Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Dobio sam krilca :kolo:

Letenje je bash cool. U PvE zonama ogranicheno na minut, pa morash da se odmorish malo do sledeceg leta, a u Abyss-u je letenje neogranicheno (kazhu... josh nisam bio).

Ima inache puno 'nashih' ljudi, nestrpljivi kao ja da probaju :) Prepoznaju se po imenima na latinici, jelte... Vecheras sam se spandjao sa nekim grkom i kanadjaninom, radili questove.

(kad sam vec kod toga, questovi su manje vishe standardni, a opet malko drugachiji i nisu monotoni jer su pri dizajnu mobova bili veoma kreativni, na primer chak i vukovi liche na neka bica iz bajki vishe nego na vukove, koboldi izgledaju kao recimo patuljci ometeni u razvoju :) sve ima neki twist, nishta nije standardno kao shto smo/sam/ navikli u zapadnjachkim MMORPGovima, to mi se jako svidja)

I tako. :) Evo josh screenshotova (nizhi detalji od prethodnih)

ovo mi je poznato, chini mi se da je zona iz jednog od trejlera?
Slika Slika

ovo je glavni grad Elyosa
Slika Slika

i ja se igram sa krilima, fejkujem samoubistvo i tako lol
Slika Slika

shteta shto ce eventualno isteci ovo free vreme... Jako sam se navukao!
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Još malo i tu je.
Nego osim AMD fan-a i mene da li još neko planira da počne igrati AION?
Korisnikov avatar
By Rei
Ja uzeo neku malko jachu grafichku i da probam aion china da vidim kako radi - jedva stignem da se ulogujem i crashuje se na desktop :S

A rade WoW i Oblivion super
Korisnikov avatar
By Rei
"Open" beta je u toku, do 13. sept.
Pod navodnicima jer se ipak u igru ulazi samo sa kljuchem kojih je ekstra malo (makar onih besplatnih)
Mislim da sam primetio nekoliko bagova koje kineska verzija nije imala .. W/e, necu puno da se igram da ne bi pokvario prve utiske kada budem kupio (ako budem, josh se razmishljam)

Elem, charracter creator vrishti "nerfujte me"... :)

Slika Slika Slika
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da li je sad pravo vreme da postujem: TRASH!

Nekako se svi po svaku cenu trude da budu vizuelno drufaciji od WoW-a, da sam gameplay pada u drugi plan i definitivno gubi na kvalitetu!
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Stigao city express, poljubio bih kurira da je bio malo mlađi....
Ali sam uspeo da zajebem instalaciju:komp: jer je automatski klijent skinuo NA verziju patch-a(za to krivim FBI) ali evo sada se skida EU verzija...(valjda).
E sada, nisam siguran na kojem serveru da napravim likove....:hamlet:
Korisnikov avatar
By Rei
Wow to je bilo brzo :blenta:

Nije mi jasno kako klijent mozhe da skine pogreshni patch, mada zbunjenost je sasvim na mestu, jer u open beti ni meni nije bilo jasno shta skidam (preko NC launchera) ali sam izgleda imao srece i dobio EU verziju.

Oh well, kad napravish lika stavi screenshot :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Slika

Organic, ime koje sam planirao bilo je zauzeto, kao i Regulus, Alpha, Dog, Vamp...i nisam zadovoljan nosem, a kandže sam mogao malo veće napraviti.

Inače server je Telemachus, a iznenadio sam se kada sam video baš puno novih likova u početničkim zonama.
Inače, muzika je fenomenalna.
Korisnikov avatar
By 11111011100
Po ovome sto sam video u klipovima, grafika, interfejs, magije i sl dosta podseca na Lineage 2(koja je inache extra igrica). A i MMOovi se dele na one prvenstveno za evropsko/americko trziste (WoW) i one za azijsko(Lineage 2, FlyForFun, i ova), mislim to se vidi i po grafici i firmama koje ih izdaju :)

