Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Valve konačno objavljuje novi naslov i to horror survival! :hyper: :hyper: :hyper: četiri osobe treba da prežive invaziju zombija (ala 28 Days Later). jak akcenat je na coop stilu igranja, a Director obezbeđuje prilično visok replayability (svaki put se elementi igre menjaju). izlazi za 2-3 nedelje. :bale:

teaser:
''

Slika
Korisnikov avatar
By bakalar
odgledao teaser ...

izgled kul

ja picka nisam smeo da igram HL1 kad sam bio mali :beba:
verovatno necu smeti ni ovo ^^

mada svakako nemam konfiguraciju za ovako nesto ...
Korisnikov avatar
By Rei
Nemash ni za SC2 :P No imash mnogo, mnogo vremena da da kupish neku valjanu mashinu dok ne izadje :P

Mene ne privlache horror themed igre, sem Bioshocka ..
Korisnikov avatar
By bakalar
Naravno da nemam ni za SC2 :zavist:

ko ima najbrzi odziv na topic, gejmeri :teletabisi:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ima na YT dosta gameplay klipova (kontam sa novinarskih testiranja), a objavljen je i intro movie (~4 min) u kojem su ilustrovani glavni elementi igre.

bazirana je na Source 2007 enginu, koji je dosta fleksibilan i prilagodljiv. kontam da će ti raditi i na slabijoj mašini ako smanjiš efekte. doduše L4D baš dosta koristi postprocessing kao dinamički game element. recimo, Director ističe određene delove scene koristeći dinamičku korekciju boje, izoštravanje ili film grain (vidi se i u teaseru), pojačava horor momente pomoću vinjetiranja itd.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pffffff, izgleda jedino ja na celom forumu volim FPS. :usamljen:
Korisnikov avatar
By Rei
Sad znash kako je meni shto nikog ne zanima WAR :)
Korisnikov avatar
By Rei
Da osvezhimo temu, 2q, jel igrash josh? I jel pratish razvoj L4D2 ? Kako ce se razlikovati u odnosu na kec?

Malo me ipak intrigira igra, nemam sa kim da igram a ni kesh da kupim, ali me intrigira jbg. :)

I jedna vest - L4D2 je banovan u australiji :(

http://au.pc.ign.com/articles/102/1025650p1.html
Korisnikov avatar
By agent-fisher
Nabavih ovo za xbox360 a onda se ovaj RRODovao. A nemam kintu da ga popravim :cupakosu:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja sam skroz zaboravio na ovu temu, hvala za refreshovanje. :)

slabo igram u poslednje vreme. prvo me smorila prazna obećanja i cela ta L4D2 kontroverza (član sam i čuvene Steam bojkot grupe :D ), posle sam prešao na TF2, sad na Oblivion. pa me Oblivion inspirisao da ponovo pređem Fallout 3 (ali kad završim sa Oblivionom). :D mada planiram da krenem ponovo sa L4D sad kad izađe novi DLC. stekao sam par frendova preko Steam Community-ja sa kojima sam redovno igrao L4D, pa mi to već pomalo nedostaje.

btw, ako ti se igra, možeš i singleplayer da igraš, biće ti dovoljno zanimljivo.

L4D2 donosi dosta novih elemenata i neke najnovije vesti koje stižu su prilično optimistične. ima dosta gameplay video klipova online ako te zanima. glavna razlika je što dvojka uvodi melee oružja, neka nova oružja i nove special infected, a neki elementi iz jedinice koji su bili prilično gamebreaking u multiplayer modu su gotovo eliminisani, pa bi to trebalo da doprinese boljem multiplayer iskustvu. inače, L4D se prilično proslavio sa svojim "proceduralnim generisanjem" sadržaja, a dvojka to prenosi na sledeći nivo, jer će i mape biti dinamične (ako ti dobro ide, mapa će biti duža i teža, a ako se patiš, brže ćeš moći do dođeš do safe room-a). najavljen je i nekakav cross-play u cilju da se povežu L4D i L4D2 zajednice, ali to je za sada samo ideja, jer nema konkretnih pokazatelja dokle se stiglo sa time.

s druge strane, cena je i dalje $50 i za vlasnike originalne igre, a po meni je to veliki minus, jer sam jedva skupio i za prvi deo.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pucachina sa zombie tematikom... nekako nit je jedno nit je drugo... dakle bezveze!
Korisnikov avatar
By Rei
Trashy™, jel? :lol:

Ja evo vec skinuo L4D kad mi 2q reche da mozhe single player :blenta: Ne znam shta radim i kuda idem ... Postoje i neki multiplayer crackovi koliko vidim, ali nisam josh probao.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne razumem multiplayer opciju... da li ste jedni protiv drugih, ili svi zajedno protiv chika zombija?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
imaš te "divlje" servere (kao za CS, npr.). doduše malo ih je (uvek su puni), a kontam da ćeš imati i lag (L4D je prilično problematičan što se toga tiče). ali nema teoretske šanse da upadneš na zvanične Steam servere. :( eventualno možeš da napraviš nekakav LAN party ako nađeš još par ljudi. može i preko VLAN-a (Hamachi) ako imate dobru internet vezu.

u single player-u samo prati mapu (mapa=level, ne karta) :) pošto su prilično linearne. a kako budeš igrao, dobijaćeš i screen tips sa informacijama šta da radiš (uključi game instructor u opcijama).

@Dirrty: ima tri varijante. kampanja - gde vas četvoro ide protiv zombija kroz 5 mapa koje se nastavljaju jedna na drugu. versus - gde četiri survivora igraju protiv četvoro special infected (uz podršku običnih zombija), isto kroz 5 mapa. i survival - gde se meri vreme koliko dugo vas četvoro može da odbrani svoju poziciju i preživi neprekidne horde običnih i special infected zombija (uglavnom ne više od 5-6 minuta). :D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Rei, kako napreduješ? ovih dana izlazi Crash Course! :hyper:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Poceo da igram i prestao. Mnogo mi je hekticno.
Gde pa to zobiji onako trace i skacu? Nisu to pravi zombi.
Vise sam za penzinerske varijante kao resident evil :uplasen:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
je l' igra još neko L4D? ja ovih dana nikako ne mogu da nađem neki zglavni server. griefers na sve strane... :(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!