Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by DoctorWhoMene nije voleo!
Zevrana uopste ne moras da ubijes cak je najbolji ljubavnik od svih i najverniji do kraja ako te dovoljno voli i veoma je koristan u fajtu (ni meni nikaada nije umro)
Originally posted by DirrtyJa sam oba puta prvo ishao u Redcliffe, tu sam prvi put kada sam igrao odustao od igre od frustracija koliko sam puta umirao, drugi put sam uzeo healing magije za maga i nekako sam proshao, tako da eto, mozhe, u principu i sa Wynne igra je malo teshka, ja i dalje chesto healujem iako je ona tu. Hardcore
Inače, da li se može uopšte preći igrica ako ne odradiš Mage Tower prvo i dobiješ Wynne, kao healera?
Ja sam sasvim slučajno to izabrao, nisam ni znao ko gde šta!
Naravno da moze, ja sam poslednje od svega (sem glavnog grada) isao u Mage Tower i nisam imao nekih velikih problema sa umiranjem (mozda jer sam PRO
Inače, da li se može uopšte preći igrica ako ne odradiš Mage Tower prvo i dobiješ Wynne, kao healera?
Ja sam sasvim slučajno to izabrao, nisam ni znao ko gde šta!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!