Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Igra za neki ručni Nintendo proizvod koji je po brojkama prodaje nenormalno popularan - wikipedia tvrdi.

Ali je igrica očigledno sranje i u poređenju sa Sims igrom za telefone, da ne pričamo o ostalim naslovima serijala. Baš me zanima kako će teći prodaja.
Korisnikov avatar
By 李香兰
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2625595#p2625595]Dirrty napisao:[/url]http://www.nintendolife.com/news/2014/0 ... dachi_life

Wtf, da li neko igra ovakva sranja, pored živog Sims serijala na svim mogućim i nemogućim platformama?!

Xtina je bila jedan od celebrity likova u The Sims Superstar... ali ovo ne podržavam.
Kakve veze ovo ima sa Simsima, molim te? Imas mali milion MMORPG igrica za Nintendo, da ne pricam o ostalim handheld konzolama. Drugo, Simsi su fokusirani na racunar i tu jedino uspevaju. Varijante istih za ostale konzole (pa i Nintendo - koju sam igrao) su cisto sranje.

Poredis babe i zabe, ali bukvalno.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne mislim da ima poente otvarati posebnu temu za svaku pojedinačnu igricu i diskusiju u ovom delu foruma koji je (polu)mrtav od samog nastanka. Procenio sam da je slično donekle, i stoga sam postovao baš ovde.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ja Sims 4 jedva čekam. Ali zaista. Baš su me bili oduševili s poslednjim SimCityjem, pa očekujem adekvatna peglanja sistema i u novim Simićima. Nešto će to na jesen ako se ne varam..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!