Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By DoctorWho
Slazem se Dirrtijem s tim da sam cuo da ako si blood mage onda si ti sam sebi dovoljan na visim nivoima...

sta ti Dirrty igras ovih dana ?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ništa.

Knjige su moja igrica, i moje sve! :lol:

Pošto mi je odlično prošao prvi semestar bez igrica, odlučio sam da to uradim i sad... a da leto ostavim za razonodu svake vrste... :opacupa:

Ne umem ja da uskladim mnogo stvari.
Nestrpljiv sam i isključiv po prirodi.
Ako krenem neku igricu, pogotovu novu, ne mogu da je igram umereno, jer želim što pre da otkrijem šta sledi dalje... u nedogled!
Korisnikov avatar
By DoctorWho
hehehe :) pa eto igrao si Dragon Age :)
kad kazes knjiga, predpostavljam mislis na strucnu literaturu :P
ja to ne uzimam do pred ispit par dana :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Bolonja, predispitne aktivnosti, obimna literatura, dobre ocene... sve to zahteva žrtvu!

Da, to sam nekako uspeo na pola prethodnog semestra, ali je taj semestar bio dosta lakši od ovog... sa gotovo duplo manje literature.
Korisnikov avatar
By DoctorWho
bzvz pa i aj sam po bolonji i imam predispitne obaveze kao i super ocene ali opet, doduse verovatno je matematika mnogo laksa od toga sto ti studiras
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma sumnjam da je lakša, ali moguće da ne oduzima toliko vremena na redovno čitanje mnogo stranica texta... pošto se bavite pretežno kumulativnim sadašnjim znanjem i stanjem nauke, dok mi društvenjaci moramo posebno da izučavamo čitavu istoriju discipline.

Ja sam na sociologiji, tu je suština proseravanje na osnovu textova... zbog toga čitamo nenormalno puno, jer nam je takvo zvanje.

A više nije dovoljno jednom preći textove, postali su komplikovaniji... drama!

Logika nama često nije od pomoći, pošto i ludaci imaju svoje sledbenike, pa smo primorani da ih učimo :lol:

Inače, matematika, a... :cuddle: :blush:
Korisnikov avatar
By DoctorWho
:blush: :andjelak: :blush:

Ah socijologija moj No.2 :) (ne zato sto je razumem, nego se vise filozofira na sociologiji nego na filozofiji) a kao i svaka osoba volEm ja to :)
Korisnikov avatar
By DoctorWho
ah pa iam sto godina do tada i jos cela ekspanzija :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
aaa dragon age je vec super hot, al tek alistair... jel ima zgodnijeg cg modela od njega? :love:
Korisnikov avatar
By Rei
Onaj bandit shto te presretne kad stignesh u Lothering ... ali ubio sam ga :D

( :kesa: )

Mada u igri svi modeli izgledaju nekako isto... ali Alistair ima super glas
Korisnikov avatar
By DoctorWho
Meni je Zevran bas bio hot :D

i da sta treba da poprave od grafike kada je i ovako preterana grafika :) samo kada ne mora da se cita konverzacija nego samo cuje :D
Korisnikov avatar
By Rei
Ja chitam svejedno :) Chudna pojava, iako ih potpuno razumem, ne moguda da odlepim ochi sa titlova, i nekako volim da su tu...

Inache da li ste otkljuchali "the secret companion"? Pretrazhujuci informacije po wikiju sam saznao da tako neshto postoji, ali nisam kliknuo link jer ne zhelim spoiler, a opet se "brinem" jer sam na isti nachin propustio priliku da otkljucham blood magic, jer naravno nisam znao da imam samo jednu priliku. Isto tako ne bih znao da mogu da regrutujem Zevrana, da to nisam prochitao gde li vec.

