Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Burak
Dok diskusije pršte od gay himni, ikona, događaja i ostalih šarenila, vi lezbe kao da spavate zimski san.
Da vidimo:
- ko su lezbo ikone?
- ko su lezbijske Karleuša, Stoja, Seka, Lejdi Gaga?
- da vidimo lezbo frikove kao što svakodnevno gledamo gay pojave(Alen Albinović - mali od skandala isl..)
- a o lezbo himnama i da ne pričam! Pored stotina gay himni, raznih Exkluziva, Žeena zmijaa, Mojih pizza itd... vi ste se uhvatile samo od Seke Baš mi se sviđa tvoja devojka, koja ruku na srce, i nema baš neku žešću lezbo konotaciju..
Idemo! Malo maštovitosti - da vas vidimo&upoznamo! :kolo:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Iiiiiiiiiiiii, da. Izvrteo je pun krug svoje gluposti i ogranicenosti, i ponovo otvorio istu temu.
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by Wilhelmina

Iiiiiiiiiiiii, da. Izvrteo je pun krug svoje gluposti i ogranicenosti, i ponovo otvorio istu temu.
Mina, ne pravi ovdje off - inače poznat kao forumski smrtni grijeh! Mogla bi i na električnoj stolici radi toga završiti, znaš... :lezba:
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by Popeye
Originally posted by Burak

Pored stotina gay himni, raznih Exkluziva, Žeena zmijaa, Mojih pizza itd...
to su nazivi pjesama koje su gay himne? :nesiguran:
Naravno, u vrijeme kada su ovo hitovi bili, često sam obitavao u tada popularnom beogradskom gay klubu.. pomenute pjesme su se znale i po 5 puta za jedno veče reprodukovati i uvijek, ali uvijek su uzazivale mass oduševljenje.
Korisnikov avatar
By Srklet
u ovakvim trenucima se sjetim zasto je super biti pederska elita. :D
Korisnikov avatar
By Azdaja

Dok diskusije pršte od gay himni, ikona, događaja i ostalih šarenila, vi lezbe kao da spavate zimski san.
Da vidimo:
- ko su lezbo ikone?
- da vidimo lezbo frikove kao što svakodnevno gledamo gay pojave(Alen Albinović - mali od skandala isl..)
- a o lezbo himnama i da ne pričam! Pored stotina gay himni, raznih Exkluziva, Žeena zmijaa, Mojih pizza itd... vi ste se uhvatile samo od Seke Baš mi se sviđa tvoja devojka, koja ruku na srce, i nema baš neku žešću lezbo konotaciju..

- nem' lezbo ikonu :lol:

- stvarno ne znam, neka bude marija :awesome:

- i ovo za frika, moze biti marija :awesome:

e, tek lezbo himnu nemam, tj nijesam je jos pronasla :lol:

eto :D

(mogli ste lepo odg co'eku kao i ja :P )
Korisnikov avatar
By Marvin
Aj Burak, nastavi apel u trash zoni :mete:
Korisnikov avatar
By starsailor
burache kada shvatis razliku izmedju gej muskaraca i lezbejki dobices odgovore na sva tvoja pitanja
Korisnikov avatar
By *deni*

Da vidimo:
- ko su lezbo ikone?
Aktivnosti je u tom smislu bilo više, dok su aktivne bile korisnice Angelina777, Daliborka, Milosija Patrnožić, Ruža Lang... i druge perjanice lezbo mejnstrima na Forumu...

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthread.php?tid=19108&page=1
Korisnikov avatar
By Torry
ja zaista ne znam kako da ti odgovorim ni na jedno pitanje
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by starsailor

burache kada shvatis razliku izmedju gej muskaraca i lezbejki dobices odgovore na sva tvoja pitanja
Hoćeš da kažeš da ste vi kao neki veći nivo u odnosu na nas pa nemate treš ikone isl? :P
Korisnikov avatar
By Burak
I nek neko kaže da su strejt žene komplikovane - pa u odnosu na vas su proste kao poligon za polaganje vozackog ispita. ::mirth:
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by *deni*

Da vidimo:
- ko su lezbo ikone?
Aktivnosti je u tom smislu bilo više, dok su aktivne bile korisnice Angelina777, Daliborka, Milosija Patrnožić, Ruža Lang... i druge perjanice lezbo mejnstrima na Forumu...

Zaboravio si našu dragu Frizerku! :kosa: Ah kad se samo sjetim, Pljeskavica sa svim prilozima i mnoge druge frizerkine teme koje su nas sve uveseljavale.. :discofever:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
burace, za javno dobro stavi pored kreveta veceras pred spavanje gajger-milerov brojac. ko zna, mozda imas malo polonijuma ispod jastuka?
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by Anhedonie

burace, za javno dobro stavi pored kreveta veceras pred spavanje gajger-milerov brojac. ko zna, mozda imas malo polonijuma ispod jastuka?
Neću, donesi ga ti pa provjeri! :opacupa:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by *deni*

jao, "lezbos"... :lol:
jes', stvarno, taj kreativni tim je ostavio prazninu za sobom. nikog više nema da nas o istom trošku počasti vrhunskom poezijom i prozom + obavesti o tome koja je cica sa estrade trenutno najlezbozovnija. :sigh:
sigurno ni burak ne bi morao da otvara ovakve teme da lezbos i dalje izlazi...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!