Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

By Pending-For-A-Bending
Pazi... JA koji sam Holy i warlock koji je SHADOW. Mozda cak i predjem u shadow (moje magije daju +15% damage-a koji koristi i WARLOCK)
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by lthr_yu
Ej, Rei... Dodji na Aggramar ja cu ti dati 20g. Napravi Maga. Taman imamo Priesta, Warlocka i Mage...
Samo da nadjemo Warriora i Rogue-a

PS> Ja i Mr.Ja cemo se vencati (u Warcraftu)
He he ... Ko daje vishe? :lol: :sponzorusha:

Sry, I made up my mind (KONACHNO). :P

Kazhem jedino kad bi krenuli sa hordom.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ovaj, kasljuc.... :blush:
Pa ja sam kanda malko, opet, promenio klasu... Sad sam warrior, and I like it!! (ne mogu da verujem) :sise:
By Pending-For-A-Bending
Dodjavola EMETE onda ostani Warrior! I nemoj vise menjati klasu. Znas kako je zabavno posle igrati sa warriorom. NAlazicemo lako grupe
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Dobro Tedy, ni ne mislim da je menjam... Zabafna je bash :D
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Uzgred, ja sham maji patujak!
Korisnikov avatar
By Rei
Patuljak ili gnome?

Gnomi su najsimpatichniji od alliance rasa :)

Nelfovi su najsexy dodushe :blush: i mushki i zhenski :)

Nego, mislio sam da nikad necu dozhiveti da me scammuju u mmorpgovima :) Ali eto desilo se i to :D

:gubitnik:

Prodajem malopre spidersilk boots za 8g... javi se jedan kao kupujem, nadjemo se, stavim ja cipelice a on stavi 10g, pa pritisne trade i sekundu posle promeni i ne stavi nishta. Cancelujem ja i kao 8g, ne 10g, ajd opet... drugi put opet isto... tu skontam da oce da me zajebe! E rek'o necesh pizda ti materina bezobrazna uzecu ti tih 10g! I tako uze on meni cipelice a ja ostadoh praznih ruku :lol:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hahahaha to se stalno deshava :smeh:
Meni nikad dodushe, posto ili idem na AH ili prodajem nekome iz guilda.
Korisnikov avatar
By Rei
Huh kakva zbrka danas oko patcha, uopshte se nije moglo igrati...

Josh su aggramar neshto posebno zajebali :P prvo produzhili radove na njemu do 17h, pa do 19h, i josh uvek ga nema na listi realmova :P

A na ostalim serverima haos, sve prepuno, jedva se konektujesh na server i onda igra ne mozhe da skine character list ... :)
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Ja sam Dusmanija na Lightbringeru, lvl 35 gnome mage... Imal' koga tamo?:neznam:
Korisnikov avatar
By Rei
Izgleda da ne :muva:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by REI
Huh kakva zbrka danas oko patcha, uopshte se nije moglo igrati...

Josh su aggramar neshto posebno zajebali :P prvo produzhili radove na njemu do 17h, pa do 19h, i josh uvek ga nema na listi realmova :P

A na ostalim serverima haos, sve prepuno, jedva se konektujesh na server i onda igra ne mozhe da skine character list ... :)
Heh...na executusu after 4 sata chekanja, uspeo sam da dodjem do warlock trenera da bi igra zakochila kod treceg talenta, moglo se chatovati, nije s moglo pomeritis a mesta, i svi kreepovi su nestali, a josh smod anas trebali ici u mc run....sva sreca da nismo....
Korisnikov avatar
By Rei
Josh sam ja dobro proshao, chekao sam samo 10-ak minuta da udjem na executus :) taj JEDAN put koji sam actually uspeo da udjem i dobijem charactr list :| I Sve shto sam uspeo da uradim jeste da pokupim novac iz mailboxa i bacim pogled na nov talent sistem i puf, disconnected... :)
By Pending-For-A-Bending
Uf... pa ja cu sad probati... i dalje ne znam kako to sve izgleda

PS. Bas sam cuo za vikend da Dusan igra Warcraft i ja rekao da to nije istina jer se mi svi poznajemo... kad ono... eto ga.. na Lightbringer

Prebaci se kod mene i Mr. Ja- na Aggramar!
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Pa onda sve ispočetka? Jao ne mogu... Možda kad dođu Blood Elves...:kletva:
Korisnikov avatar
By Rei
Hmm da, bash me zanima kakvi su blood elves, draenei su odvratni :bljak: slonovi na pilecim nozhicama sa repom :shrug: malo lepshe izgledaju kad nose robe nego ostale stvari jer im sakriva te bangave noge. :)

Dodushe, malo je razbijena monotonija normalnosti kod alijanse, pa je makar to fino. :)

Nego ajmo ljudi stvarno da se okupimo na jedan server, ali sa hordom? Dosadila mi je alijansa, a i nikad ne pobedjuje u PvP :avalon:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Hajde kad dodju BLOOD ELVES da to uradimo! Oni su inache tako gay... Znači od januara Gay-Serbia guilda!

:sw: :sw: :sw:
Korisnikov avatar
By Rei
Al moracemo da kupimo TBC da bi pravili blood elves... Koliko ce koshtati? Verovatno necu biti u mogucnosti da kupim i game card i TBC u januaru... :shrug:

Mr.Ja kome si ti ono popushio? :lol:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ne moze! Dalje ruke od mog izvora game cardova! :shamar:
Inace REI na kom serveru ti definitivno igras? Kad pominjes aggramar sad... :puzzle:
Korisnikov avatar
By Rei
Sad sam "definitivno" na Executusu sa magom Enxx lvl 25...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Dobro je da smo to rascistili :smeh:
Korisnikov avatar
By andjela
mozda i ja nabavim wow, samo ja jedino mogu biti night elf ostali me ne zanimaju :)
Korisnikov avatar
By andjela
btw koliko kosta sada sa mesec dana playtime :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Zavisi, ako placas karticom negde oko 13 eura vljda, a game card za 2 meseca kosta 2600...
Korisnikov avatar
By Rei
Kupovina igre te koshta 2000 din plus mesechna pretplata... Uz igru se dobija jedan besplatan mesec, ali chini mi se da ipak ne mozhesh da napravish account i da ga iskoristish bez payment detailsa, trazhice ti odmah kreditnu karticu, ili game card...
Korisnikov avatar
By Rei
I kad kupish dodji na executus! :) )
Korisnikov avatar
By andjela
a moze li da se igra skine sa neta, a samo kupim taj gamecard or whatever :)
Korisnikov avatar
By Rei
Ne mozhe tako, mora da se kupi i igra i game card, odnosno game card ti ne treba ako cesh placati kreditnom. :)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!