Mozhe neki info o tome, sa shto manje spoilera? :)
Korisnikov avatar
By DoctorWho
ima dva secret companiona
ustvari jedan ej secret i zavisi samo od razgovora jednog podugog
a drugi moze da se dobije ako skines one posebne misije
Korisnikov avatar
By Rei
Imam Shaleta... A onaj prvi, mozhe samo hint u kojem delu igre mogu da ga dobijem? Samo da obratim pazhnju.
Korisnikov avatar
By DoctorWho
ako ti kazem znaces ko je u pitanju (pred kraj igre)
Korisnikov avatar
By Rei
Dobro, to je dovoljno :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Glumac koji daje glas Alistairu je tako neprivlačan, makar meni... a sam glas je tako sexy!

Zevran je ljigav, njega ionako do kraja igre moraš da ubiješ, odmah ili kasnije kad te izda...
Korisnikov avatar
By Rei
Ne, necu da me izda! :durenje: Dobice nozhekinu u bulju :sekirica: (ali ce to da mu se svidi ... lol)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma ionako je retardiran, gura se u prve redove a crkava relativno brzo!

Korisnija je džukela od njega :meda:
Korisnikov avatar
By Rei
Actually ja ga stalno koristim i veoma je koristan i ne umire...
Korisnikov avatar
By DoctorWho
Zevrana uopste ne moras da ubijes cak je najbolji ljubavnik od svih i najverniji do kraja ako te dovoljno voli i veoma je koristan u fajtu (ni meni nikaada nije umro)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Zervan je odlican u fajtu, brzo umire, zato ti treba neki tank. Ja njega nisam koristio, fajtovao sam uvek sa tri mage-a i alistair :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by DoctorWho

Zevrana uopste ne moras da ubijes cak je najbolji ljubavnik od svih i najverniji do kraja ako te dovoljno voli i veoma je koristan u fajtu (ni meni nikaada nije umro)
Mene nije voleo!
Ja sam sve pare i poklone trošio na Alistaira, da bi me na kraju iskulirao jer sam ga postavio na presto!
Čak sam neke odluke prilagođavao njemu kako ne bi negodovao... a nikada baš nisam mogao da budem fin do kraja, pa je uvek negodovao!

Koliko li sam još pogrešnih poteza odradio, strašno!
Ali rekao sam već, neću opet da igram!

Ma on je bio odličan dps, i koristio sam ga.
Zato sam ispizdeo kada me je izdao, pošto sam navikao na njega... plus sam samo njega trenirao da obija brave!
Sreća, pa sam ubrzo dobio onog patuljka, koji je izdržljiviji a nije ni toliko lošiji dps.

Inače, da li se može uopšte preći igrica ako ne odradiš Mage Tower prvo i dobiješ Wynne, kao healera?
Ja sam sasvim slučajno to izabrao, nisam ni znao ko gde šta!

Meni su svi crkavali više puta.
Doduše, nisam koristio health potions... sve sam čuvao za kraj, kada mi nisu ni bili potrebni!
Jedino sam trošio mana potions za healove, ali sam i to blago štekao.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Dirrty

Inače, da li se može uopšte preći igrica ako ne odradiš Mage Tower prvo i dobiješ Wynne, kao healera?
Ja sam oba puta prvo ishao u Redcliffe, tu sam prvi put kada sam igrao odustao od igre od frustracija koliko sam puta umirao, drugi put sam uzeo healing magije za maga i nekako sam proshao, tako da eto, mozhe, u principu i sa Wynne igra je malo teshka, ja i dalje chesto healujem iako je ona tu. Hardcore :bicikl:
Korisnikov avatar
By Mage
Ko su ti tajni kompanjoni???

Hoću da znam! Prešao sam igricu 2 puta već tako da me baš briga za spojlere :P
Korisnikov avatar
By Rei
Shale dolazi uz The Stone Prisoner DLC, simpatichan i koristan golem (tank (mada mozhe biti i dps but whats the point?)), a za ovog drugog nek' ti kazhe na u2u!
Korisnikov avatar
By DoctorWho

Naravno da moze, ja sam poslednje od svega (sem glavnog grada) isao u Mage Tower i nisam imao nekih velikih problema sa umiranjem (mozda jer sam PRO :P )
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!