Ali, iskreno sumnjam da ce i jedna igrica u globalu uspeti da primirishe WoWu, mozda na kratko vreme se i pojavi neka kao konkurencija, za 2-3 godine. Ali tada ce blizzard da izbaci novi MMO na kojem se radi, tako da... :D

Ali ovu cu svakako probati, jer mi je lineage bio stvarno extra :D
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by 11111011100
Po ovome sto sam video u klipovima, grafika, interfejs, magije i sl dosta podseca na Lineage 2(koja je inache extra igrica). A i MMOovi se dele na one prvenstveno za evropsko/americko trziste (WoW) i one za azijsko(Lineage 2, FlyForFun, i ova), mislim to se vidi i po grafici i firmama koje ih izdaju :)

Ali, iskreno sumnjam da ce i jedna igrica u globalu uspeti da primirishe WoWu, mozda na kratko vreme se i pojavi neka kao konkurencija, za 2-3 godine. Ali tada ce blizzard da izbaci novi MMO na kojem se radi, tako da... :D

Ali ovu cu svakako probati, jer mi je lineage bio stvarno extra :D
AION pre Septembra je imao oko 3m pretplatnika, dodaj oko 400k onih koji su preorder igru...a tek one koji će je tek kupiti. Verujem da će do kraja godine AION akumulirati oko 6mil.

Igrica je toliko dobra da mnogi bivši WoW igrači izgore pre nego što se završe s levelovanjem. A kvestovi su zabavni, barem meni.

Primetio sam u Pandemonijumu da kada lociram NPCa ili mesto, mala svetleća bubcia duginih boja se pojavi, a ako je pratim odvešće me na lokaciju.

Kao bivši WoW igrač, moram reći da Stormwind deluje poput komunistočkog sela prema Pandemonijumu - ako uporedimo veličinu i detalje, kao i kvalitet ulica.

Sviđaju mi se detalji i zvukovi koje čudovišta proizvode, neki nevaljalci su slatki i deluju poput retardirane bebe ili nabildovanog zeke, a neki su baš strašni (tri puta sam juče umirao od nevaljalih medveda, koji vole da rezistuju moj sleep.)

Alhemija je zabavna, a Glam je totalno sladak kada uzme da se trlja da se ugreje kad sneg počne da pada.

Na drugoj slici vidimo nabildovanog zeca (so cute), i bota....koji pošto smo ga ja i još jedan lik prijavili, neće dobiti nikakav XP or iteme, a kada ga GM proveri biće banovan. Inače postoji jednostavna opcija u igri da se prijave botovi, što je veliki +.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Rei
Daj koji pic iz Pandemoniuma, nisam tamo bio, samo u Ely gradu, kakoseonozvashe... Mrzi me da googlam :)

Reci kakva je situacija sa botovima i josh bitnije chat spamom? Bash me zanima, navodno je skoro bio neki bot nerf
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Rei

Daj koji pic iz Pandemoniuma, nisam tamo bio, samo u Ely gradu, kakoseonozvashe... Mrzi me da googlam :)

Reci kakva je situacija sa botovima i josh bitnije chat spamom? Bash me zanima, navodno je skoro bio neki bot nerf
Znači već nedeljama hoću da ti slikam Pandi i uvek kada sam u istom negde se žurim, a kada imam vremena sličice ispadnu onako degenski. Ali ću ga slikati, obećavam. Do tada...

Nova knjiga.

Slika

Alijansa, trebalo nam je 18+ igrača da ubijemo ovu preraslu kokoš.

Slika

Super je što igrica ima opciju da fps ostane isti, tako da kada ima puno igrača, a opcija je uključena igra automatski skida nivo detalja s udaljenijih igrača...tako da nema laga.

Slika
Korisnikov avatar
By Rei
Vec si lvl 38 O.o well gz
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by V I V I S E C T
Originally posted by Rei

Znači već nedeljama hoću da ti slikam Pandi i uvek kada sam u istom negde se žurim, a kada imam vremena sličice ispadnu onako degenski. Ali ću ga slikati, obećavam. Do tada...
Evo kao što sam obećao.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!