Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
:cheer: 10 day TRIAL je stigao! :cheer:

http://www.war-europe.com/#/trial/?lang=en

Ako je neko zainteresovan da proba, download bi trebao biti oko 6-7 gb, ne znam tachno, a ja trenutno ne igram FYI ali cu otvoriti i ja sebi trial ako neko hoce zajedno... Predlazhem Order stranu i Karak-Norn server :)

Pre 3 dana WAR je dobio josh jedan gigantski patch, v1.2, dodate su josh dve nove klase (melee dps obe), novi dungeoni, novi PvP scenario (dodushe to za high lvl igrache), na putu je jedna tkz live ekspanzija, tj ekspanzija koja ce se implementirati postepeno tokom nekoliko meseci, donosedi josh novi stvari besplatno, i tako.. :)
By iWanna
WOW RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:sekirica: :burner:

:tepih:
Korisnikov avatar
By Rei
Mozhda si u pravu?

Slika

...NOT :P
By iWanna
jesam, pa vidis kako je lik pun sebe cim je nabacio ceo t5 set... :giggle:

jao sta bih dao sad za jednog bloodelfa irl :sigh:
Korisnikov avatar
By Rei
Povrshni uobrazheni gejasti vilenjak, meni se chini da toga ima na svakom koraku :D
Korisnikov avatar
By Rei
Imash eto High Elfove i Dark Elfove u WARu, kad vidish DE na udaljenosti od 30-40 m, ne znash da li je mushko ili zhensko :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!