Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

By Pending-For-A-Bending
E ovako... Naravno da sam uzeo WotLK.
Ja sam jedan od nolajfera koji je cekao 13.11.2008. u ponoc. I bilo je shop hopping jer je na dbva mesta nestalo dok smo stigli na red. U svakom slucaju oko 2 ujutru sam dobio moju kopiju.

Death Knightova ima, mada stvarno svi leveluju mainove. Ja sam napravio jednog cisto da vidim na sta lici- i moram da priznam da nije kao nijedna druga klasa. Questovi su jako zanimljivi- bar na pocetku.

Ovaj put postoje dve zone za startovanje, za razliku od Outlanda gde je bila samo jedna. Iako je dosta pomoglo prvi dan jedva da si mogao da questujes zbog gomile igraca. Sporo se leveluje u svakom slucaju- mada na mom serveru vec ima par lvl78.
Svi su se nalozili na nove mountove- bearove koje mozes da pazaris u Dalaranu. Lice na medvede iz Severne Svetlosti (oklopljeni su). Letenje u Northrendu je moguce tek na nivou 77. Ima dosta novih flying mountova. Questovi su zanimljivi. Novih vrsta stvorenja. Instance su za sada izuzetno lake (Nexus i Utgarde Keep) i izgledaju sjajno. Ja sam za sada promenio samo sesir (imao sam T4), a ostala oprema mi se rangira kao lvl 78.

No... to su first impressions. Mrljo, ako te zanima kako izgleda- vrni do mene
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:love:
Mada ja ne mogu sa ovim krshom od kompa da igram kako treba... Chak mi i u outlandu kochi... Shto znachi ne mogu da dodjem do esencije igre, tj najvisheg nivoa. :sigh:
Korisnikov avatar
By Rei
A da system requirements su porasli, vidi li se to?

Jebena matora igra trazhi dual core procesor i 7600gt grafichku kao recommended :lood:
Korisnikov avatar
By Rei
Mislio sam primeti li se vizuelno
By Pending-For-A-Bending
U NEXUSu da. Tamo je sve nsto od leda pa se presijava. Mada... imaj u vidu da je ovo expansion, a ne nova igra. ISti je engine
Korisnikov avatar
By Rei
Pa zbog toga sm stavio :lood: smajli, Burnig Crusade za recommended trazhi 'obichan' single core procesor na 2ghz, i geforce FX 5700 grafichku. Jako su povecani requirements, to ili mora da se vidi, ili je code losh i neoptimizovan.

E, jel promenjen login screen? Kako izgleda, daj shot :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ma ne bi to meni radilo na laptopu. :sigh:
Hocu novi kompjuktor!
Korisnikov avatar
By Rei
Ova ekspanzija je toliko overhypeovana da je to neverovatno. Prvi "kritichari" sve podelili desetke i stotke kao ocene. :nope: Score na Gamerankings je 97, na metacriticu je 92, a npr user rating na gamespotu 8.2, a na metacriticu josh manji... Uzhas.

Please note: u vecini sluchajeva ne verujem ni jednima ni drugima, posebno ne posetiocima gamespota za koje smatram da su napaljeni americhki kiddies, ali kad je razlika ovolika, ne mozhesh ignorisati. :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Paaa ja josh nisam kupio WOTL, ali igram TBC i vidim gomilu interesantnih stvari koje su dodali. Samo da i grafiku nisu poboljshalji, bio bi super. :smajlickojplachezbogslabemashine:
Korisnikov avatar
By Dirrty
:lol:

Upravo kupih sve je*ene delove da ne bih nista skidao sa je*enog neta!

I ima da igram uskoro! :eya:

Igra li ko sa deathknightom, i kakvi su utisci te nove klase?
Zanima me da li je vredan mog odricanja od hunter i mage klase...
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Dirrty

Upravo kupih sve jebene delove da ne bih nista skidao sa je*enog neta!

Nisi valjda kupio vanilla plus TBC samo zbog game clienta?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Lol, ne videh to!

Prvo sam napisao i na drugom mestu bez zvezdice, pa sam prepravio... ali potpuno obnevideh drugi slucaj.

Sad cu prepraviti, ipak nisam toliko vulgaran!
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Dirrty

Upravo kupih sve je*ene delove da ne bih nista skidao sa je*enog neta!

I ima da igram uskoro! :eya:

Igra li ko sa deathknightom, i kakvi su utisci te nove klase?
Zanima me da li je vredan mog odricanja od hunter i mage klase...
Svi su hebeni dk... Ne mozes da nadjesh grupu da nema barem 2.... I chini mi se da su prejaki... :P
By Pending-For-A-Bending
Da. DK je vredan odricanja ostalih. AKo volis hibrid klasu. DK je uzasno brz za levelovanje.
Dirti, ajd na Aggramar
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma jos uvek skidam glupavi patch! :avalon:

Ne volim hibrid klasu, volim pure physical range damage! :avalon:

Ne znam, kad (jednog dana!) skinem patch, vec cu odluciti gde cu i sta cu.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ala ti je huntard pure dmg, a ala ti je mage physical... :pucaodsmeha:
By Pending-For-A-Bending
E da. Postoji phaseovanje... u zavisnosti od dubine nekog questa menja se enviroment... tako ce grad rasti, dobijacete FPove polje ce biti zapaljeno i slicno. Ne mozete da vidite igrace koji nisu na istom delu phaze...

E da... Danas mi je najbolji drug poklonio zboard tastaturu za WOW. Fenomenalna je. Mrzi me da je slikam. Ali evo malkice vise o istoj: Zboard
By iWanna
Originally posted by REI
A da, i kada WotLK izadje, BC raid instance ce biti zaboravljene, i opet necu videti maltene ceo endgame content.
Od pre-BC instanci jedino sam bio u Zul'Gurubu :rida: a kako stvari stoje necu videti ni B od Black Templea, ni S od Sunwell Platoa :rida:

aham, malo sutra, samo se uhvati u kolonu sa nekim achievemnt hunter-om (npr. ja) i eto ti illidana, swp, the eye, za, sve sve sve..... :psiholog:
Korisnikov avatar
By Rei
I koja je poenta? Sa 20 OP level 80 charova prozujati kroz njih za 30 min... Gde je strategija, gde je napetost, gde je neizvesnost shta ce boss a dropuje, where is the excitement??? :slinavko:
By iWanna
pa to te sve ceka u novim raidovima, a to sto si ti poceo kasno da igras je tvoj problem :giggle:

edit:

as trategija je u svakom slucaju potrebna pogotovo ako upadnes u pug
inace wipe no matter how epic u are :D
Korisnikov avatar
By Rei
Igram od oktobra 2006, i za ceo TBC period nisam uspeo da dodjem do njegovog kraja, kao ni 90% drugih igracha ...
By iWanna
ma nista... ja kad sednem da igram, ne postojim vise... nema meee... lol
pa sam mozda zato bio brz sto se tice levelovanja i raidovanja. ma pusti budalu(mene)

:friends:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!