Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Uuuuu ... Me like!

U kom smislu "malena je"?
Pogledao sam par review-a na youtube-u i walkthrough ... oduševljen!
Korisnikov avatar
By Rei
A bas sam stavio da se skida veceras, samo moram da uzmem nazad gamepad koji sam pozajmio. Inace sve je bolje u multiplayer modu but you need gamer friends :cut:

Jesi presao? Koliko je dugacka?
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ni oko tebe niko ne pika a?
Kratki su nivoi, brzo se prelazi, pogotovo ako stavis borbu na normal ili ne daj boze easy. Fora je da dobijas razne artifakte za brzinu, brzo predji nivo, brzo resi zagonetku... smara me to, ja volim natenane.
Korisnikov avatar
By KiWi
stavio da se skida ... operativni, sad mi se igraaaaaaa ....
Korisnikov avatar
By operativni kadar
ajde ajde, sta je 2.5GB
zaglavio sam kod neke glupe prepreke koju ne mogu da preskocim i odustajem za veceras. jbt opet me igrica iznervirala! Rei ima gamepad, ne znam kako bi igrali na jednoj tastaturi?
Korisnikov avatar
By Rei
Jbt kako je dobro :D Ne mogu da verujem da sam gledao video reviews i pomislio meh, potpuno drugacije "uzivo" ... Da je Torchlight bio ovakav ... Igram na hard inace i bijem se uglavnom sa bombama i kopljem :love:

Ali sam jos bez gamepada, ok su kontrole kad se naviknes, samo je mis uzasno spor cak i na najvecem sensitivity podesavanju ... Jel to samo kod mene tako?
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Nemam problema sa misem, nesto ti ne radi kako valja. Ne znam zasto su Torchlight toliko nahvalili, mene je smorio posle pola sata!
By str00ja
Jao, kul, ja sam kao Lara Croft fan, a nisam ni čuo da ovo izlazi, bedak xD Elem, skidam ovih dana, pa ako hoće neko taj multiplayer što kažete da je kul, hoću i ja da probam :D
Korisnikov avatar
By Rei
Mnogo mi se svideo poslednji boss battle. U stvari cela igra me vraca u playstation 1 eru jer od onda nisam igrao ovako nesto. Hocu jos :D

Sledece skidam Darksiders :) (uf 13gb)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!