Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by SUNNY GIRL

a da vi malo ucite umesto sto su vam se zenice oka pretvorile u one zumine kuglice?

:skola:

Ne igramo Zumu vec par meseci... a i nemamo vremena za ucenje...radimo po ceo dan :) :P

:vatroslava:
By Elinne
Originally posted by tinkerbell

p.s. hoce li videti ovo Elinne? (ovo je izgleda samo nasa tema :lol: )
da sam se skinula sa zume jos pre 5-6 meseci!

To se desilo jednog lepog dana kad sam shvatila da uopste ne koristim potencijale svog wireless interneta zato sto stalno igram zumu. Tog dana sam dosla ovde na sajt (sto retko radim primeticete) i videla da postoji RIZIKO online (hvala ti EYA) i momentalno sam navucenost na zumu zamenila rizikom koji je definitivno mnogo zanimljiviji - preporucujem! www.finalconquest.com
A moram i da naglasim koliko sam se "odvukla" od zume tako sto cu vam priznati da je trenutno NEMAM na hard disku (reinstalirala sistem i nisam osetila potrebu da instaliram zumu).
Toliko.
Elinne je izlecena! :yay:
Korisnikov avatar
By marvuk
Moj kum stalno kuka kako sam ja asocijalan samo zato shto kad dodjem kod njega, umesto da prichamo gledajuci se u ochi ili gledajuci televizor i sa vremena na vreme u ochi, ili shetajuci se gradom ili novoobnovljenim jagodinskim chuvenim palminim parkom i sa vremena na vreme u ochi... ja igram zumu za njegovim kompom.
Eto, i mene smatrajte zavisnikom ali trenutno sam na terapiji u Beogradu bez kompa tako da cu mozsda i medju isceljenima :klux:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ja sam se skinula sa zume pre dva meseca... :klap:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by tinkerbell
Ja sam se skinula sa zume pre dva meseca... :klap:
Opet se navukla. Al' ne onako kao pre :)

Novi rekord : survival - sungod 171
Korisnikov avatar
By reveal
ti se nikada nisi ni skinula, ljubavi moja.... you wish... agh...

najgore su te navlakuse na zumu... prosto.... ne znam sta da kazem o njima.... :sekirica:
By Elinne
Nisam sigurna, al mislim da je proslo vise od pola godine da nisam igrala i pre dve nedelje sam se opet navukla, al sad igram samo survival i jos uvek ne mogu da verujem sta mi se upravo desilo!!! Stvarno nisam planirala da ostanem za kompom sat i po vremena igrajuci samo jednu partiju, napravila sam screenshot pa me zanima da li je onaj link sa rekordima jos vazeci jer sam izgleda 4 na svetu...I by the way oni rezultati koje ima taj nekoko je prvi u svetu nisu bre realni covece! Da bi imala skor od 10,009,880 na survivalu morala bi da stigne do SG 1000 ili vishe, a ja stvarno mislim da to nije moguce!

Alooo breee...

Evo i ovoga u sta jos uvek ni sama ne verujem.

Slika

Pozdrav!
Korisnikov avatar
By tinkerbell
WoW! Bravo Elinne :klap:

Ja sam i dalje navucena :lol: , al' ne igram Survival (bas duuuugo nisam igrala).... za sada jurim reveal's rekord u 'obicnoj' zumi.
Inace, moj rekord i dalje stoji (sungod 171), a reveal je stigla dalje od mene (pitacu je, ne znam sada tacno do kod nivoa je stigla) .... ali u svakom slucaju, Elinne, bolja si od nas :)

.... za sada :evilgiggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!