Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by Mr.Ja
Al se naqpilo resorsa :yay:
Deco, koliko imate poena za sada? :lukavi:
11
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Pa dobro, ja sam kasnije pocho
7 (Mjesto 8537 od 10299)
:P
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
za jedan sat gradim solarni satelit, to je +23 energije, iako mi se ne isplati nemam Potrebno: Metal:4.324 Kristal:1.729 za solarnu elektranu, imao bih kada bih chekao 9sati, but i cant:hekla: :burner:
kakav sam baxuz napashce me neki magarac sa jednim transporterom i oticice mi satelit do djavola:lood:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
+23 energije? Pa isplati li se to?? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Vidish, ja sam hebeno blizu sunca, meni bi se josh i isplatio...
Korisnikov avatar
By EYA
Poeni 12 (Mjesto 8396 od 10306)

ja cu satelite graditi kad kolonizujem sunce :sveca:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
ne ali moram da podignem rudnik metala a ako ga podignem imacu energetsku krizu a Irak je tako daleko, ako bude u upotrebi bez da me neko napadne 3nedelje isplatice se, zbog toga posle nje ide rudnik metala, solarna, i onda nadam se raketobacach, chisto da me neki noob ne skrshi sa dva transportera, briga me za resurse nikad ih nemam al eto shta je tu je
energija koju daje solarni jeste : max.temp. planete /4 +20
kod mene 15/4+20=23.75

start time for building first solar satelite in history of N.M.E. Union..
15mins and counting
this is small step for robots but first step in conqeering universe
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by EYA
:lood:
I know, I know, nishta novo...
evo i dokaza, sada me mozete vezati za krevet i pa ono kao...

Slika
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ima puno posla. Ako mene ne mrzi da pišem, molim vas pro?itajte.
Ovako, osniva? saveza sam ja, što zna?i da ja moram da se smaram sa postavljanjem slike, dok vi ne morate. :novine: ?itam dosta ovaj forum njihov.

1.Pošto nam je mnogo lakše da komuniciramo prako GS foruma nego kružnim porukama, predlažem da nam ova tema bude neka vrsta sastajališta, kluba, skupštine, senata, male sre?ne hipi komune i mesto za bleju. Izjasnite se o predlogu. Druga opcija je da koristimo kružne poruke kao diskretnija varijanta.

2.Trebalo bi da izaberemo glasnogovornika, tj. PR-a saveza koji ?e nas predstavljati meðu drugim savezima i biti naš šef diplomatije na OGame forumu. Predlažem EYU kao glasnu i namuðenu. Možete nominovati samo jednog i glasati samo jednom za samo jednog kandidata. Izbori su otvoreni.

3.Fencymurpf nije ?lan saveza jer se nije kandidovao. ?im se kandiduje bi?e primljen. Koliko mi se ?ini izrazio je želju da bude free shooter za sada. Trenutno primamo sve koji to požele sa GS foruma. Ukoliko se kandiduje neko van foruma bi?ete svi obavešteni o tome i možete se izjasniti za i protiv. Zato nam treba interni tekst. Predlažem da nikog ne primamo u savez ukoliko se ne složi prosta ve?ina (50%+1 Jel tako????) ?lanova saveza. Treba i da odredimo kakvi likovi su poželjni.

4.Sliku sam našao:

Slika

Jel može? Svi su nešto mnogo ozbiljni pa ?e nas mrzeti :cheer: :cheer: :cheer:
Ako ima drugih predloga, naka oka?e sliku koju predlažu.

5. Saveza ima mnogo pa ne bi bilo loše da se sa nekima zgotivimo jer brzo rastemo pa ?e nas neko i jednom napasti. Ina?e, savezi se meðusobno ispomažu. Budimo cool i dobri sa svima dok ih ne zavadimo i sve pretvorimo u GO GO girls za li?ne potrebe. Ovo predlažem kao cilj i svrhu postojanja saveza koju mogu da stavim u EKSTERNI TEKST da svi vide a i ne moram. :alien:

6. Postoji jedna opcija koja se zove RANGOVI. Mislim da svaki ?lan saveza raste rangom koliko je jak. Predlažite kako da se zovu rangovi. Uglavnom su to obi?ni vojni ?inovi, razni senatori, centurioni, hobiti i tako dalje. Budite maštoviti. Kad to uradimo, deli?emo ovlaš?enja ?lanovima kao što su: Pregledati kandidature, Listu clanova pregledati, Kandidature preraditi, Savez upravljati, Onlinestatus u listi clanova pregledati, 'Desna ruka' (potrebna za predavanje osnivackog statusa). Kružnu poruku valjda svi možete da šaljete. Mislim da ovo ovako funkcionše, ako nije neka me Morgan ispravi. Da se razumemo, želim da ovo sredimo pa svi da pomalo vodimo savez, ne želim da sam o svemu odlu?ujem i da se nešto name?em. Imamo 8 ?lanova. Predlažem da ovih osam predstavlja savet mudraca ili nešto sli?no koji ?e voditi savez. Ostali što se ne igraju od po?etka neka nabijaju poene pa neka se dižu na lestvici :drama:

