Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/ ... ak-1552421" target="_blank

sve je ovo ljigavo ali...

pedjina izjava
Predrag Azdejković gej aktivista
Podržavam to što je Palma uradio. To što je zaposlio pripadnicu LGBT populacije u gradskoj ustanovi nema veze s njegovim stavom, nego s potrebom da se dobro i odgovorno radi posao, a predstavici LGBT populacije su vrlo vredni i odgovorni ljudi. Mislim da on nema ništa protiv LGBT populacije. Sve je pitanje nepoznavanja. Čim bude upoznao prvu LGBT osobu, promeniće mišljenje.
odlicno davanje primera kakav stav od ljudi zelimo da ocekujemo, sto vise palmi :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Horcrux
How the mighty have fallen :lol:

Ko zna, mozda ce napokon otici na taj koncert Betovena i Šopena, jer covek ceka od kad je bio mali :lol:

Slika
By Kragi
Zaposlio lezbejku koja je homofobicnija od njega. Ma nije nego.
Al super mi ovo da ona nije nikada imala problem zbog toga sto je lezbejka te i da mirno i slobodno zivi u Jagodini ali bi ipak da sakrije identitet. :krezavi:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2655873#p2655873]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2655852#p2655852]Srklet napisao:[/url]sto vise azdejkovica. :lol:

ps
sami ste si krivi za njega.
pa, da u neku ruku. a u drugu ruku mediji ga obozavaju a ostale stvari su nebitne i smor. kao tipa ona akcija Aktiviraj se. samo manji mediji su pisali o tome, za vece nije bilo dovoljno bombasticno.
to je također proces.
akcija 'aktiviraj se' je ekšli imala fantastičan medijski odjek. za prvu akciju posve nepoznate skupine anonimnih ljudi je to bio jako dobar medijski odjek. da se nastavilo, sljedeća bi imala još bolji.
s time da 'aktiviraj se' i dalje ne nudi medijima alternativu za azdejkovića. njemu alternativa mogu biti samo ljudi s imenom i prezimenom.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
alternativa je da ljudi imenom, prezimenom i slikom izađu u medije i iznesu svoje mišljenje... za to je potrebna hrabrost i ludost... retko ko je spreman na taj korak!
Korisnikov avatar
By *deni*
A zašto moramo da budemo alternativa Azdejkoviću ? Domeni i načini rada mogu da budu različiti, bitno da je cilj ( onaj najopštiji, zajednički ) isti. Besmisleno je ako nekome pada na pamet da se ' aktivira ' samo da bi bio nekakva ' alternativa ' Azdejkoviću. Nije on Lepa Brena, niti je bilo ko od nas Lepa Lana.
Korisnikov avatar
By *deni*
A dešava se često i da te mediji ispale, iako si spreman imenom i prezimenom da iskoračiš i iako imaš šta da kažeš, konkretno sada - na temu aktuelne Parade.
Eto, baš danas je mene i koleginicu iz Društva LGBT Novi Sad ispalila novinarka i voditeljka lokalne Kanal 9, izvesna Mira Vladisavljev. Usfalili joj gosti za večerašnju emisiju na temu Parade, pa nas pre neki dan zvala da gostujemo, mi pristali, naravno, da bi nas danas obavestila kako će ipak biti samo jedan gost, izvesni Željko Stanetić. On je direktor nevladine organizacije “ Vojvođanski građanski centar “ , novinar i borac za ljudska prava iz Novog Sada. U redu, respekt i treba da gostuje, ali on nije deklarisani gej, a jedini će da gostuje u emisiji o Prajdu, iako postoje i deklarisane LGBT osobe, kojima je upućen, pa otkazan poziv za gostovanje. Ja sam deklarisani gej, a moja koleginica deklarisana lezbejka i takođe imamo registrovanu nevladinu organizaciju. Iz nekog razloga nam je otkazano gostovanje i to u poslednji čas, kao da nekom ne odgovara da se konačno zvanično potvrdi da u Novom Sadu postoje gejevi i lezbejke. Čak i u emisiji specijalno posvećenoj LGBT pitanju ( Parada ) dobrodošli su i dalje samo tumači stvarnosti, analitičari, teoretičari, aktivisti za ljudska prava u opštem smislu, ali ne i autentični, nedvosmisleni pripadnici LGBT populacije. :down:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!