Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
parkour ili free running ti je sve popularniji sport koji podrazumeva veštinu prelaska od tačke A do tačke B za najkraće vreme, najdirektnijom putanjom. vezuje se za urbane sredine gde su najpogodniji tereni za ovo. i tako dalje, može puno da se čita na netu, a veoma je atraktivan. čak ga je i Madonna puno promovisala u spotovima sa prethodnog albuma (najviše u Jump) i na Confessions turneji.

ontopic: ( :) ) iz trejlera mi deluje kao zanimljiv blend FPS-a i novog tipa platforme. ali ona grafika je ispod svakog kriterijuma. nadam se da ovo nije finalna verzija.
Korisnikov avatar
By Zoe
Ihh, ja volEm parkour :love:
Korisnikov avatar
By Rei
Izashla pre neki dan. Jesi je probala, andjela? :)

Bash bih voleo da probam, izgleda dobro, alas, my comp...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ah, ja i skakutanje... Zaobici. :smeh:
Korisnikov avatar
By Rei
Pazi stvarno, samo za konzole :) Silly me..
Korisnikov avatar
By Pauceti
Obozavam parkour :) Steta sto pusim pa mi se ne trci :D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
čitam par recenzija, baš su popljuvali igru. a delovala mi kao nešto što bih baš morao da probam. :nokti:
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by 2Q2Bstr8
parkour ili free running ti je sve popularniji sport koji podrazumeva veštinu prelaska od tačke A do tačke B za najkraće vreme, najdirektnijom putanjom.
hahaha :) )))

sada mu tek nista nije jasno :- ))

ovo kao iz bukvara :)
Korisnikov avatar
By bakalar
p.s. u zemlji postoji par nasih ljudi, mladih, koji se bave parkout-om :zeka:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a šta ti je sad pa parkout?

btw, nešto sam posle čitao o tome, ispada da parkour i free running nisu ista stvar. parkour je više sportska disciplina i fokusirana je na vreme i efikasnost, dok je free running slobodan stil i sadrži mnogo više akrobatike i egzibicionizma. estetski su slični, pa se zato često brkaju. :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja krenuo danas da igram i smorih se. :nokti: prvo me iznervirao tutorijal gde su celu igru objasnili u 5 minuta, a nema šanse da sve zapamtiš tako odjednom i da posle znaš šta treba da radiš. i tako se lomim sto puta, padam bezveze, ona neće da se dočeka u roll i još su u celu stvar ubacili checkpoint sistem koji baš, baš ne volim. :drama:

onda me smaraju scene borbe koje su van konteksta (ME nije FPS i tačka!). pa ovi napadaju odavde, ovi odande, ti trčiš, ne znaš ni gde ideš, a sve vreme te prati helihopter koji izgleda samo u zgradu ne može da uđe, ali svuda može da te nađe i samo umireš, umireš... i sad me smorio bug da kad uđem u lift u onoj news building, izbaci me u meni i kad kliknem na continue vrati me na prethodni checkpoint gde tek treba da dođem to te news building.

sve u svemu, jako uzbudljiva igra, super je 1st person view, ali ovo ostalo me baš frustrira. ne znam, mislim da je learning curve baš strma i nikako da skontam kako da uživam u igri.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!