- 28 Maj 2009, 03:18
Dobio sam krilca
Letenje je bash cool. U PvE zonama ogranicheno na minut, pa morash da se odmorish malo do sledeceg leta, a u Abyss-u je letenje neogranicheno (kazhu... josh nisam bio).
Ima inache puno 'nashih' ljudi, nestrpljivi kao ja da probaju
Prepoznaju se po imenima na latinici, jelte... Vecheras sam se spandjao sa nekim grkom i kanadjaninom, radili questove.
(kad sam vec kod toga, questovi su manje vishe standardni, a opet malko drugachiji i nisu monotoni jer su pri dizajnu mobova bili veoma kreativni, na primer chak i vukovi liche na neka bica iz bajki vishe nego na vukove, koboldi izgledaju kao recimo patuljci ometeni u razvoju
sve ima neki twist, nishta nije standardno kao shto smo/sam/ navikli u zapadnjachkim MMORPGovima, to mi se jako svidja)
I tako.
Evo josh screenshotova (nizhi detalji od prethodnih)
ovo mi je poznato, chini mi se da je zona iz jednog od trejlera?

ovo je glavni grad Elyosa

i ja se igram sa krilima, fejkujem samoubistvo i tako lol

shteta shto ce eventualno isteci ovo free vreme... Jako sam se navukao!

Letenje je bash cool. U PvE zonama ogranicheno na minut, pa morash da se odmorish malo do sledeceg leta, a u Abyss-u je letenje neogranicheno (kazhu... josh nisam bio).
Ima inache puno 'nashih' ljudi, nestrpljivi kao ja da probaju

(kad sam vec kod toga, questovi su manje vishe standardni, a opet malko drugachiji i nisu monotoni jer su pri dizajnu mobova bili veoma kreativni, na primer chak i vukovi liche na neka bica iz bajki vishe nego na vukove, koboldi izgledaju kao recimo patuljci ometeni u razvoju

I tako.

ovo mi je poznato, chini mi se da je zona iz jednog od trejlera?

ovo je glavni grad Elyosa

i ja se igram sa krilima, fejkujem samoubistvo i tako lol

shteta shto ce eventualno isteci ovo free vreme... Jako sam se navukao!