To je valjda to za sada.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Znaci meni bi bilo 36.2
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:wow:
Ovaj mi se ubacio! :)
Svaka chast kadre!
Podrzavam EYU za odnose sa javnoshtju! :)
:zastava:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Shto se tiche ideja koje je izneo operativac, slazem se sa svima, osim 1 stvari
a to je da se kruzne poruke nemogu slati, tj. bar ih ja nemogu slati...
ti kao osnivach mozesh, e sada da li tamo postoji opcija da svi mogu slati a nije ukljuchena to je van mojih moci vidovitosti, al kontam da je to vishe kao obaveshtenje, a ne tipa shoutboxa...

shto se tiche brojke sa solarni satelit maximalna energija koju daje jeste 50... tako da bi ti se isplatio
Korisnikov avatar
By EYA
savet mudraca :smeh:

:beba: :beba: :beba: :beba: :beba: :beba: :beba: :beba:

1. komunikacija ovde, kao vec uobicajena - prihvacena
za vazne poruke, u specavanju spijunaze, koristiti kruzne!

2. hvala na kandidaturi :beba:
prihvatam, a i predlazem morgana kao iskusnijeg
predlagati i glasati!

3. slazem se skrouz :grouphug:

4. slika je VRH :yay:

5. treba mudro delovati! taktika je jedini nacin. zato taktizirajmo i
udruzujmo se dok nam odgovara:lukavi:

6. ja zelim da imam rang potkweten, a kad malo steknem znanja i
vestine, postacu pravi kweten :lood:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Imam pitanje:
1.Kako da doðem do opcije da izgradim solarni satelit.
2.Nemam opciju da izgradim brodogradilište niti odbrambene sisteme. Ho?e li se pojaviti ako razvijam neke tehnologije ili šta?
3.Spremnici imaju kapacitet npr. level1=150K Šta je to "K" koliko je to? Imam trenutno 1.219 kristala, koliko je to u "K"?
Korisnikov avatar
By EYA
ako ne mozemo svi kruzne, ja ustupam #gaymix na undernetu kao kancelariju za tajne sastanke :trach:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by operativni kadar
Imam pitanje:
1.Kako da doðem do opcije da izgradim solarni satelit.
2.Nemam opciju da izgradim brodogradilište niti odbrambene sisteme. Ho?e li se pojaviti ako razvijam neke tehnologije ili šta?
3.Spremnici imaju kapacitet npr. level1=150K Šta je to "K" koliko je to? Imam trenutno 1.219 kristala, koliko je to u "K"?
Operativni :)
Satelit se moze graditi kada sagradis tvornicu brodova :D
A da bi to mogao da gradis treba ti tvornica robota lvl2 :P
Sve ti pishe na tehnologijama :)
A K stoji za 1000 :)
Korisnikov avatar
By kal zakath
1. za
2. za
3. za
4. to sam imao u mislima
5. Momentalno mislim, da nema potrebe, za sklapanje saveza sa drugom aliansom. Kada budemo ja?i, može (ne bih da uletim u rat totalno nespreman).
6. za to trebam malo vremena da razmislim

ps: što se ti?e Fencysmurfa, nije loše što proba sam. Ja sam igrao jednu sli?nu igru (Kings of Chaos) kao "nesvrstani". Nikada me nije napao ni jedan savez (napali me pojedini ?lanovi, ali kada sam uzvratio, savez nikada nije intervenirao). Na kraju sam od nekih 140.000 igra?a, bio negde na 8.000-om mestu.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
ok, hvala, sve je jasno

EYA je dobila svoj rang sa slede?im ovlaš?enjima: Listu clanova pregledati, Onlinestatus u listi clanova pregledati, Posalji kruznu poruku, Pregledati kandidature.

Ovlaš?enja tipa: Savez rastvoriti (koristiti kao selfdestruct opciju) i i Usera izbaciti (leti kad se složimo da leti)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ocem i ja neka ovlashtjenja!
hit me!
:pickme:
EYO, samo pazi da slucajno ne kliknes savez rastvoriti kao sto si kliknula off status :kiss:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Reci koji rang ho?eš i nema problema. EYA nema opciju savez rastvoriti. Za to je potrebno da se savet mudraca složi jednoglasno. Opet predlažem :njanjanja:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Daj shta dash :)
Moze Neka obaveshtajna sluzba QIM Queer Informance Minister :P
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Da stavimo gay-serbia kao home page? :lol:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Znam da nije u redu, ne?e da prihavati ni jedan URL koji ukucam a detaljno pratim uputstvo sa foruma :rafal:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by operativni kadar
Znam da nije u redu, ne?e da prihavati ni jedan URL koji ukucam a detaljno pratim uputstvo sa foruma :rafal:
Its kind`a cute to imagine you when you are pissed like your avatar...
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Nije smešno stvarno pizdim. Imam jedino opciju "oznaka saveza" ali jednostavno NE?E NE?E NE?E NE?E da postavi sliku. ALI ZATO HO?E DA ME ZAJEBAVA!!!!! :giljotina:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
1. Ova tema je sasvim ok za komunikaciju. Ako nas provale (odakle smo), napad ne gine, tako da je bezveze sekiracija oko spijuniranja :peca:

2. Predlazem Morgana za PR-a. Decko je prvi poceo i najvise napredovao. I siguran sam da ce odlicno da odradjuje posao

3. Fensiju puno srece (dok ga ne napadnemo :smug: )

4. Pazi na piksele, bajtove i ostale gluposti

5. To neka rade operativac i PR :tushe:

6. Ratnik
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!