Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Ja ni do deset milioncica ne mogu da dodjem, sada svi mogu da me predju, jos cu zavrsiti i van liste :(
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Slika

:yay: :yay: :yay:

Oziris : $12,068,117
tinkerbell : $11,246,579
Dina : $10,849,783
Delete : $9,889,610
Draco : $8,685,404
svejedno : $7,137,141
someone : $6,704,199

Popela se na drugo mesto :yay:
Korisnikov avatar
By Dina
Evo gore moj novi rezultat...

:bouncy:
Korisnikov avatar
By Delete
Apelujem na forumase da prethodno smanje sliku, jer se pojedincima sporo ucitava.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja ne umem drugacije :neznam:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ovako. Nista vise ne priznajem! Niko do sada (izuzev Draco) nije pokazao rezultat kao ja.
Dakle, razlika izmedju moje i npr. Dinine slike :
1. Money - meni pise toliko koliko sam stvarno postigla, Dini pise pocetna suma od $ 2500
2. Coat Space - Dini pise 100, sto je nekako tesko napraviti uspeh preko 10 mil. sa samo 100 komada (kod mene se vidi da sam zavrsila sa 250)
3. Days left - meni pise 0, dok Dini pise 31 (dakle pocetak)
4. Your High Score - ja namerno nisam to ni postovala..jer je nebitno skroz, kada sam ovu poslednju partiju zavrsila^^^tu dole mi je pisao prosli high score, tek kada mi se onaj prozor sklonio pojavio mi se najnoviji high score

Jbg, pre svega se izvinjavam Dini..ali iskrena sam..morala (moram) sam to da kazem, svako moze u svakom momentu da SAM napise cifru koja mu odgovara...a da ne pricam da gore u Dininom high score-u (screen shot-u) pise : Working Offline

Izvinjavam se jos jednom, mozda i nisam u pravu.

Evo i liste...

Oziris : $12,068,117
Dina : $11,711,204
Delete : $9,889,610
svejedno : $7,137,141
someone : $6,704,199
Korisnikov avatar
By Dina
Tinkerbell,

Nista, mada mislim da preterujes u sumnjicavosti... Ja sigurno ne bih umela da upisem rezultat (da ne pricam da mi ne bi palo na pamet da se time bavim...) ali taj koji to ume verujem da bi umeo da izvede i tu slicicu koju ti pravis pa da i tu upise. Ali ovo je samo igra i sumnjam da bi se iko bavio takvim stvarima... :wink:

Kod mene tako pise jer ja ne printujem u trenutku kad zavrsim igru vec mi oni lepo kazu da sam zavrsila, postigla novi rekord bla, bla pa ja kliknem i otvore mi da igram ponovo a rezultat ostane u high scor-u. Znaci to sto se vidi je pocetak nove igrice. A ne uradim kao ti jer sam ja od skoro naucila kako tu sliku da stavim pa od jednog do drugog rekorda zaboravim, pa mi je ovako sigurnije. A i mislia sam da nema nikakve veze - rezultat se vidi svejedno.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Upisivanje rezultata nije nikakava mudrost. Probaj i sama u bilo kom trenutku da postavis kursor misha na kraj cifre tamo dole u High Score-u, klikni...i probaj da napises koji god hoces rekord. Samo tada moze da se 'namesti'..bas zato je Draco dosla na ideju da se printuje bas u trenutku kada tek napravis rekord, kao sto smo nas dve i uradile. Ne vidim u cemu je problem da cim se odigra i dodje do kraja, kad izadje onaj prozorcic...e tada da se pritisne 'print screen' ... :neznam:
Znam da je ovo samo igra, ali ljudi se bave svakakvim stvarima. I zao mi je sto mi se nekako i smucila ova tema (igra), jer ako smo se slozili da se da dokaz, treba to i da se postuje, jer ovo sto ste svi pokazali nije NIKAKAV dokaz!
Korisnikov avatar
By Delete
Draco je, znaci, za sve kriva!
:ugriz:

