Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ethnic Cleansing

"The game takes place in an urban setting where the protagonist kills Blacks and Latinos on city streets before descending into a subway to slay Jews, and ultimately Israeli Prime Minister Ariel Sharon. When a dark-skinned player is killed, a monkey sound is played; Jewish characters shout "oy vey" when they are shot."

Igra se ina?e nalazi u TOP 100 na PirateBay.org, jednom od najposecenijih Torrent sajtova.

Takoðe se mogu na?i i linkovi ka [url=http://]Resistance.com[/url] sajtu koji je namenjen nacistima, rasistima itd... Kod njih možete kupiti npr. postere ili zastave
Slika

majice, nakit, trofejno oružje kao i samu igricu.

Kao i na svakom uglednom nacional-socijalisti?ko-rasisti?kom sajtu koji drži do sebe, postoji folder Serbia na forumu namenjen kolegama iz Srbije.
Korisnikov avatar
By Delete
Je l` oni nameravaju da pocnu jos neki rat pa imaju ovakvu propagandu?
Korisnikov avatar
By m..
Joj boze, mislim a bi sve t bio daleko bolje mesto kad bi se uvela obavezna lobotomija.
Korisnikov avatar
By Rei
Pa, ne chudi me da se pojavilo ovako neshto, pored toliko WW2 pucachina u kojima je jedini cilj ubijati nemce, this was bound to happen.

Ipak verujem da ce u vecini normalnih zemalja ovo biti zabranjeno (i ne bi bila ni prva ni poslednja zabranjena igra). Tako da na nasilje nece podstaci nikoga ko vec nije podstaknut na isto (jer ljudi koji jesu znaju gde i shta da trazhe, dok kod drugih to nije sluchaj).
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ma, daj, ?emu larma. takvih gluposti ima na sve strane. jedna grupa ?e uvek biti prozvana, pa samim tim i uvreðena, štagod, no nekim ljudima se to prosto sviða. i šta sad? zabraniti sve što je na bilo koji na?in diskriminatorno prema bilo kome?

get a life...
Korisnikov avatar
By Draco
Sa tehnicke strane i nije nesto odradjena. Drzala mi je paznju nekih 10 minuta:ostrisekiru: mada moze biti i da sam umorna.. Probacu je sutra, pa cem da javim finalnu 'presudu'
Korisnikov avatar
By svejedno
To..Samo igra.
Chudno, ali to i ja mislim..

Sta, nogo je bolje kada ubijate virtuelno bez rasnih predrasuda?

Salim se, ali vec je previse bolesnih igrica i ova se ne izdvaja po tome, osim eto sto je u nazi fazonu.

A sta je sa svetski poznatom GTAkojigodbroj?

To je super igrica.

I poducna, bar koliko ova.
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by svejedno
To..Samo igra.
Chudno, ali to i ja mislim..

Sta, nogo je bolje kada ubijate virtuelno bez rasnih predrasuda?

Salim se, ali vec je previse bolesnih igrica i ova se ne izdvaja po tome, osim eto sto je u nazi fazonu.

A sta je sa svetski poznatom GTAkojigodbroj?

To je super igrica.

I poducna, bar koliko ova.
:up:

Slazem se. Zato sam i ja napisala kakva je sa tehnicke strane, nebitna tematika.

Secam se da sam jos na komodoru 128 pikala neku igricu 'Miki' gde si ti baja u odeljenju koji treba da pojebe sto vise devojcica <dok ove sede i rade, wtf> a da ne bude uhvacen, a za prelazak nivoa treba da se peglas sa tetkicom. Sta, kao to je bolje?

Ili 'Hitman' koji je xtra igrica - a placeni ubica si..

Poenta takvih igara je don't get caught, don't get killed <obicno od strane predstavnika cuvara reda> tako da ne razumem stav da takve igrice ne podsticu na delinkvenciju i devijantno ponasanje in general, a ovakva jedna podstice na rasnu mrznju! Licemerje, eto sta je to.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!