Ima puno posla. Ako mene ne mrzi da pišem, molim vas pro?itajte.
Ovako, osniva? saveza sam ja, što zna?i da ja moram da se smaram sa postavljanjem slike, dok vi ne morate.

?itam dosta ovaj forum njihov.
1.Pošto nam je mnogo lakše da komuniciramo prako GS foruma nego kružnim porukama, predlažem da nam ova tema bude neka vrsta sastajališta, kluba, skupštine, senata, male sre?ne hipi komune i mesto za bleju. Izjasnite se o predlogu. Druga opcija je da koristimo kružne poruke kao diskretnija varijanta.
2.Trebalo bi da izaberemo glasnogovornika, tj. PR-a saveza koji ?e nas predstavljati meðu drugim savezima i biti naš šef diplomatije na OGame forumu. Predlažem EYU kao glasnu i namuðenu. Možete nominovati samo jednog i glasati samo jednom za samo jednog kandidata. Izbori su otvoreni.
3.Fencymurpf nije ?lan saveza jer se nije kandidovao. ?im se kandiduje bi?e primljen. Koliko mi se ?ini izrazio je želju da bude free shooter za sada. Trenutno primamo sve koji to požele sa GS foruma. Ukoliko se kandiduje neko van foruma bi?ete svi obavešteni o tome i možete se izjasniti za i protiv. Zato nam treba interni tekst. Predlažem da nikog ne primamo u savez ukoliko se ne složi prosta ve?ina (50%+1 Jel tako????) ?lanova saveza. Treba i da odredimo kakvi likovi su poželjni.
4.Sliku sam našao:
Jel može? Svi su nešto mnogo ozbiljni pa ?e nas mrzeti
Ako ima drugih predloga, naka oka?e sliku koju predlažu.
5. Saveza ima mnogo pa ne bi bilo loše da se sa nekima zgotivimo jer brzo rastemo pa ?e nas neko i jednom napasti. Ina?e, savezi se meðusobno ispomažu. Budimo cool i dobri sa svima dok ih ne zavadimo i sve pretvorimo u GO GO girls za li?ne potrebe. Ovo predlažem kao cilj i svrhu postojanja saveza koju mogu da stavim u EKSTERNI TEKST da svi vide a i ne moram.
6. Postoji jedna opcija koja se zove RANGOVI. Mislim da svaki ?lan saveza raste rangom koliko je jak. Predlažite kako da se zovu rangovi. Uglavnom su to obi?ni vojni ?inovi, razni senatori, centurioni, hobiti i tako dalje. Budite maštoviti. Kad to uradimo, deli?emo ovlaš?enja ?lanovima kao što su: Pregledati kandidature, Listu clanova pregledati, Kandidature preraditi, Savez upravljati, Onlinestatus u listi clanova pregledati, 'Desna ruka' (potrebna za predavanje osnivackog statusa). Kružnu poruku valjda svi možete da šaljete. Mislim da ovo ovako funkcionše, ako nije neka me Morgan ispravi. Da se razumemo, želim da ovo sredimo pa svi da pomalo vodimo savez, ne želim da sam o svemu odlu?ujem i da se nešto name?em. Imamo 8 ?lanova. Predlažem da ovih osam predstavlja savet mudraca ili nešto sli?no koji ?e voditi savez. Ostali što se ne igraju od po?etka neka nabijaju poene pa neka se dižu na lestvici
To je valjda to za sada.