Inace, slazem se sa Tinkerbell, svako moze da upise rezultat koji god pozeli, sad sam i ja pokusala i nista od toga nije prostije.
Sto se mene tice, ja vec dugo vremena nisam uspela da oborim sopstveni rekord, a do prethodnog sam dosla pre nego sto je striktno navedeno da se printuje bas naj prozor koji se pojavi u trenutku kada se tek zavrsi igra, i zao mi je sto je zbog pojedinih nesuglasica doslo do rasprave ovde. Ali, ako ce biti pravednije, onda na listi trba da stoje samo oni koji su pravilno printali svoj scor...evo ja sam za to, i molila bih i ostale da se izjasne po tom pitanju.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
I meni je zao, naravno...ali ako se vec igramo, ajde da se igramo. Mislim, nismo morali ni da se dokazijemo...mog'o je svako da nalupeta neku cifru, nije nikakav problem...ali bas je normalno da se stvarno pokaze rezultat, a to jedino moze da se vidi ovako :

Slika

Mislim, glupo je sada da samo Draco i ja budemo na listi.. :neznam:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ma nije glupo!

Ovako..nova pravila igre. 100 puta sam objasnjavala kada da se printuje screen!

Kada ostane dva dana do kraja, i kada kupite nesto...izadje prozor 'this is your last day' (tako nesto)...i kada pritisnete 'Ok'..i kada prodate to sto ste kupili, kada dole pise : Days Left : 1, PRITISNE SE 'DONE' i kada vam izadje prozor 'you have made blabla .. dont u feel proud?' TADA printujte!!!

Slika

Evo i liste :

(ima jos mesta za 5 ljudi...zato pozuriiiteeee :) )

>>>>POSTANI DILER DROGE<<<<
Korisnikov avatar
By Draco
I nek' si im rekla Tinki! :lol:

:kiss: :zastava: :kiss: :zastava: :kiss:

Inace, na svim gejmerskim forumima je pravilo da se postuju ovakvi <relevantni> skrinovi a ne neki koji 'lakse' podlegnu prepravkama i photoshop/u. :tushe:

Mogli smo da se igramo i bez spominjanja skorova, ali ako se vec busamo u grudi dilerske, onda je nekako red da isto i dokumentujemo, zar ne?:hmm:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Delete
Draco je, znaci, za sve kriva!
:ugriz:
Draco je uvek kriva za sve! :wink: :giggle:

:cool2:
Korisnikov avatar
By Delete
Evo prvi rezultat do kog sam stigla, cisto da budem na listi.

Slika
Korisnikov avatar
By svejedno
Jbg. Ja i dalje ne znam da printujem screan a i prestao sam da se igram dilera pre nekog vremena. Ajde neka neko napise step by step, k'o idiotu, kako se printuje i javljam se sa prvim high scorom.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Delete : $2,629,382

@ Delete - pa mogla si to i bolje :lol:

@ Draco - naravno da sam im rekla :D .. i ti si im rekla :kiss:

@ svejedno - stvarno nije tesko. Cim ti izadje onaj ^^ prozorcic ('dont u feel proud...') nemoj da prisiskas 'Ok' dok ne printujes to. A to ces da uradis na sledeci nacin : samo je potrebno da pritisnes dugme 'print screen' (dugme se nalazi odma' posle F12).. Onda...odes npr. u Paint i kad budes imao praznu 'podlogu' pritisni 'ctrl+v' (drzis 'ctrl' i pritisnes 'v'). Onda tu sliku lepo sacuvas (File, Save as..) i to je to. Nije tesko ni malo :) Nadam se da sam dobro objasnila ;)
Korisnikov avatar
By Delete
Dobro si objasnila, svaka cast!
A mogla sam i bolje, svakako...nekad je bilo bolje, kad sam imala vise slobodnog vremena :P
Korisnikov avatar
By svejedno
Jesi. No, jbg lap top. Pitacu kiwija sto izvodi 'hakerske trikove' preko u2u sta da radim.
Korisnikov avatar
By svejedno
Tek sad kapiram da sam lupao glavu oko necega sto nemam na tastaturi. Strasno.
Korisnikov avatar
By reveal
ha ha ha... evo ja da budem korektna i da postujem slicicu.............

Slika

:oskar:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
reveal : $5,538,049
Delete : $4,540,361

@ reveal - vidis kako si dospela na listu :giggle: , na onoj staroj te ne bi bilo :giggle: ... a ljubavi moja :love: :kiss:
Korisnikov avatar
By Draco
Ne mogu da verujem da se opet tj. i dalje igrate toga!! Sad onda moram i ja! :wtf:
By Swanheart
ae reket...
jbg...sta cu kad sam mala i (ne)iskvarena pa mi lakse da vas reketiram nego da dilujem.

:chilling:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!