Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Deletusha mudro zbori. Ili daj nekome pass. :D
Korisnikov avatar
By Rei
okejk delete, za 9 sati ce ti stici 500 sumpora i neshto malo drveta :)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ovo mi je najjace
"Napomena: Pilanu koriste svi gradovi na otoku. Priupitajte susjede zašto ne doniraju za njeno održavanje?" :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
AAAAAAAAAAAA! PONESTAJALO MI JE BRDO VOJSKE!!!!!!!!!!! A niko me nije napadao... Shta se deshava? Zadovoljstvo?
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Zaljubljena
Ovo mi je najjace
"Napomena: Pilanu koriste svi gradovi na otoku. Priupitajte susjede zašto ne doniraju za njeno održavanje?" :lol: :lol: :lol: :lol:
mala, ak' se igras, zapljuni svoje koordinate na videlo :P :D
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Mr.Ja
AAAAAAAAAAAA! PONESTAJALO MI JE BRDO VOJSKE!!!!!!!!!!! A niko me nije napadao... Shta se deshava? Zadovoljstvo?
Mene vec 3. put napada isti kreten koji ima tako smesnu vojsku da bih ga sahranila sad, samo da imam vremena :) JBg, mora se radi protiv korupcije =/

Jebacu ga lose, samo da proshljakam sumpor. :ninja:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by REI
mene ovo smorilo, nisam se par dana ulogovao .. :)
A neeee! Kme! Ih, bas si neki :P
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by REI
okejk delete, za 9 sati ce ti stici 500 sumpora i neshto malo drveta :)
Hvala, hvala, hvala :kiss:
Korisnikov avatar
By Delete
Kad kliknes na zlato, saldo kolicine uvek mora da ti bude pozitivan da ti se to ne bi dogodilo.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Shmmmmmmmmmmrc, otishlo mi je 20ak machevalaca 30ak prackara i 15ak kopljanika :rida: I to samo iz Londoniusa...
Korisnikov avatar
By Draco
Shmmmmmmmmmmrc, otishlo mi je 20ak machevalaca 30ak prackara i 15ak kopljanika :rida: I to samo iz Londoniusa...
Jbt, pa ako ne mozes da izdrzavas toliku vojsku, salji je kod mene :) Ja imam do jaja prihode :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ma mogu da izdrzavam, nego niasm obracao paznju na proklete pare... :rida:
Sada nema vishe ni pola od toga shto je otishlo. :rida:
Korisnikov avatar
By Delete
Jao...upravo mi se isto to dogodilo u Alpha svetu, kupila sam sumpor za sve pare i `ladno mi je ostao samo jedan macevalac i dva prackara. Uzas!!!
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Aha! Dilitusha vara! Igra na 2 fronta!
Korisnikov avatar
By Delete
Pa kako ne bih kad se ovo oteglo, satima se unapredjuje samo jedna gradjevina, a i niko da me napadne, pa da se k`o covek branim, a gde god sam isla da pljackam, vise mi je zlata otislo na odrzavanje vojske nego sto sam opljackala :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja vala chekam da se nadogradim koliko smatram da je potrebno, a onda u pljachku. :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Draco
Ja cekam isto to, pa da jebem kevu onom cyber_x_bull/u ili kako se vec zove:avalon:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Imam i ja listu za odstrel. :zavera:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Nego, jel mora bash taj grad da ima pozitivan doprinos da bi vojnici ostajali tu, ili svi gradovi ukupno?
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Imam prilican problem. Osnovao sam koloniju na susednom ostrvu sa idejom da tamo rudarim mramor, kao sto na prvom ostrvu berem grozdje. Medjutim, na novom ostrvu nemam pristup ni pilani a kamoli mramoru. Zasto ne mogu da koristim ove resurse?

Druga stvar je prilicno komplikovan nacin za rad sa dva grada i ostrva. Da bih video nov grad moram da odem na mapu sveta, pa da kliknem na novo ostrvo pa na grad. Verovatno sam nesto propustio? Ovako mi uopste nije pregledno!

Zaglavio sam se ovde i to me prilicno smara, ako moze neko ovo lepo da mi objasni, bicu zahvalan :meso:
Korisnikov avatar
By Draco
Joj, ja sam isto muku mucila sa tim i nervirala se dok nisam skontala foru :)

Desno od brodova i stanja zlata, na vrhu strane ti pise ime grada. To ti je zapravo dropdown meni gde selektujes aktivan grad. :)

Samo selektuj ime kolonije i voziiii :)
Korisnikov avatar
By Draco
Jel ima neko spijuna na zajam? Treba mi da izvidim stanje vojske ovog fegeta sto planiram da ga urusim kad se vratim sa mora.
Korisnikov avatar
By Delete
Ja ne...i sama imam jednog spijuna :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by operativni kadar
Imam prilican problem. Osnovao sam koloniju na susednom ostrvu sa idejom da tamo rudarim mramor, kao sto na prvom ostrvu berem grozdje. Medjutim, na novom ostrvu nemam pristup ni pilani a kamoli mramoru. Zasto ne mogu da koristim ove resurse?

Druga stvar je prilicno komplikovan nacin za rad sa dva grada i ostrva. Da bih video nov grad moram da odem na mapu sveta, pa da kliknem na novo ostrvo pa na grad. Verovatno sam nesto propustio? Ovako mi uopste nije pregledno!

Zaglavio sam se ovde i to me prilicno smara, ako moze neko ovo lepo da mi objasni, bicu zahvalan :meso:
Objasnila ti je za padajuci meni u gornjem levom uglu, a za koriscenje rudnika morash da sachekash da se kolonija izgradi. :giggle:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Poslao sam, mada 95% da ce ga otkriti...
Korisnikov avatar
By Draco
Pih! A relativno mu je veliki grad.. :marinac:

..sorry za spijunGe :kiss:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!