja zbog frizure)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:smeh:
Zbog frizure? :shok:
Pa na kom je levelu?
Korisnikov avatar
By Rei
pobrkao si sve :P

lock je lvl 21, a rogue se zove Zeleni i ima bujnu zelenu bradu.

Evo ga lock:

Slika
Slika

I DONT KNOW WHAT I WAS THINKING !

:)
By Pending-For-A-Bending
Budalo, bas je sladak!
Postovacu ti imog gnome warlocka (koji je bedni 10 nivo). Izgleda kao mini bilder (Slicnost sa SIXTOm je slucajna)
Korisnikov avatar
By Rei
Gledaj bre shta je slatko :P

Slika

Moj mag :love: sad je lvl 69 + 1/4 :D
By Pending-For-A-Bending
Vidim da imas Serneity. Koristi i ag_unitframes. mnogo su dobri.

Pa plati 20Eu da ga prebacis na Aggramar
Korisnikov avatar
By Rei
Kruzhic sa dugmicima u coshku? To je Cryolysis a ne 'Serneity' :)
By Pending-For-A-Bending
Ali je nastao od Serenity. Jel ti izbacuje one lude poruke kad sheepujes?
Ja sam sve moje izmenio i sad su jos bolje!
Korisnikov avatar
By Rei
A ne znam od chega je nastao . :)

I ne izbacuje poruke :P

Al' je jako koristan mod, progledao sam kad je nestao clutter sa action barova...
By Pending-For-A-Bending
Proveri u podesavanjima....
Izbacuje poruke kad sheepujes tipa: "Sta je to belo i pufnasto? Pa to je DEFIAS CUTLER", "Defias Cutleru, cuvaj se zlog vuka jer ti si sada OVCA!"...
Sluzi da ostali znaju koga trenutno sheepujes. Kod nas priestova je to SHACKLE ("Restless Ghostu, stalno cujem od tebe mozak ovo, mozak ono! E pa nema vise!", "Vezujem Restless Ghost jer mrtvi ne mogu da te odbiju")...
Korisnikov avatar
By Rei
zar mislish da sam bash toliki n00b...
Korisnikov avatar
By Rei
Bih drage volje da imam kesha. Jbt horde frikovi vechito gankuju u Area 52, znash kako na istochnom ulazu ima onaj toranj, sakrije se iza njega, roka fireballove , Area 52 Bruisers mu ne mogu nishta... Znachi popizdeo sam
By Pending-For-A-Bending
Ne, znam. Ja sam na PVE serveru. Nema gankinga ako ti to ne zelis :) ))

Juce pao neki EPIC MACE u herojskim kriptama i kaze carobnjak da ga uzmem jer je najbolji za PVP. Rekao sam "Ne hvala" i disenchatovao ga u sledecem trenutku
Korisnikov avatar
By Sutekh
ja uzeh cedejove WoW-a od devokice, pa sam stavio kucji da mi se skidaju neki silni patchevi (verovatno cje mi procji trial dok ih sve ne skinem :lol: ). Ako se odluchim da pikam bicje to u 99.9% sluchajeva horda. hocjem da vidim kakvi su blood elfovi :eya:
By Pending-For-A-Bending
NE!
Idi na Aggramar server. Uzmi nekoga iz Alijanse (UVEK trazene klase su DRUID, WARLOCK, PALADIN . Whisperuj me (Shadowforged). Tamo smo Rei, Mr.Ja i ja (i mislim da je bio Dirrty19g pre)
Korisnikov avatar
By Sutekh
:lol: Sir, yes sir!

Druidi.. Hehe :) Razmishljao sam se izmedju Druida i Rogue-a. Ja bash volim pvp, mada mi se pvp u guild warsu chini dosta izbalansiranim (nema ubijanja iz dva udarca, sem ako nije u pitanju spike, gde je u pitanju instant kill). Ali mislim da je pve u WoWu bolji, tako da mi je to okej. Prichao sam sa Reijem bash oko toga. Night elf Druid it shall be then.

Regujem se chim dodjem uveche kucji i poskidam ove glupave patcheve.

A to da volim PvP mozhe potvrditi ovaj invite. Elem, bili su #1 guild pre nekog vremena, a sad su #8 (u svetu) chini mi se. Guestovao sam im malo u guildi.

Slika
By Pending-For-A-Bending
Znaci, dobili smo dva nova NE druida na Aggramaru. Ajde cimnite me veceras. Ja trenutno drndam Gnome warlocka pa mozemo zajedno u questovanje. Nadjemo se na nekom kontinentu i krenemo da radimo zajdeno questove (imam utisak da cu zbog vas morati da palim do Darnassusa).
By Pending-For-A-Bending
Ili da i ja napravim druida? pa da idemo zajedno? Mada malo je glupo zbog loota... Jebem ti kad NE ne moze da bude paladin
Korisnikov avatar
By Sutekh
Ultra-noobish pitanje: Zashto su druidi trazheni? Verovatno zbog istog razloga shto su monkovi trazheni u GW-u.

Smislio sam ime smarajucji se na faksu.

Magdelena Deathwolf (valjda cje mocji da stane :lol: )
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!