- 28 Dec 2007, 04:32
Ne znam da li se iko seca moje teme od pre pola godine... mozda cak i vise... u kojoj sam izrazio zelju da igram Warcraft 3 Frozen Throne preko neta.
E pa, zatim je usledilo moje trazenje original igrice, jer mi je bio potreban original kljuc za Battle.net
Medjutim, kakve sam srece... naravno istu nisam pronasao, i posle par meseci... kada sam potpuno zaboravio na sve to... kad vidi ti to, naidjoh na nju... ali naravno vise nisam imao pare za to!
Bilo kako bilo, na netu sam sasvim slucajno naisao na neke forume vezane za raznorazne PC igrice... i pronasao neki program, koji omogucava svakom ko ne poseduje original igricu da igra sa drugim ljudima.
Postoji vise tih stvari, ali ja sam skinuo neki CG client, instalirao i registrovao se... i sada mogu da igram.
Doduse mozda i nema nesto puno ljudi... mozda 500-1000 u proseku...
I sad sam happy, donekle.
Problem je u tome, stooooo vecina tih kretena su BEEP profi!
A ja ovako
... retko mogu da se poredim sa njima.
Jos su mnogi i kinezi, japanci bla bla bla... a poznato je da su oni najbolji u vecini igara, i da imaju naj reflexe.
I poenta cele ove price se svodi na moje slecece pitanje:
Da li jos neko mozda odavde igra Warcraft 3 Frozen Throne, i da li bi bio ljubazan da mi se prikljuci?
Naleteo sam na par nasih... ali i nisu za neku pohvali.
Mislim nisam najbolji igrac... ali sam daleko od najgoreg.

E pa, zatim je usledilo moje trazenje original igrice, jer mi je bio potreban original kljuc za Battle.net
Medjutim, kakve sam srece... naravno istu nisam pronasao, i posle par meseci... kada sam potpuno zaboravio na sve to... kad vidi ti to, naidjoh na nju... ali naravno vise nisam imao pare za to!

Bilo kako bilo, na netu sam sasvim slucajno naisao na neke forume vezane za raznorazne PC igrice... i pronasao neki program, koji omogucava svakom ko ne poseduje original igricu da igra sa drugim ljudima.
Postoji vise tih stvari, ali ja sam skinuo neki CG client, instalirao i registrovao se... i sada mogu da igram.
Doduse mozda i nema nesto puno ljudi... mozda 500-1000 u proseku...
I sad sam happy, donekle.
Problem je u tome, stooooo vecina tih kretena su BEEP profi!
A ja ovako

Jos su mnogi i kinezi, japanci bla bla bla... a poznato je da su oni najbolji u vecini igara, i da imaju naj reflexe.
I poenta cele ove price se svodi na moje slecece pitanje:
Da li jos neko mozda odavde igra Warcraft 3 Frozen Throne, i da li bi bio ljubazan da mi se prikljuci?
Naleteo sam na par nasih... ali i nisu za neku pohvali.
Mislim nisam najbolji igrac... ali sam daleko od najgoreg.