Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Pauceti
Slika

''

Mozete pogledati live stream na: http://dota2.com/tournaments/international/

Sta mislite oce li pogaziti League of Legends koji je free?
Morace da naprave bas veliki hype ukoliko zele da naplate igru...
LoL ima bazu korisnika od 15 miliona i oko 1.4 miliona se loguju svaki dan (info sa: neoseeker.com), mozda je info star, mislim da su sada brojke vece...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jao divno, napokon dota sa svim svojim herojima netaktnutim i sa fensi grafikom. igrao sam i HoN i LoL al sve mi je to njaaaa i dan danas igram obicnu dotu. Ovo ce biti zanimljivo :D
Korisnikov avatar
By Waldorf
Joj, brate, kako me mamite na te mmo arene, a znam, ZNAM, da ću se smoriti kao plovak posle dva klika..
Korisnikov avatar
By Rei
Valve ce to naravno da sredi, nece da ne valja. Mislim da ce se i meni koji ne volim taj tip igara svideti :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nisam oduševljen trailerom, ne vidim ništa novo i drugačije što ova igrica može doneti.
Korisnikov avatar
By blenta
da me ne shvatite pogresno ja jebeno obozavam blizardove igre

ali, drti
nijedna blizardova igra ne donosi nesto spec novo
svaka naredna je reciklaza i hibrid prethodnih uz bolju grafiku
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Mami, mami, da me naaamaaami :sigh:

Isla sam sa drugaricinim bivsim deckom pre na turnire iz dote, dogovorimo se da cemo se naci sa njom a mi u igraonici i tako :wundy: :lol:
Korisnikov avatar
By Pauceti
@Dirtty: eto blenta me pretekao mada nije samo blizzard u pitanju. Tesko da ces nesto originalno videti uskoro (bar sto se tice PC naslova). Konzole koje imaju drugacije mogucnosti jos mogu da se provuku sa necim novim ali i tu je poprilicno suvo. Indie scena tu i tamo iznedri dobar naslov ali to su uglavnom mala ostvarenja...

@blenta: Ovu dotu izdaje Valve ali kazu da i Blizzard nesto sprema. Zato su promenili neka imena kako ih ne bi tuzili... Prvo nek oni zavrse Diablo u kom nece eto opet nista novo biti, samo ispeglano i bolja grafika. Koncept isti kao pre 15 godina...

@Blondusha: jesi i counter igrala? :D
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Jesam ali slabije, uglavnom su me drugovi vukli :D
Korisnikov avatar
By Pauceti
sa playdota foruma:

What is with all the negative feedback about dota 2? honestly, ok. I get it.
Sure Storm Spirit is shorter than creep. Sure Pudge waives his arms like an idiot, sure Slardars Ultimate covers the entire hero, sure roshans attack sounds like a kitty scratch, sure tiny appears to have masturbated too much, sure viper has no attack animation, sure the observer wards are massive, sure the female narrators voice cuts itself off becoming annoying, sure John st. John voiced duke nukem when voice acting as enigma, sure tinker has no hero pick voice, sure bloodseeker wasn't in the hero pool even though he was in opening cinematic, sure pudge is british, sure puck is annoying, sure puck sounds like a girl even though its a guy, sure spectre is ugly as fuck, sure the cougar neutral creep attack sounds like a knife stab, sure the trees spawn around heroes blocking them, sure the Ancients have no death animation, Sure the heroes kill taunt is voiced even though that hero is dead, sure the hero actually says the word "Denied" when denying, sure Sniper and CM's cape have no fluid motions like lina's Cape, sure the killstreak voice over cuts itself off ruining the experience, sure sandkings ult charge is lame, sure tinker looks retarded, sure Storm Spirit is annoying, sure %70 of the voice acting seams forced or unprofessional, sure the sound continues if you cancel animation with furion's Teleport, sure pudge is the only hero whos name is listed on screen instead of title (Butcher), Sure Shadow Fiend announces himself as Nevermore and Clockwerk announces himself as Rattletrap, sure the flying courier is ugly, sure earthshakers ult is lame, and sure pudges rot makes an annoying sound.
Korisnikov avatar
By Pauceti
ako neko ima key ili invite za betu bio bih zahvalan :sesir:
Korisnikov avatar
By Madonna
čekaj bre jel to blizzardova igrica? SAD OVA NOVA DOTA2? glup sam
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nije Blizzardova. Čitaj temu ili googlaj!

Dok vam ovo sranje ne izađe, zašto ne igrate Heroes of Newerth, navodno je pljunuta DOTA... ili League of Legends, infantilnija i ujedno trenutno najpopularnija verzija takvih igara.
Korisnikov avatar
By Madonna
zašto da guglam kad će neko fin da mi odgovori :awesome:
Korisnikov avatar
By gossip
ja sam neko vreme igrao "obicnu" dotu ovu jos uvek nisam :)
Korisnikov avatar
By blenta
jel mora da se kupi?
ili je free pa ce biti dosta in game purchases kao u Lol?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Najprimamljivija (i jedina bitno drugačija) igra u MOBA stilu deluje mi Smite:

Ali je i konfiguracijski zahtevnija.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja skinuo al jos nisam ukljucio, za par dana :molise:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!