Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By operativni kadar
A da odigram ja ovo pa samo na kraju da upišem sutekh`s high score? :swan:
Korisnikov avatar
By Sutekh
:grom: nisam na to mislio :P

ok ok, aj andrstend. :P
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Mnogo bre Sutekh zahtevaš truda i rada. Pošto sam ja jako dobar dečko, sad ću da te usrećim

Ovako izgleda kad se borim pijan, (ne ja već lik :P ) Ne preporučujem jer se sve vidi duplo a lik ukršta i nogama i očima pa ne može da pošteno ošamari ni ovu preraslu boraniju
Slika

Ovo je kad koristiš pijane telekinetičke sposobnosti. Jel treba da kažem da sam promašio?
Slika

Ovo je već normalna borba
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Sutekh
yea, machem po troublemakeru :D

cool, grafika deluje bash perverno. cje skinem :D fala na cimanju :D
Korisnikov avatar
By Sutekh
treba mi crack a verziju 1.1 :place:
Korisnikov avatar
By Sutekh
snashao sam se, radi bitcharka od igre (koja je do jaja usput :D )..
By Dragonite
Hoće neko da mi nareže pa da mi da kad budem bio u Beogradu? :hiphip:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Dacju ti ja ako osh. Mada meni nije hteo da instalira sa CDova kako treba, pa sam morao da kopiram na hard drive. Staje na 2 dvd-a.

I btw, ako nemash barem giga ipo rama i navedenu konfiguraciju stavi sve na low. Imam sve sem 2 gb rama, pa dok su mi setingsi bili na high, chekao sam po 3 min da se uchita lokacija.

Inache, igra je :hail:
By Dragonite
Ok, hvala. Staviću na low. Procesor je na 1,8 GHz ali je dual core, do sada su Heroes V i Psihonauti pičili na max rezolucijama sa 1GB rama (ddr)

javiću se kad budem dolazio.
Korisnikov avatar
By andjela
1GB rama je 1700 dinara

zar je to mnogo!?
Korisnikov avatar
By Sutekh
@Dragonite - Hmm.. Ne znam, ja imam duo na 3 GHz i nije bash da mi radi kao podmazano, ali najverovatnije je ram u pitanju. E da, kad budesh dolazio, ako budesh mogao, javi mi nekoliko dana ranije, da bih mogao da se organizujem (barem 2-3).
Shto se tiche grafike na low - pa, kvalitet slike se nije neshto preterano promenio (sem tekstura jbg). Graf. je poprilichno dobra i ovako.

@andjela - Samo 1.7k? :shok: Mogao bih da kupim taman..
Korisnikov avatar
By Sutekh
Baj d vej, Dragonite - Trust me, grafika je x puta bolja i zahtevnija od Psychonauta i Heroja. Ne znam bash da li cjesh mocji da izgurash ovo kako valja.. Ja ti rekoh moju konfu - duo na 3ghz, 512 mb graf, 1gb rama pa me opet zajebava.
By Dragonite
Originally posted by andjela
1GB rama je 1700 dinara

zar je to mnogo!?
Nije, ali imam 80 dinara u džepu trenutno i sa tim živim do ponedeljka.
U dilemi sam da li da kupim još memorije za ovo čudo, ili da štedim pare pa sve novo da uzmem.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Moj ti je savet da kupish novu mashinu. Mozhda i na kredit, ako ti nije smor da ih otplacjujesh 2 god.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Update: Evo ovako, preshao sam Witchera... Nazalost sam par puta ujebao jer sam zavrsio main kvest, pa nisam imao sansu da odradim neke sporedne.

Pricha je fenomenalna. Dao bi mu desetku da nema onih slow loading tripova i da ima malo bolji kraj. Eto.

Ocena: Devet
Korisnikov avatar
By Rei
Instalirao ja ovo chudo kad sam video koliko hvale igru... i ono, ne deluje loshe, ali mi se crashuje svakih 15 min :rafal:
Korisnikov avatar
By andjela
jesi stavio patch? popravlja gomilu bugova
Korisnikov avatar
By Rei
da, stavio patch 1.2...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!