Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne znam da li se iko seca moje teme od pre pola godine... mozda cak i vise... u kojoj sam izrazio zelju da igram Warcraft 3 Frozen Throne preko neta.

E pa, zatim je usledilo moje trazenje original igrice, jer mi je bio potreban original kljuc za Battle.net
Medjutim, kakve sam srece... naravno istu nisam pronasao, i posle par meseci... kada sam potpuno zaboravio na sve to... kad vidi ti to, naidjoh na nju... ali naravno vise nisam imao pare za to! :rafal:

Bilo kako bilo, na netu sam sasvim slucajno naisao na neke forume vezane za raznorazne PC igrice... i pronasao neki program, koji omogucava svakom ko ne poseduje original igricu da igra sa drugim ljudima.

Postoji vise tih stvari, ali ja sam skinuo neki CG client, instalirao i registrovao se... i sada mogu da igram.
Doduse mozda i nema nesto puno ljudi... mozda 500-1000 u proseku...
I sad sam happy, donekle.

Problem je u tome, stooooo vecina tih kretena su BEEP profi!
A ja ovako :kosa: ... retko mogu da se poredim sa njima.
Jos su mnogi i kinezi, japanci bla bla bla... a poznato je da su oni najbolji u vecini igara, i da imaju naj reflexe.

I poenta cele ove price se svodi na moje slecece pitanje:
Da li jos neko mozda odavde igra Warcraft 3 Frozen Throne, i da li bi bio ljubazan da mi se prikljuci?
Naleteo sam na par nasih... ali i nisu za neku pohvali.
Mislim nisam najbolji igrac... ali sam daleko od najgoreg.
:tenis:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Warcraft3 Frozen Throne je :eya: ...
Ali previse je zarazan, izvini, ali jedva sam se skinuo ne smem sebi da dozvolim da se ponovo navucem :blenta:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Daj ne budi lud...

Svaka igrica moze biti zarazna...

Ako sam uspeo da se skinem sa WoW-a i to za veoma kratko vreme... u roku od 1 dan... i to pre par godina, kada sam jos bio zaludjeniji igricama... onda ti sigurno mozes ponovo da prekines... ali kada meni dosadi :D

Salim se, tvoja odluka... ali verujem da svako moze da se kontrolise, ukoliko postoji razlog za to... obaveze... itd itd!
Korisnikov avatar
By Machkodlak
U tome je stvar!
Umeo sam na sve moguce nacine da izbegavam obaveze zbog igrica :) . Ajd sto sam zapostavio obaveze nego i prijatelje :( ...
Sada imam posla preko glave, a slobodno vreme koristim za :love: i zezanje ovde :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Xm... pa i nije ti nesto pametno utroseno vreme...
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Dok traje forumlandska prica bicu tu cim ugrabim priliku :D , a ljubav mi cveta... Dosao mi je bas neki lep period u zivotu...
Mislim da je pametno utroseno, jer se osecam ko' preporodjen :)
A do skoro sam bio u nekom :bljak: haosu...
Nacices ti sigurno nekoga za tu :eya: stvar, uveren sam :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!