Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
dosta mi je ogame-a :P
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja sam Gal. x -15 y -59.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Cccc komformisto. :)
Najlakse je sa njima igrati. :D
Koliko imash stanovnika??
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
zeno, sad sam se prikljucila. Prvo podizem njive:)
nego, ajde mi daj koji tip - ovo ovamo mi i nije bas razumljivo.. tipa, kako da pocnem i tako to:)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Umm neki tip... Paaa gradi sve po malo na pochetku, od resursa tj... Njive morash najvishe da nadogradjujesh, poshto ti potroshnja (jedinice) oduzima deo zita koje dobijash od istih...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja pokušavam, mada kontam da ću preživeti tih prvih 11 dana koliko traje zaštita. :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Pa i nije teshko, samo nadji savez koj ce da te brani. :giggle:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
mene ovo malo zbunjuje...
Kod ogame si imao fino - izgradis avion, brod, sta vec
nije mi jasno kako se ovdje dobijaju vojnici...?
Korisnikov avatar
By nsredphoenix
Ja sam nedavno poceo da igram na drugom srpskom serveru.
Imam veci savez ( ja se drzim na prvih pet mesta a savez je na 20tom ) i ako neko zeli da nam se pridruzi neka dodje. Izaberite jugo-istok i obratite se nsredphoenix-u za ulazak u savez.

http://rs.travian.com/?uc=rs2_2995 ( Server 2 )
Korisnikov avatar
By tintily
ne mogu da verujem da niko nije pisao vise od godinu dana ovde ? zar niko ne igra travian????????????
Korisnikov avatar
By broX
ja sam igrao dosta dugo, ali stvarno vise nemam vremena za to od kad sam dosao u neku visu fazu...ti ljudi verovatno nemaju privatan zivot kad izgrade nekoliko sela a igraju i dalje
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
zapravo posle odredjenog broja sela, aktivnost krece da se smanjuje. treba samo da preusmeris resurse gde fali i pustis nadogradnje (koje svakako traju satima). ono sto najvise oduzima vreme jeste ako igras ofanzivno, jer treba stalno slati napade. doduse i to se lepo resi ako igras dual sa nekim. :D
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by 2Q2Bstr8
zapravo posle odredjenog broja sela, aktivnost krece da se smanjuje. treba samo da preusmeris resurse gde fali i pustis nadogradnje (koje svakako traju satima). ono sto najvise oduzima vreme jeste ako igras ofanzivno, jer treba stalno slati napade. doduse i to se lepo resi ako igras dual sa nekim. :D
to se lepo resi ako imas sitera...a sad jos i o tome da razmisljam stvarno ne mogu

so, i quit and back to real life :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!