Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
i ja generalno vise volim epsku fantastiku od naucne ali ova igra ima izvanrednu pricu, fantasticne karaktere i zanimljiv gameplay

msm bioware i karakteri :love: http://www.youtube.com/watch?v=jjZ-XESnFGM" target="_blank

give it a shot

najbolja je trojka, pa dvojka, pa kec ali prica je donekle komplikovana i prejebena tako da cisto zbog iste preporucujem da igras sve delove
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ako se uzmu u obzir, priča, misije, DLC, novi likovi i kraj, meni su malko drugačije rangirane, dvojka, pa kec, pa trojka. No, stvar mišljenja i potpuno nebitno, jer generalno imam tendenciju da sve tri igre gledam kao jednu celinu - igrala sam ih sa istim likom i što se statistika tiče i što se izbora tiče.

Dakle definitvno bi mu trebalo dati šansu i to od prve, pa redom. Imam drugaricu koja je isto

Što se tiče Halo+Crysis vs Mass Effect, apsotluno nema tu poređenja što se mene tiče. I Halo i Crysis su čist fps, kao MOHAA ili Call of Duty, samo su prve SF, a ove druge WW2 (bar one što sa ja igrala, ove nove ič ne volim). Mass je RPG, i što se mene tiče, do Skyrima najbolji koji sam ikada igrala, ali i posle Skyrima ostaje definitivno najomiljniji. To je Biowareu prvi RPG koji su izbacili pošto su prekinuli ugovor sa Wizards of the Coast i njihovim systemima (D&D i D20) - sami su smislili sistem i apliciriali ga na originalnu SF priču, koja je prejebeno fenomenalna.

@Hitsugaya - Definitivno bi mu trebalo dati šansu, i to od prvog dela, pa redom - sa istim likom, jer je fajl prenosiv iz igrice u igricu. Imam drugaricu koja je do Mass-a (a i posle njega) uvek bila u fazonu u tvom fazonu, Tolkin pre Asimova i Baldur's Gate pre KotOR-a, ali joj je Mass i dalje najomiljeniji RPG koji je do sada izašao.

Ja se već neko vreme čekam sniženja na Originu, pa da kupim sve delove i sve DLCove i da sebi opet napravim užitak. Totalno bi lepo bilo da se to desi tokom leta negde. :figerscrossed:

Edit: :balerina: Pogledah sad na Originu i Mass 2 i 3 na sniženju. Wooo.. Još keca u nekom momentu i banja.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Kraj trojke mi je ostavio mentalne posledice koliko je los i pokusavam da ga potisnem iz memorije tako da to ne uzimam u obzir :lol:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Inače ja bih preporučio da na početku ME1 izabere neki svoj tip izgleda osobe, a ne generičkog Pastirkovića ili Pastirkovićku, jer je nekako drugačije i nekako je više, hm, ličnija, više tvoja igra, i odluke koje tokom igrice donosiš se vezuju za posebniju osobu kada je fizički osoba drugačija, nego kada vidiš da je tvoj Pastirković isti kao svi ostali koji su igrali. Pri tom ne bih preporučio da sam sklepaš model lica, nego da gugluješ šifre za već postojeće modele što su fini ljudi izmislili pa da uneseš...

S tim u vezi, evo ga moj Benedikt Šeparrrrrr. :D

Slika
Korisnikov avatar
By Coryn Cral
Obozavam MF! Ali me strasno iritiraju ovi sto kukaju na kraj. Buduci da je kraj odlican! ccc
Korisnikov avatar
By Anhedonie
mislim da je njihov tok misli na kraju bio "hm, kako da zavrsimo, pa, ajde da ubacimo nesto sasvim novo sto se nigde nije pojavilo i o cemu nigde nije bilo ni reci jer drugacije ne umemo"

taj kraj bi bio super kad bi tokom igre bilo price o svemu tome sto se tu desilo, makar nekih naznaka, legende, bilo cega. cak i u leviathan dlc-u, u kome su kao metuzalemi koji sve znaju, opet ni reci o tome. bukvalno se stvorilo ni od kuda.
Korisnikov avatar
By Coryn Cral
Meni je tokom cele igre bilo jasno gde to ide, a pogotovo sa Leviathanom....Ono sto se meni najvise dopada jeste onaj treci izbor ili transcendence, posto je taj kraj poprilicno orginalan za moja transhumanisticka ubedjenja :D

P.S. A i volim sto je commander Shepard u sva tri slucaja morao da umre. (I hate happy endings) :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ima vise od 3 slucaja, ne umire uvek, u jednom slucaju prdne na kraju sto znaci da je kao preziveo . i ne spojluj!
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Kontam da veliki problem sa krajem nije zašto je baš tako završeno, nego zato što je nedostajao epilog koji bi nam rekao šta se na kraju desilo sa svim ljudima, rasama i pričama. A ne eto sad je završeno i idemo, odjavna špica. I to su i izmenili na kraju sa dodatkom.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2639862#p2639862]Anhedonie napisao:[/url]taj kraj bi bio super kad bi tokom igre bilo price o svemu tome sto se tu desilo, makar nekih naznaka, legende, bilo cega. cak i u leviathan dlc-u, u kome su kao metuzalemi koji sve znaju, opet ni reci o tome. bukvalno se stvorilo ni od kuda.
Da jeste, ima i taj deus ex creepy child momenat.

Mada hajde stvarno, prvi put kad se pojavio, pomislio sam, jao, evo ga, stvaramo motivaciju i emotivno sidrenje za svu bol i patnju kroz otelotvorenje čednosti.

Ali kada se krenuo pojavljivati u morama, znao sam da će se isplatiti na neki način na kraju.
Mada, sa druge strane, kada odgledaš Farenhajt, svako deus ex ulećanje svake vrste ti se čini odličnim u poređenju sa tom katastrofom od priče. :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
da, fali epliog skroz.

a taj kraj military strength na kraju stvarno nema smisla. a i svih 8 krajeva imaju ISTU odjavnu spicu, samo na jednoj sheppard prdne, jedina razlika. bas su ga odradili na brzinu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!