Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by andjela

jeste li igrali Leliana's Song?
sweet :)
nisam još, jer mi crk'o gaming rig. :nokti: mada već dok sam igrao DA:A sam počeo da se smaram, a dotukao me DC. to je valjda jedini RPG koji nešto nisam imao želju da igram 2 puta. :(
Korisnikov avatar
By Mage
Nuliška, ne volim ga jer nema priču/radnju ;)

Ja ionako ne volim multiplayer nešto posebno, a i bezveze mi je kad igra nema kraj tj. kada ne mogu da je pređem. Nekako ne vidim svrhu u igranju onda...
Korisnikov avatar
By Rei
Ali ima pricu i radnju... Nije odmah ocigledno kad pocnes da igras, i nije ti servirano u lice kao u single player igrama, ali svaka zona a cesto i naselje ima neke svoje probleme koji se na ovaj ili onaj nacin povezuju sa glavnom temom, ima tu mnogo istorije, drame, mogucih i nemogucih stvari... Mislim da je od svih MMORPGova WoW tu najbolji, u tome kako sve slozi u jednu (polu)smislenu celinu. Ali da nema kraj, to je istina, igras dok ti ne dosadi, a posle zalis sto od toliko novih stvari koje igra dobija, vecina se svodi na isto. :sigh:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Null
Originally posted by Mage

Nuliška, ne volim ga jer nema priču/radnju ;)
:pucaodsmeha: nisam ovo video pre ahahahahah koji si car.

(gugluj warcraft lore)
Pogrešno sam se izrazio jbg :kesa:

Ima warcraft itekako i istoriju i priču, čak šta više warcraft 3 i frozen throne su mi jedne od najboljih igara (što se tiče priče) koje sam igrao :)

Problem je što se igra ne može preći :sigh: Šta ću, staromodan sam... :drama:
Korisnikov avatar
By Madonna
pa dobro to jeste. ali mene baš lore drži tamo :drama: i svakakve novotarije koje dolaze s pečevima :drama: :reževenewowdiskom:
Korisnikov avatar
By Rei
''

:usamljen:

Inace Fable 3 za PC je odlozen i nece stici na jesen, grr.
Korisnikov avatar
By Mage
Izašao je i pravi Dragon Age 2 :D

Piratebay here I come! :D
Korisnikov avatar
By Rei
Oh pa ja vec igram, level 10 mag sam cini mi se, imam nekih 12 sati u igri :D

Dragon Age 2 je isto sto i Mass Effect 2, uprosteno, ali zabavnije :) Jedino su mi kompanjoni smor ( posebno oni dostupni za gej romansu >: )
Korisnikov avatar
By Mage
E a ja sam upravo saznao da moj komp ne može da ga podrži :rida: Ako uspem da uštedim nešto para od ove stipendije, možda i uzmem novi komp... ovaj ionako moram eventually vratiti sestri.
Korisnikov avatar
By Rei
E jebiga. Ako je za utehu, nisam se salio kada sam rekao da je uprosteno. Origins u sitna crevca ulazi u pricu i koncepte (fade, abominations, slavery i tako to), DA2 tome posvecuje po recenicu, dve. Naravno, ni ne mora da se ponavlja, ali fali taj shmek otkrivanja sveta. Plus, operisana je od sex scena :lol: Das dva zlatnika na zigola a sve sto dobijes je scena gde se Hawke zakopcava dok kompanjoni stoje na vratima, verovatno ljubomorni :lol:

Ali mi je stvarno zabavno, jos nisam stigao ni do pola (a mozda i jesam, jer kazu da je kratka igra, ne znam) a vec sam isplanirao da je predjem "opet" sa roguom, ili warriorom, nisam odlucio.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Eno mene s rougicom, krenula treći čin da prelazim. :balerina:
Baš, baš, baš mi je zabavno i iskreno, drago mi je do neba što nije isto samo iz druge perspektive. Možda im ne uspeva da me baš iznenade, ali drže pažnju.
I jeste, totalno smor za sex - scene su kratke i ultimativno obučene. Mada, baci mi se Isabella u naručje u ključnom trenutku, tako da je uz zvanične romanse malko (ali baš malko) detaljnije - ni trunčicu kao u kecu, tho, što je smor.
Korisnikov avatar
By Rei
To za sex scene, ja se malo salim, nije da mi nesto posebno smeta, ali kad stavljas tako nesto u igru, uradi to kako treba. Bas sam se i ja malopre poigrao sa Isabelom, sta li ce Fenris da mi kaze :bic:
Korisnikov avatar
By Rei
Slika

Sta mislite sta sam uradio :D
Korisnikov avatar
By Mage
Sad sam pitao dečka jel njegov komp može da podrži pošto je dosta jači i može! :D Kad dođe sledeće nedelje ću da instaliram na njegov komp i pičim! :yay:

Igraću naravno sa Mage-om :mag:
Korisnikov avatar
By Rei
GZ :) Sinoc sam presao, cca 41 sat
Korisnikov avatar
By Dirrty
Bah... mrzi me iako me zanima.
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Rei

GZ :) Sinoc sam presao, cca 41 sat
Off: šta znači GZ? Video sam to da neki koriste u poslednje vreme al' ne mogu da skontam šta znači :giggle:
Korisnikov avatar
By Mage
Kakve veze congratulations ima sa GZ? :puzzle:

Ispao sam ja iz tih internet fora vidim...
Korisnikov avatar
By Madonna
google has all the answers you need
Korisnikov avatar
By Rei
:D
Stvarno ne znam zast Z ali eto ... grats - gratz - gz
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!