Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By DarkStar
Ajde bre da oživimo malo ovu gejming sekciju!

Ukoliko je neko pratio, dajte komentar da se zajedno smejemo...
Ovogodišnji E3 je bio najluđi, najgluplji, najsramotniji od svih prethodnih zajedno, života mi.

Ubisoft je predstavio novu vrstu igre (koja inače postoji još iz 80tih), Konami-jeva press konferencija je bila nešto najsramotnije što sam u životu video, Microsoft je predstavio Xbox Kinekt na press konferenciji koji su svi popljuvali (zaista je bila cheesy i bezveze), a onda su sledeći dan pokušali izmamiti dobre komentare od novinara time što su delili "novu verziju Xbox-a" (isti praistorijski hardware u drugačijem pakovanju, dakle, model kućišta je samo nov). Nintendo se osramotio predstavljajući novu Zelda igru za Wii kada je sam kreator frančize pokušao da igra na zbagovanom kontroleru... ili je, u najgorem slučaju, sama osnova motion kontrola za Wii kontroler u ovoj igri užas.

Doduše, ruku na srce, bilo je, naravno i fantastičnih stvari, trailera, najava itd.
Activision je iznajmio ogroman prostor i napravio VIP koncert za 5000 najbližih prijatelja, videli smo najave za Crysis 2, Medal of Honor i Call of Duty Black Ops, Portal 2...

I novi MORTAL KOMBAT, koji se NAJZAD vratio na staru klasiku; dakle, bez novih likova koji nikoga nisu interesovali, nazad na 2D (tačnije, renderovanje grafike je 3D, ali je kamera fiksirana na 2D perspektivu), novi fatality potezi, novi X-Ray P.O.V. koji je naprosto kickass, velike i dobre ideje za multiplayer, FANTASTIČAN Co-op sistem (o njemu bih tek mogao danima :D ) i po tračevima, najkvalitetniji MK soundtrack do sada.

Do kraja godine možemo da očekujemo brdo novih igara, a mene zanima koje su to koje vi tačno priželjkujete ove godine da ugrabite? ;)
Korisnikov avatar
By Madonna
ja se naložio na mk trailer. mileena :leviathan:
Korisnikov avatar
By Rei
Propratio naravno, nisam mislio da to bilo koga ovde zanima :)

Naj excited sam povodom Portala 2

''

Jedva chekam. Chekam josh i Fable 3 (RPG) i jednu god game iz Ubisofta koju trenutno zovu Project Dust, relativno tiho je najavljena i nema mnogo infoa ali ima odlichan trejler:

''

...
Korisnikov avatar
By DarkStar
Definitivno Portal 2 i Crysis 2.

Crytek je imao jedan super intervju sa momcima iz GameTrailers-a, onako su pristojno iznapušavali sve konzolne platforme jer, jelte, prvi Crysis nije bio za konzole, a sad će dvojka biti.
Za Portal nema šta da se kaže, to je jednostavno - Portal :love:

Ali me je ove godine najviše iznenadio EA sa novim Medal of Honor... Istina, odluka da se nazove po originalu iz 99te je glupost, a prvi teaser trailer koji sam video je bio užas... A onda je Activision pokazao Call of Duty Black Ops za koji se već sada vidi da će biti govno kao i prethodna Treyarch-ova izdanja (COD3 i COD5) i nemam nikakve sumlje da će Medal of Honor u postavci modernog warfare-a ispasti, ako ništa drugo, onda barem dobra igra kao i sve prethodne, verovatno i bolja.

Sa jedne strane mi je žao što je Infinity Ward zatvoren, oni su nam napravili COD2, koja je po meni definitivno najbolji WW2 FPS svih vremena, tu nema diskusije, lol. Ali sami su krivi za onaj fuck-up sa dedicated serverima u MW2 xD
Industrija je zla lol
Korisnikov avatar
By Rei
Meh, video par video previewsa za Medal of Honor i izgleda kao Bad Company 2 ... sa manje stvari. Nisam fan shootera ali kod BC2 mi se jako svidela okolina koja mozhe potpuno da se unishti, svaki zid, svaka zgrada, ni jedan zaklon nije siguran. Tako bi trebali svi shooteri da imaju. :tuc:
Korisnikov avatar
By DarkStar
Njaaaaaaa i ti gledaš ludog Yahtzee-ja hahahahahahahaha lik je zakon XD :awesome:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!