Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Na tebe su bacili urok. To je to!
Zbog toga si postao peder. Ti moraš da se pojebeš sa osobom koja ti je bacila urok i da nakon toga dotakneš jezikom lijevi gležanj te osobe i onda da pljuneš u kondom. Onda moraš da zakopaš taj kondom ispod mjedenih jaja konja bana Jelačića i sačekaš tramvaj broj 6. To je to!
I urok će da se razveže sljedeći put kad budeš poželio ženu. Gotovo!
Korisnikov avatar
By deželaš
U Vas je ušao takozvani besni gen Ane Lučić koji već neko vreme kruži Vašim rodnim mestom otkad ga je posetila 1994. Taj gen ste dobili dok ste lizali krmelje iz očiju jednog smeđokosog muškarca sa kojim ste imali jednu neuspelu avanturu u noći između 8. i 9. marta prošle godine.

Da biste se rešili ovog zloćka, jedini način je da ga zamenite za nekog boljeg čuvara. Jeste pri Romeu? Jeste? Treba da nađete profil sa tekstom "Jedem smegmu". Napišite poruku tom korisniku sa naslovom "kao maslac". Kad se nađete sa tom osobom, treba da se tri noći uzastopno za crvena slova, znači najbolje negde oko Božića, povatate sa njom. Kada vam ona budete lizala smegmu treba da je ujedete tri puta za uvo dok budete svršavale. Pazite, nema jebanja! Takođe treba da pazite se ne kupate tih dana. Kad ujedate, treba istovremeno da izgovarate kao trbuhozborac "Lučićka jebem ti presto" i da napišete to na svom fejsbuk profilu tih dana. Mister Fejsbuk, send me invitation! Tako će u vas u zamenu ući duh Nives Celzijus, a onda mi se javite opet da vas raščaram. Besna, uh što sam besna...
Korisnikov avatar
By unic0rn
namazhite majoneze, pavlake, kechapa na glavu, stavite sherpu preko svega toga i vichite: OJSA OJSA, VIRSLA MI VELIKA, OJSA OJSA, BICE MI JOS VECA :vestica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!