Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By nsboy
posto vidim da ima par vas koji igrate wow, zanima me ima li neko od vas koji igra final fantasy serijal? MOj omiljeni je FF8
Korisnikov avatar
By Rei
ff8 beshe online?

Nikad nisam igrao ff. Neshto me ne privlachi.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Nije online, online je samo FF XI.

Ja igram, prešao sam sve od keca do x-2. Ubedljivo najbolji mi je Final Fantasy X. Trenutno ponovo igram Final Fantasy 9.

A osmicu sam igrao bar 10 puta, mislim da je znam napamet.

Verujem da u ovoj zemlji ne postoji veći fan ovih igara od mene.
Korisnikov avatar
By nsboy
dobro ja sam igrao od 7. do 12. i nisam bas frick fan ali sam jaaako blizu s obzirom da sam odigrao FF 8. 5 puta:eya:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
U nekim Final Fantasy malo flertuju sa gay tematikom. Recimo u sedmici glavni lik se maskira u ženu, ali da bi nabavio sve rekvizite potrebne za to, moraće da ode u bordel i tamo da se kupa sa gomilom bildera homoseksualaca (koji stereotip :) ).

Takođe ako preduzmete određene radnje, glavni lik će na dejt umesto glavne heroine izvesti jednog crnca.

A glavni zločinac u devetki je toliko gay da to prosto vrišti sa njega!
Slika
Korisnikov avatar
By nsboy
„Takođe ako preduzmete određene radnje, glavni lik će na dejt umesto glavne heroine izvesti jednog crnca.”

nije mi jasno to za dejt i crnce

Svaki glavni lik u FF ima gay izgled:angel:
Korisnikov avatar
By Rei
A kakav je to tip igre inache?

role-play, rts, wtf .. :)
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
@REI: RPG

@nsboy: Ako Cloud do Gold Saucera ne progovori ni sa Tifom ni sa Aeris, na dejt će umesto sa Aeris izaći sa Barret-om (To m ijoš nije pošlo za rukom, jedino da na djet izađe sa Tifom, ne sa Aeris). A i kad prvi put napuste Midgar, napravi grupu od samo muških članova, pa vidi kako će devojke to prokomentarisati :)
Korisnikov avatar
By Deksi
igrao od VII do X dela....svi su mi dobri i obozavam serijal.filmove na temu FF igara,sve vezano za tematiku,samu ideju igre.
IX mi je bio omiljen deo....meni licno jako tuzan.
By BL_boy_79
Ja sam igrao sve od sedmice pa na dalje. I ja bih mogao reci da mi je 8 najdrazi jer sam ga prvog igrao. Vec sam uzeo PS3, nisam mogao izdrzati iako je poskup :) i jedva cekam FFXIII i FFXIIIVersus, a prica se po industriji da ce SquareEnix raditi remake sedmice.

Neko je pitao koji je to tip igrice. To je klasicni primjer japanskog RPGa, neki ga zovu JRPG. Vecina nasih ljudi ne moze da svari JRPG, vjerovatno zato sto smo uvijek bili prilicno izolovani pa nije puno ni dopirala japanska kultura do nas. Neki su na vrijeme postali obavjesteni (hvala roditelji). :)

EDIT: ^^ ah, sto sam ispao pametan :)

Inace, bilo je prilicno tesko pronaci "edit" link na ovom forumu, jer se, umjesto "edit", zove "promeni" WTF?! ;) j/k
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!